Skocz do zawartości
IGNORED

ŚWIĘTO TRZECH KRÓLI

elektrospiro

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopie, kask mam.

Czasami na nartach w goglach jestem, ale tam znacznie wiecej tlenu niż w domu, wiec niedotlenienia nie doznaje.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Nie zapomnę głębi ekstazy religijnej jak parę lat wstecz, w transmisji wielkoczwartkowych w tel.TRWAM pojawiła się grupka cheerleaderek, Filutku

To jesteś szczęściarzem, że masz telewizję Trwam - bo ogólnie nie jest dostępna, i masz farta, że trafiłeś akurat na taki program, ale co to ma wspólnego z tematem? A może powiedzieli Ci o tym w TVN?

Chłopie, kask mam.

Czasami na nartach w goglach jestem, ale tam znacznie wiecej tlenu niż w domu, wiec niedotlenienia nie doznaje.

Chyba "orzeszek".

Powinnaś wiedzieć, że gumę od gogli na kask się zakłada a nie pod kask.

Ty rób jak chcesz.

Posmiejemy sie bo okazja jest przednia.nawet fundacja jest.A uciecha za darmo.

ja tam bardzo radosnie odbieram swieto jak komedianci chodza po ulicach i sie wyglupiajom tlumaczac wszystkim ze to...taka historia.

Nie zapomnę głębi ekstazy religijnej jak parę lat wstecz, w transmisji wielkoczwartkowych w tel.TRWAM pojawiła się grupka cheerleaderek, Filutku

Jaki dytektor, taka głębia.

i nie ma nic do rzeczy czy to krole byli czy tylko mendrcy.wiele nie wymendrkowali jak widac.

osobiscie nie widze tez zadnego problemu zeby bylo swieto nawalonego kimkolwiek to jest o ile bedzie w piatek.

A dlaczego ten dzień nazywa świętem trzech króli, skoro oni królami nie byli?

Żydowska megalomania.

Nie wiem. Ja nazywam ten dzień Uroczystością Objawienia Pańskiego. Każdy ma jakieś zaległości naukowe. Może jak to było w szkole akurat byli na wagarach?

Twój psychatra nazywa objawienia schizofrenią. Widocznie do niewłasciwej szkoły chodziłeś. On się uczył na lekarza a ty sie tylko modliłeś o wiedzę.

Co do utrzymywania uczelni i zwolnień z podatków raczej nie mieli wyboru. Zabierając prawie cały majątek kościoła komuna zachowała się jak "gołodupiec" który przyszedł i zabrał wszystko.

Tobie dewocie nie zabrali bo teraz możesz kłamać. Tak zabierali ten majatek kościoła że fundusz emerytalny z niego zrobili dwa razy większy niż wynosiły majatki martwej ręki i przez 30 lat 2000 kosciółów pobudowano z tego zabierania.

To jesteś szczęściarzem, że masz telewizję Trwam - bo ogólnie nie jest dostępna

Ogólnie to wpieprzają te smiecie w kazdą sieć kablową tak samo jak radio maryja, które zgłuszało wszystkie stacje regionalne.

[quote

Twój psychatra nazywa objawienia schizofrenią. Widocznie do niewłasciwej szkoły chodziłeś. On się uczył na lekarza a ty sie tylko modliłeś o wiedzę.

Tobie dewocie nie zabrali bo teraz możesz kłamać. Tak zabierali ten majatek kościoła że fundusz emerytalny z niego zrobili dwa razy większy niż wynosiły majatki martwej ręki i przez 30 lat 2000 kosciółów pobudowano z tego zabierania.

Ogólnie to wpieprzają te smiecie w kazdą sieć kablową tak samo jak radio maryja, które zgłuszało wszystkie stacje regionalne.

[quote

Dlaczego mnie obrażasz? Skąd wiesz jaką mam wiedzę i co skończyłem? Flustracja twoja wyzwala agresję. Ja miałem odwagę powiedzieć, że w coś wierzę, a co Ty potrafisz?

dla myślących (uwaga: muls też myśli, ale i n a c z e j)....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

relacja:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

[quote

Pięknie było dziś w W-wie! A razem z nami 25 innych miast!

K + M + B 2012 !!!!!>>>>> ja tez uwazam ze komedyja sie udala brojek.

som tacy ktorym wystarczy pokazac zyg zyg marchewke i tez sie bawiom.I tez uwazam ze barany jeszce dlugo beda chodzic po ulicach.

bo od czego jest wierny sluga bozy i naganiacz..sakiewicz.

Trochę się koledzy przypierdzieliliście do padobiego bez sensu. Przecież zaczął całkiem spokojnie a wy chcecie zagonić go do narożnika? Przecież tam już jest straszny tłok :-).

Ogólnie z tego co pisał to zrozumiałem tyle, że Kościół nie upiera się ani przy królach ani przy ich ilości a oficjalna nazwa to Święto Objawienia Pańskiego czy jakoś tak.

Samo święto zaczyna mi się coraz bardziej podobać bo jeżeli zostawimy interpretację oficjalną a zostaniemy przy tej ludowej to mamy sytuację jak z Mony Pythona. Wszystko się zgadza za wyjątkiem trzech rzeczy :-).

Jestem Europejczykiem.

broyek,równie dobrze możesz napisać K+M+B, co oznacza Misia Kolargola, Myszkę Miki oraz Bolka i Lolka, jedno i drugie siebie warte.

nawet muls wysiada, trudne ale możliwe...

oficjalna nazwa to Święto Objawienia Pańskiego czy jakoś tak.

Samo święto zaczyna mi się coraz bardziej podobać bo jeżeli zostawimy interpretację oficjalną a zostaniemy przy tej ludowej to mamy sytuację jak z Mony Pythona. Wszystko się zgadza za wyjątkiem trzech rzeczy :-).

U was w jewropie jarciu wszystko jest jakoś tak...

Żal mi Was Europejczycy, bo młodzi ludzie, a dają się w dupę robić na wylot....

tzn. nie muls. mech i paproć to inna kategoria...subwarzywna...

nawet muls wysiada, trudne ale możliwe...

Zaczynasz brojek odjeżdżać. jak te twoje pierdoły mają się do mojego wpisu naprawdę nie wiem. Kadzidłem się najarałeś czy mirrą?

Jestem Europejczykiem.

To skąd jesteś?

Czemu na stronie "O MNIE" u Ciebie taki wpis: Meloman i kibic L. Lubię muzykę 'na żywo'. Cenię brytyjski dźwięk bez fajerwerków.

Na bezludną wyspę zabrałbym Biblię, single malt i bachowskie nagrania G.Goulda.

Po co ci ta Biblia przy tym poziomie wypowiedzi? Chyba się jednak tym kadzidłem najarałeś

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.