Skocz do zawartości
IGNORED

porwanie dziecka

mikson

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

mialem sprawe o kradziez.Przedstawilem zdjecie sprawcy wraz z dzieckiem bo policja mimo podania zrodla nie radzila sobie ,rejon trzech blokow w ktorym mieszka ze zmienionym nazwiskiem i przedszkole do któroego na tym osiedlu chodzi dziecko.Nie sa w stanie zlokalizowac przez dwa miesiace.Musze sam sie zaczajic zeby dopasc sprawce w drzwiach przedszkola.sprawa z grudnia przeszla na luty bo statystyka byla zagrozona.Jeden z wielu....

przy moich skromnych mozliwosciach i wiedzy, to jest robota na dwie godzin.ja sie tym bawie bo wiem ze za dwa miesiac przyjdzie pismo jak zawsze ze umorzono decyzja prokuratora.Za dwa miesiace to mozna sprzedac dwa tysiace hektarow..

Jeżeli masz pewność, ze wskazałeś im faktycznego złodzieja, możesz sprawdzić co policjanci zrobili w sprawie - szczególnie pod kątem rozliczenia go z Twojego podejrzenia. Jeżeli ich działanie uznasz za niezadowalające, błędne, etc. - zawsze możesz napisać skargę. Tak samo możesz zaskarżyć decyzję o umorzeniu. Trzeba tylko operować argumentami, a nie nerwami.

Nie mąć ludziom w głowach....jaką działkę,za co odpowiada?

Tak odpowiada,że potem przestrzela sobie policzek i jest cisza,bo.........teraz zajmują się także jak i on psychiczną i wyrachowaną matką śp.Madzi.

Niestety na układy nie ma rady,a psy Rutkowskiego ciągle psy za spodnie łapią-bo ma chłop jaja i tyle.......mimo,że jest bez licencji,a prewencja to jełopy do kwadratu,

bo po dwóch mieszkają na 16 metrach i to takie bociany,które tylko znają te ulice które patrolują.

Prokuratura to jest jak sekta niedostepna dla szaraków......chcesz coś załatwić-to za tym stoi gruba kasa-chyba obce Ci sa realia.

Widać jesteś albo niedoinformowany,albo jeszcze zbyt cienki,a może jakiś-takiś okrutnie z zasadami-działasz wyłacznie w/g zasad aby sie nie narazić))

chłopie - bez urazy - ale cały ten wywód to jakieś zwykłe pieprzenie jest.

nie będę Ci tu wypisywał jaki zakres jest roboty prokuratora bo to do sprawdzenia jest w kpk lub ustawie o prokuraturze, trzeba ciut trudu sobie zadać aby to sprawdzić.

ani realia, ani informacja nie jest mi akurat obca - wbrew Twoim obawom.

w każdej branży zdarzają się lepsi lub gorsi fachowcy - na to faktycznie nie ma rady, ale więcej wiary w system życzę :)

>>>muls

nie znam akurat Twojego przypadku tak ze swadą opisanego:

"mialem sprawe o kradziez.Przedstawilem zdjecie sprawcy wraz z dzieckiem bo policja mimo podania zrodla nie radzila sobie ,rejon trzech blokow w ktorym mieszka ze zmienionym nazwiskiem i przedszkole do któroego na tym osiedlu chodzi dziecko.Nie sa w stanie zlokalizowac przez dwa miesiace.Musze sam sie zaczajic zeby dopasc sprawce w drzwiach przedszkola.sprawa z grudnia przeszla na luty bo statystyka byla zagrozona.Jeden z wielu....

Źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Copyright © Audiostereo.pl "

jedno co mnie niepokoi i podważa jego wiarygodność to okoliczność, że nie znam takiej statystyki policyjnej żeby bardziej opłacało się przeciągnąć sprawę z grudnia do lutego, nawet jakby to miało być umorzenie z niewykrycia sprawcy...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nie znam takiej statystyki policyjnej żeby bardziej opłacało się przeciągnąć sprawę z grudnia do lutego, nawet jakby to miało być umorzenie z niewykrycia sprawcy...

właśnie takie działanie policji przy tzw. "małych sprawach" to standard, stwierdzam także z autopsji

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

właśnie takie działanie policji przy tzw. "małych sprawach" to standard, stwierdzam także z autopsji

a ja stwierdzam z autopsji że to bezsens jest właśnie ze statystycznego punktu widzenia, a akurat na statystykę w Policji czy Prokuraturze uwagę się zwraca. i mówię tu tylko o przeciąganiu umorzenia z grudnia do lutego, nie o samym procesie wykrywczym.

nie wiem kiedy zaczyna sie rok sprawozdawczy.Przez caly grudzien zero reakcji .pierwsza po styczniu.

i tak wlasciwie to mnie to guzik obchodzi.jesli tak dziala sprawdzanie zlodzieji to wole modlitwe.

nie wiem kiedy zaczyna sie rok sprawozdawczy.Przez caly grudzien zero reakcji .pierwsza po styczniu.

i tak wlasciwie to mnie to guzik obchodzi.jesli tak dziala sprawdzanie zlodzieji to wole modlitwe.

napisałeś, że sprawa przeszła z grudnia na luty z uwagi na statystykę - no to Ci mówię że to praktycznie niemożliwe.

nie znam konkretów tej sprawy, dlatego na ten temat nic nie mówię, nie wykluczam wcale, że ktoś spartolił robotę. to się niestety zdarza w każdej branży. sam staram się nie uogólniać ocen konkretnych przypadków.

a rok statystyczny zaczyna się na Policji w styczniu rzecz jasna, natomiast kończy się ciut szybciej niż 31 grudnia - ot taka ciekawostka :)

chłopie - bez urazy - ale cały ten wywód to jakieś zwykłe pieprzenie jest.

nie będę Ci tu wypisywał jaki zakres jest roboty prokuratora bo to do sprawdzenia jest w kpk lub ustawie o prokuraturze, trzeba ciut trudu sobie zadać aby to sprawdzić.

ani realia, ani informacja nie jest mi akurat obca - wbrew Twoim obawom.

w każdej branży zdarzają się lepsi lub gorsi fachowcy - na to faktycznie nie ma rady, ale więcej wiary w system życzę :)

Panie prokuratorze nie piernicz Pan bzdur,bo taki chujek z bydgoskiej prokuratury sformułował pismo do ABW mówiące o podejrzeniu mnie o pranie brudnych pieniędzy,

poprzez handel paliwami....czterej funkcjonariusze ABW zrobiło najście na dom o 6 rano do ojca-gdzie jestem zameldowany.Tacy byli profesjonalni,że nim do mnie i po przyjechali zostali szybko

wyproszeni z podwórka przez żonę,zostawiając wezwanie na Rakowiecką.Po natychmiastowej mojej wizycie na Rakowieckiej i wyjasnieniu tematu i kilkakrotnym idiotycznym mnie

rozpytywaniu ponad czterogodzinnym nie dowiedziałem sie tego co za chujek...czyli Pan prokurator z Bydgoszczy chciał mi tak bardzo pomóc))....stempel pisma nieczytelny

umyslnie a podpis to jakby jakiś analfabeta się podpisał...........tak to wygląda w realu i jest to celowa robota.Słowa przepraszam zabrakło!!!

I co....i jajco,bo zadnej odpowiedzialności za błedy Pan prokurator chujek z Bydgoszczy na siebie nie wziął-podejmując idiotyczna decyzję

Gdyby mnie zastali w moim domu w nocy i bym nie chciał otworzyć drzwi i bysmy troszkę sobie postrzelali to mój miły rozmówco-czyja by to była wina??

Przecież po cywilnemu byli funkcjonariusze z ABW-na pewno pod bronią,a na broń zwykli ludzie tez mają pozwolenie.

Gdybym jakiegoś z ABW postrzelił juz bym siedział na Białołęce.Zauwaz że błedne decyzje prokuratorów są tuszowane i zamiatane pod dywan.

Pamietasz historię o próbie zatrzymania niby podejrzanych przestępców.......faktycznie niewinnych chłopaków z których jeden zginął a drugi jeżdzi na wózku inwalidzkim.

To sa te nieziemskie Wasze metody........a rozumek jest w dupie chyba,a odpowiedzialność zadna,więc proszę mi tu nie pitolić bzdur a ludziom nie mieszać w głowach.

Prokurator nie może sie mylić i koniec.Prosze sie przyjrzeć na swoim podworku sprawie gwałtu policjanta w Nowej Soli i cos na ten temat napisać.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Gdyby mnie zastali w moim domu w nocy i bym nie chciał otworzyć drzwi i bysmy troszkę sobie postrzelali to mój miły rozmówco-czyja by to była wina??

Przecież po cywilnemu byli funkcjonariusze z ABW-na pewno pod bronią,a na broń zwykli ludzie tez mają pozwolenie.

Gdybym jakiegoś z ABW postrzelił juz bym siedział na Białołęce.

(...)

Widzę, ze bardzo ochoczo sięgnąłbyś po broń. Ciekaw jestem, jaką znalazłbyś tu podstawę do jej użycia.

Jakoś ta się składa, że do policjantów każdy z gębą albo jeszcze czymś startuje, ale jakby przyszło mu się z bandziorem prawdziwym oko w oko zmierzyć, to co najwyżej popuściłby na żółto lub brązowo.

Czy, aby na pewno każdy policjant czy prokurator, jest głupi, leniwy, brutalny i skorumpowany? Moim zdaniem jest podobnie, jak w innych zawodach.

Widzę, ze bardzo ochoczo sięgnąłbyś po broń. Ciekaw jestem, jaką znalazłbyś tu podstawę do jej użycia.

W trakcie czyszczenia 0 5 rano wystrzeliła))

Dziadku Włodku zadowolony jesteś wreszcie?.........to przypomnij sobie Magdalenkę i tą piękna akcje policji jesli chodzi o logistyczne przygotowanie akcji

dotycząca zatrzymania dwóch bandziorów.......co sie wtedy stało-pamietasz?

Irytują mnie bzdurne wypowiedzi rzecznika policji śląskiej Pana Gąski z facjatą i zgryzem coś na wzór pekińczyka...toż to taki ludek lubiący ciepły stołek,bo

mniemam,że na widok bandziora narobił by w gacie..........tacy ludzie w policji to pomyłka.

Poza tym jak mozna krytykować Rutkowskiego który nie zachowywał sie jak przysłowiowy cielak i służbista tylko rzeczowo położył psom temat na talerzu,natomiast

Pan Gąska nie dość,że brzydki to jeszcze pierdzielił głupstwa na konferencjach prasowych-niepotrzebnie zwoływanych-bo tu trza działac ,a nie pitolić medialnie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W trakcie czyszczenia 0 5 rano wystrzeliła))

Dziadku Włodku zadowolony jesteś wreszcie?.........to przypomnij sobie Magdalenkę i tą piękna akcje policji jesli chodzi o logistyczne przygotowanie akcji

dotycząca zatrzymania dwóch bandziorów.......co sie wtedy stało-pamietasz?

Irytują mnie bzdurne wypowiedzi rzecznika policji śląskiej Pana Gąski z facjatą i zgryzem coś na wzór pekińczyka...toż to taki ludek lubiący ciepły stołek,bo

mniemam,że na widok bandziora narobił by w gacie..........tacy ludzie w policji to pomyłka.

Poza tym jak mozna krytykować Rutkowskiego który nie zachowywał sie jak przysłowiowy cielak i służbista tylko rzeczowo położył psom temat na talerzu,natomiast

Pan Gąska nie dość,że brzydki to jeszcze pierdzielił głupstwa na konferencjach prasowych-niepotrzebnie zwoływanych-bo tu trza działac ,a nie pitolić medialnie.

Szanowny Sary Audiofilu! Nie bo nieostrożnie obchodzisz się z bronią! Wprawdzie mówią, że każda broń sama strzela raz do roku.;-)*) No, ale nie odpowiedziałeś na podstawie, którego przypadku strzelałbyś do tajniaków. Przypuszczam, że dlatego, iż takiego nie ma i Twoje strzelanie było by bezprawne.

Mnie też irytują rzecznicy prasowi Policji, wysoki stopnie gaże - zbyt wysokie moim zdaniem,które nie przekładają się na mądrość i rzeczowość ich wypowiedzi. Poza tym mówią czasami zbyt dużo. Np. w przypadku "wątkowej" sprawy po co mówić skąd pochodził pie tropiący zwłoki - wystarczyło by, że został użyty. Jeśli chodzi o gacie Gąski, to przypuszczam, ze tak to mogło by być. Zastanawiam się patrząc na występy rzeczników jak oni trafiają na takie stanowisko i mam tylko jedną odpowiedź - po znajomości, bez z związku z wiedzą i praktyka zawodową. Efekty widać i słuchać.

Rutkowski to dla mnie cwaniak w każdym calu. Pisałem już wcześniej w tym wątku, co sądzę o jego metodach śledczych i postawie wobec klientki, której interesy rzekomo reprezentował, a faktycznie wycyckał. Na jego słynnym już filmiku ze spowiedzi matki słychać wyraźnie, że sugeruje - narzuca jej co ma mówić. No, ale co można oczekiwać po detektywie bez licencji, który jako doświadczenie zawodowe ma 2 czy 3 miesiące stażu w ZOMO lub SB (różnie mówiono o tym w latach 90 i powodach jego odejścia).

Doskonale pamiętam Magdalenkę. Zawiodło tam zapewne wiele elementów i ludzi. Poza tymi, którzy poszli pod kule. Trzeba jednak zauważyć, że od lat 90 Policja ma ciągle problemy kadrowe, szkoleniowe, finansowe i c**j wie jakie. Winni są temu politycy. Teraz po odejściu kilku tysięcy policjantów, znowu będzie nabór osesków, dla których podjęcie tej pracy czy służby będzie wiązało się wyłącznie z motywacją materialną. Nie będzie starych, kto nauczy młodych - nie tylko złych rzeczy...

*) Osobiście nie wierzę w prawdziwość tego powiedzenia.

tak wiec wychodzi na to ze moze prokurature...sprywatyzowac.

Powiem więcej - wychodzi na to, że wszystko trzeba sprywatyzować - tylko rząd i parlament powinien pozostać państwowy, a Tusk dożywotnim premierem!

Panie prokuratorze nie piernicz Pan bzdur,bo taki chujek z bydgoskiej prokuratury sformułował pismo do ABW mówiące o podejrzeniu mnie o pranie brudnych pieniędzy,

poprzez handel paliwami....czterej funkcjonariusze ABW zrobiło najście na dom o 6 rano do ojca-gdzie jestem zameldowany.Tacy byli profesjonalni,że nim do mnie i po przyjechali zostali szybko

wyproszeni z podwórka przez żonę,zostawiając wezwanie na Rakowiecką.Po natychmiastowej mojej wizycie na Rakowieckiej i wyjasnieniu tematu i kilkakrotnym idiotycznym mnie

rozpytywaniu ponad czterogodzinnym nie dowiedziałem sie tego co za chujek...czyli Pan prokurator z Bydgoszczy chciał mi tak bardzo pomóc))....stempel pisma nieczytelny

umyslnie a podpis to jakby jakiś analfabeta się podpisał...........tak to wygląda w realu i jest to celowa robota.Słowa przepraszam zabrakło!!!

I co....i jajco,bo zadnej odpowiedzialności za błedy Pan prokurator chujek z Bydgoszczy na siebie nie wziął-podejmując idiotyczna decyzję

Gdybym jakiegoś z ABW postrzelił juz bym siedział na Białołęce.Zauwaz że błedne decyzje prokuratorów są tuszowane i zamiatane pod dywan.

Pamietasz historię o próbie zatrzymania niby podejrzanych przestępców.......faktycznie niewinnych chłopaków z których jeden zginął a drugi jeżdzi na wózku inwalidzkim.

To sa te nieziemskie Wasze metody........a rozumek jest w dupie chyba,a odpowiedzialność zadna,więc proszę mi tu nie pitolić bzdur a ludziom nie mieszać w głowach.

Prokurator nie może sie mylić i koniec.Prosze sie przyjrzeć na swoim podworku sprawie gwałtu policjanta w Nowej Soli i cos na ten temat napisać.

nijak nie potrafię się ustosunkować do tej historii bo jej nie znam, tzn. znam tylko to co zostało wyżej opisane. za diabła nie zgadnę co leżało u podstaw wydania postanowienia o przeszukaniu lub podjęciu próby jego zrobienia na "legitymację". wiem że to można zaskarżyć do Sądu. było takie zażalenie? nawet jeśli nie - nie bardzo mogę uwierzyć że ktoś sobie po prostu wymyślił "starego audiofila" jako człowieka piorącego brudne pieniądze. ktoś musiał to zeznać, wyjaśnić o tym lub jakieś kwity musiały na to wskazywać. argumenty o nieczytelnym podpisie, o tym że działanie celowe - do mnie nie przemawiają.

pomijając to wszystko - ciągle uważam że uogólnianie na podstawie jednego przykładu nie jest dobrą rzeczą. niestety także prokurator może się mylić, od weryfikacji jego pomysłów jest sąd lub prokurator nadrzędny.

a o co chodzi ze sprawą gwałtu policjanta w Nowej Soli? bo to dla mnie zupełnie nowy temat.

A ja tam jestem za Rutkowskim - chociaż mniej pieniędzy podatników trwoni i ma jaja a nie jak ci z policji humaniści od siedmiu boleści

nijak nie potrafię się ustosunkować do tej historii bo jej nie znam, tzn. znam tylko to co zostało wyżej opisane. za diabła nie zgadnę co leżało u podstaw wydania postanowienia o przeszukaniu lub podjęciu próby jego zrobienia na "legitymację". wiem że to można zaskarżyć do Sądu. było takie zażalenie? nawet jeśli nie - nie bardzo mogę uwierzyć że ktoś sobie po prostu wymyślił "starego audiofila" jako człowieka piorącego brudne pieniądze. ktoś musiał to zeznać, wyjaśnić o tym lub jakieś kwity musiały na to wskazywać. argumenty o nieczytelnym podpisie, o tym że działanie celowe - do mnie nie przemawiają.

Mówię Ci że SA był niewinny, to ja u niego zatrzymałem się z TIR-em wódki na chwile. :D

Nie słyszałem jeszcze o tym, by jakis prokurator odpowiedział za błędne decyzje. O ile co do lekarzy czasem coś sie zdarzy, to wśród tych pierwszych ni cholery.

Ten zawód w Polsce to kolejne kuriozum, którego przykładem jest np. płacenie 15 tys zł za nicnierobienie w przypadku prokuratorów pełniących przedtem funkcje prokuratorów krajowych teraz odstawionych z powodów zmian politycznych.

Ustawieni są w każdym systemie "po pachy".

a ilu ludzomi zalatwiło kariere,zdrowie,firmy- za przykladowy rumieniec wstydu prokuratora.Tu mam wrazenie dziala jeszce syndrom ze wsi polskiej....

i calkowicie bezpieczni.Przenoszeni w inne miejsce albo zawieszani.W kazdej sytuacji...urzadzeni.

podobnie zreszta jak w wielu przypadkach napasci przez urzednikow skarbowych ktorzy po zainkasowaniu nagrody przestawali interesowac sie sprawa.Weszlo jednak prawo odpowiedzialnosci finansowej urzednika i w zwiazku z tym zachodzi pytanie czy ...kazdego? czy jak zwykle tego od pietruszki.

Nie słyszałem jeszcze o tym, by jakis prokurator odpowiedział za błędne decyzje. O ile co do lekarzy czasem coś sie zdarzy, to wśród tych pierwszych ni cholery.

Ten zawód w Polsce to kolejne kuriozum, którego przykładem jest np. płacenie 15 tys zł za nicnierobienie w przypadku prokuratorów pełniących przedtem funkcje prokuratorów krajowych teraz odstawionych z powodów zmian politycznych.

Ustawieni są w każdym systemie "po pachy".

i tak wątek o porwaniu dziecka zamienia się w wątek o prokuraturze, no nic wobec tego ja znowu:

- prokurator za błędy w pracy ponosi bardzo podobną odpowiedzialność jak np. sędzia, tzn. za poważniejsze uchybienia jest odpowiedzialność dyscyplinarna, a jeśli swoim zachowaniem prokurator złamał prawo to ma prowadzone postępowanie karne po uchyleniu immunitetu, wylatuje z zawodu i jest skazywany jak każdy przestępca (ja znam takie przypadki),

- zdaje się, że to nie prokuratorzy wymyślili aby przy wyprowadzaniu prokuratury z MS pozwolić prokuratorom z Prokuratury Krajowej, których nowy Generalny nie chce odejść w stan spoczynku, to pomysł polityków, z którego co niektórzy ochoczo skorzystali, mnie też z tego powodu krew zalewa :(

Ty może znasz takie przypadki, ale wszyscy to znają jedynie to, że matka zabiła Madzię.

Dlaczego te przypadki sa tak mało medialne, że o nich prawie nikt nie słyszał?

A może to jedynie jednostkowe przypadki, bo tam sami "uświęceni" pracują?

Akurat tu nie da się nic obronic, sytuacja jaka jest każdy widzi i to od wielu, wielu lat.

a instytucja biegajacego po sadach prokuratora nie znajacego sprawy a tylko dającego obecnosc...istnieje?

daje to trwanie sprawy te dziesiec lat.

jeżeli prokurator ma dwa (standart) lub trzy (często) dni wokandowe w tygodniu, na każdej wokandzie kilkanaście spraw, a pozostałe dni musi załatwić po ok. 30 spraw w miesiącu, nie licząc czasu na przesłuchania, sekcje, oględziny itp. - to bez urazy - ale nie ma możliwości fizycznych znać każdej sprawy na wokandzie.

zresztą póki co u nas obowiązuje inkwizycyjny model procesu karnego i za przebieg procesu na etapie sądowym odpowiada sąd. prokuratorzy ani terminów nie zawalają, ani sądowego etapu nie przedłużają. ma to się zmienić podobno na model bardziej kontradyktoryjny, ale póki co akurat zachowanie prokuratora na sali nie ma większego wpływu na długość procesu sądowego.

Widze że stary nie tylko pierdoła mitoman audiofilski ale jeszcze mafioso paliwowy i kowboj sie zrobił. Ile to sie talentów w ludziach odzywa podczas pisania w Internecie :lol:

Dlaczego te przypadki sa tak mało medialne, że o nich prawie nikt nie słyszał?

Własnie dlatego że sa mało medialne. jakoś nie widzę chęci żeby ludzie kazdemu wywalonemu z zawodu prokuratorowi chcieli palic świeczki i znosić kwiaty. Więc się hieny cmentarne z telewizorni i gazeciarni nimi nie interesują. podobnie zreszta jak tysiącami zaginionych dzieci, których rodzice nie robią spektaklu i którymi Rutkowski też się nie zainteresuje.

O ile co do lekarzy czasem coś sie zdarzy,

Teraz to już kpisz sobie. Ile leat trwało żeby aż Religa z pozycji ministra wnioskował o wyrzuczenie z kodeksu Nie/etyki lekarskiej zapisu o zakazie zeznawania lekarzy przeciw sobie co własnie wiązało ręce prokuratorom we wszystkich sprawach o błedy w sztuce.

Widze że stary nie tylko pierdoła mitoman audiofilski ale jeszcze mafioso paliwowy i kowboj sie zrobił. Ile to sie talentów w ludziach odzywa podczas pisania w Internecie :lol:

Za młody jestem na pierdołę i mitomana audiofilskiego.O paliwo było podejrzenie z nieuzasadnionym oskarzeniem-także o mafiosie paliwowym i ew.kowboju to chłopcze zapomnij.

Natomiast myslę głośno,że jesteś po prostu i po prawdzie za głupi żeby to wszystko zrozumieć i powinno Cię to gówno zresztą obchodzić.

Ludzie nie chcą mieć dzieci w tym za***nym świecie, dlatego spada dzietność.

Nikt nie jest na tyle bezwzględny, aby ściągać na ten świat ludzi w takie cierpienie, niewolnictwo i obciążenia podatkowe niewolnicze i międzynarodowy dyktat bogatych i koncernów globalnych.

Niektórzy pomagają swoim dzieciom pozbyć się potencjalnych problemów.

po prawdzie za głupi żeby to wszystko zrozumieć i powinno Cię to gówno zresztą obchodzić

Doskonale to ujałes bo mnie dokładnie twoje wynurzenia gówno obchodzą i mam je w czarnej dupie. O moja inteligencję się nie martw, na razie to Ty wylewasz swoje idiotyczne przemyslenia o strzelaniu do ABW. Taki internetowy bohater, skrzywdzony przez wstrętnych, głupich i bezwzględnych prokuratorów - drama queen.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ludzie nie chcą mieć dzieci w tym za***nym świecie, dlatego spada dzietność.

Nikt nie jest na tyle bezwzględny, aby ściągać na ten świat ludzi w takie cierpienie, niewolnictwo i obciążenia podatkowe niewolnicze i międzynarodowy dyktat bogatych i koncernów globalnych.

Niektórzy pomagają swoim dzieciom pozbyć się potencjalnych problemów.

Weź się zamknij! Wypij gorzałę! Weź prochy, nawet nosem! Idź do swojego doktora albo uprawiaj seks z kobietą lub mężczyzną! Nie ważne co ci pomoże! Nie pier**l po prostu!

Poczytajcie (posłuchajcie) media (mediów): Prokuratura zleci sekcje zwłok! Co wykaże sekcja zwłok? Sekcja zwłok trwa! Są wstępne wyniki zwłok! Czy matka jest winna czy nie? I najważniejsze: MATKA JEST ZBRODNIARKĄ! albo: Matka nie była nie winna - czy Policja i Prokuratura nie mylą się? Przepraszam, że pytam - co sądzicie o naszych mediach?!

Poczytajcie (posłuchajcie) media (mediów): Prokuratura zleci sekcje zwłok! Co wykaże sekcja zwłok? Sekcja zwłok trwa! Są wstępne wyniki zwłok! Czy matka jest winna czy nie? I najważniejsze: MATKA JEST ZBRODNIARKĄ! albo: Matka nie była nie winna - czy Policja i Prokuratura nie mylą się? Przepraszam, że pytam - co sądzicie o naszych mediach?!

Doskonale to ujałes bo mnie dokładnie twoje wynurzenia gówno obchodzą i mam je w czarnej dupie. O moja inteligencję się nie martw, na razie to Ty wylewasz swoje idiotyczne przemyslenia o strzelaniu do ABW. Taki internetowy bohater, skrzywdzony przez wstrętnych, głupich i bezwzględnych prokuratorów - drama queen.

Nie chcę się wtrącać ale po prostu nie zrozumiałeś SA.

Jak myślisz co by się stało gdyby głos za drzwi powiedział: " Nie otworze"?

Teraz to już kpisz sobie. Ile leat trwało żeby aż Religa z pozycji ministra wnioskował o wyrzuczenie z kodeksu Nie/etyki lekarskiej zapisu o zakazie zeznawania lekarzy przeciw sobie co własnie wiązało ręce prokuratorom we wszystkich sprawach o błedy w sztuce.

Wyciągasz wnioski własnie z aktów medialnych. Ja nie pisałem o skutkach, ale w ogóle o zaistnieniu problemu. Czy uważasz, że jak o czyms nie ma w mediach to jest lepiej? Uważasz, że prokuratorzy są uczciwsi od lekarzy bo nie ma o tym w mediach?

Słuchaj nie filozozuj-kto tu mówi o strzelaniu???

Na razie to sam strzelasz bez sensu ze swej czarnej dupy.

Nie jestem żaden pokrzywdzony,ani tym bardziej żadnym internetowym bohaterem-tylko dałem taki przykład Panie Arku z czarną dupą.

Prokurator to jest taka funkcja dość podła-lecz jest świadomym wyborem bycie prokuratorem.

Po 15 latach pracy wysokie emeryturki....dalej niemożność awansu po przejściu na nią-patrz orzeczenie TK-sprawa Święczkowskiego i Barskiego z powodu rozległej wiedzy.

Prosze o zapoznanie sie tez z karierą Barbary Piwnik.....wnuczki Ponurego.

Znam jeszcze kilka błyskotliwych karier ludzi bez skazy tzw.prokuratorów,poruszających się jeszcze w przepisach prawa z lat 1960-dotyczy to ustawy o przejęciu

nieruchomości[nieodpłatnie] pod budowe dróg.Także czuje na plecach jeszcze oddech komuny-dobra i wygodna jest to ustawa dla państwa-więc po co ja zmieniać.

To jest POLSKA.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.