Skocz do zawartości
IGNORED

Sonus Faber Toy Tower

Kriso81

Rekomendowane odpowiedzi

Ok. Ja tylko nie mam czasu na odsłuchy, szukanie po necie i analizy. Potrzebuje porządnego kabla, nowego i cena do 100zl za metr jest w porządku ale nie więcej. Optyka: ciemny. W miarę elastyczny. Potrzebuje 5m. Będę dźwięczny.

NA alledrogo co jakis czas buja się człowiek ze sprzedażą świetnego kabla Oehlbach LS 214 ze szpuli. Sprzedaje go n metry chyba po 90 zl. Ja miałem ten kabel w długich odcinkach kupiony gdzie indziej, chyba z 16m miałem teraz używa go po pocięciu bo taki kiedyś był mi długi potrzebny trzech ludzi i każdy pieje z zachwytu. Będziesz miał dźwięczne wysokie bez szorstkości i ostrości, piękna średnice i sprężynę silną na basie. Kabel z czasów gdy jeszcze nas hobbystów nie w walono po rogach. Konstrukcja ma ze 20 lat chyba ! Niestety w Polsce nie miał szczęścia do dystrybutora, więc i testów mało o nim znajdziesz. Przy dzisiejszej cenie do TT nic ciekawszego nie kupisz,a ta przestrzeń i muzykalność rewelacja. oczywiście miejmy na uwadze cenę za metr rzędu 80-90 zl bo przecież zawsze są droższe i lepsze kable. Nie oblutowuj tylko tego kabla

marzę o wielu płytach których nie mam, a które mi się marzą i o czasie na ich słuchanie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.