Skocz do zawartości
IGNORED

pl.rec.audio - drukują nas w prasie AV

Piterski

Rekomendowane odpowiedzi

Fv - tym razem wyciagasz zbyt głebokie wnioski z jednego zacytowania forum przez pismo. To pismo robi interes na Twoich wpisach, a nie na odwrót :))) A Pal55 nieśmiało tylko o tym przypomniał - i nawet przy tym nie zionął ogniem ;)

pozdr.

Czy moglbym jakos to dostac jako wywolany do tablicy. W Polsce bede dopiero w lipcu i nie wiem, czy sie zalapie.

[email protected]

lub

[email protected] (aval0n pisane przez zero)

Dzieki in advance

pzdrw

soso

hehe, pal55 i reszta - wstaliście dziś lewą nogą :)

nie chodzi o to, żeby coś się zmieniło (jeśli już to na lepsze), chodzi o to, że nie jesteśmy tu sami, że ktoś nas czyta - setki przygodnych osób codziennie odwiedzają forum...

a poza tym, fajnie jest być zacytowanym....

• Redaktorzy

Z tym cytowaniem to bywa różnie. Mój wpis z zeszytu Markowa o Pocahontasie Daniel wrzucił "na żywca" w folder reklamowy ww lampiaka rozdawany na Audio Show. Kiedy przeczytałem to mnie ścięło, bo przynajmniej mojego Nicka mógł umieścić.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.