Skocz do zawartości
IGNORED

używany zestaw stereo do muzyki klasycznej

tooomasz

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem tutaj nowy i poszukuje zestawu CD plus wzmacniacz przeznaczony do muzyki klasycznej. W moim wypadku chodzi o sprzęt nowy, najlepiej w zakresie do 12000zł za odtwarzacz cd plus wzmacniacz. Przeglądam oferty w Internecie, ale chciałem się poradzić o sprzęt, na jaki najlepiej postawić i odsłuchać. Powoli kolekcjonuję płyty cd i słucham muzyki na zestawie Yamaha CD-S300 plus Yamaha A-S500, który "kiedyś" odkupiłem za grosze od kuzyna... Chciałbym się zbliżyć do Hi-End, dlatego chciałbym skupić się na sprzęcie używanym.

Co do kolumn, to tutaj najprawdopodobniej będę miał ok 10000zł, ale jeśli chodzi o kolumny to w grę wchodzą tylko i wyłącznie nowe.

Gość Audio_Newby

(Konto usunięte)

Może coś z Creek Destiny 2 Integrated Amplifier + Creek Destiny 2 CD

Pokarzcie mi ofertę sprzedaży używanego Destiny 2 :) Nie do dostania. Czasem można znaleźć używane Destiny 1.

Na Hi-fi giełdzie jest zestaw Marantza pm15s1+ sa15s1,przyzwoita cena raczej.

Słuchawki HD800, T1, LCD2, Wzmacniacz/Dac HDVD800,Microlab 7c,Kenwood KT-7020

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.