Skocz do zawartości
IGNORED

porwanie dziecka

mikson

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawy jest pierwszy komentarz pod tą częścią artykułu, całkiem logiczny

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

ciekawy jest pierwszy komentarz pod tą częścią artykułu, całkiem logiczny

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/rutkowski-chcialem-do-katarzyny-przywiezc-zakonnic,4,5024221,wiadomosc.html

Rzeczywiście. Jego autor sugeruje, że rodzina razem z (nie)detektywem mataczą w sprawie, aby ukryć prawdziwy przebieg zdarzenia. Jest to ciekawy wątek śledczy dla prokuratury.

dziś pogrzeb Madzi ale i

... walentynki

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• 1 miesiąc później...

dziś pogrzeb Madzi ale i

... walentynki

chudy ale bykk!!

Ukryta Zawartość

co o tym sądzicie?

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

a czym sie oni, dziennikarze roznia od paru z forum.Senasacja goni sensaje.Ich czlowiek Nasz czlowiek.Wielki spisek.malych zydow.Wielka rosja na pasku malych chin.wielka afera solna.Jajka to nie jajka.dziadek to nie dziadek ale malec porzucony przez rodzine.....

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Detektyw bez licencji, podejrzany w poważnej aferze, Krzysztof R. wyrasta na największego i dyzurnego krytyka polskiej policji i prokuratury: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Rutkowski-chce-kolejnych-badan-brata-Katarzyny,wid,14352436,wiadomosc.html.

Czy to jeszcze autopromocja,. czy już samoobrona?

wedle ostatnich doniesien matka dzien wczesniej czesala internet w poszukiwaniu kosztow trumny, zasilkow i objawow zatrucia tlenkiem.Dzien wczesniej sasiedzi widzieli dymy z mieszkania.W hemoglobinie dziecka objawy zatrucia czadem.

Detektyw Rutkowski prowadzi w tej chwili wielką grę operacyjną , wcześniej przeprowadził malutką polegającą na : są świadkowie że się kładłaś na ziemi , mów prawdę , natychmiast !!!! .

Ciekawe czy ma nadal informacje od policji ? W policji zdaje się trwa wewnętrzne śledztwo w sprawie przecieków ustaleń śledztwa .

Czy pępowina Rutkowskiego została przecięta ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Ukryta Zawartość

a ja jemu nie ufam ani matce

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

jako ze ta sytuacja jest niezwykla psychologicznie to moze jednak mozna dopuscic mysl ze matka poszla do kina jak bohater znanego klasyka filowego ktory po smierci ukochanego rodzica poszedl sie zabawic do prostytutek zeby zapomniec, czym napytal sobie biedy u prokuratora.Mozna zalozyc ze dziecko lyknelo czadu z pieca ale nie bylo to przyczyna smierci.Mozna zalozyc ze informacje o czesaniu interentu byly prawdziwe ale daty juz nie.Mozna zalozyc ze ta sytuacja jest tak niezwykla ze wszystko jest inne.Ale prawdziwe.

Bo ku..rwa trudno zalozyc ze matka przd zabiciem dziecka pyta o cene .....trumny.

trudno zalozyc ze matka przd zabiciem dziecka pyta o cene .....trumny.

Trudno , ponieważ każdy sądzi według siebie ( każdy sądzi według siebie , to takie przysłowie ludowe , myślenie i ocenianie takie według " swoich wzorców " jest udowodnione naukowo , w nauce to jakoś się nazywa i jest to znane zagadnienie z dziedziny psychiki człowieka ) .

Jest to madre, ale jeszcze mondrzejsze, skad sie bierze to...według siebie.

Tego nie wiem , wiem że po prostu jest . Można by się dowiedzieć , tego uczą w jakimś przedmiocie np . na studiach ekonomicznych .

Mam wrażenie że matka nieżyjącego dziecka w końcu pęknie , a przy niej będzie Rutkowski .

Rutkowski poleci ze swoimi wiadomościami do prokuratury .

Czy osoby trzecie zamieszane w tą sprawę to matka Bartłomieja ???

Czy człowiek w wieku Bartłomieja i i jego żony nie wie że komputer zostawia ślady , a ślady można odtworzyć ???

Czy w domu był tylko jeden komputer , nowo zakupiony laptop wspomniany przez Bartłomieja w trakcie konferencji ???

Czy osoby w wieku matki Bartłomieja ( zakładam też osoby które nie widzimy na konferencjach ) mogłyby wiedzieć o śladach w komputerach ???

Jak sądzicie , po co ja piszę w formie pytań ???

Po to , żeby ewentualnie nikt mnie nie pozwał ???

Otóż nie ja tylko tylko tak sobie " głośno myślę " , poprzez te pytania nikogo nie oskarżam .

trudno zalozyc ze matka przd zabiciem dziecka pyta o cene .....trumny.

Przyszła mi jeszcze jedna myśl , a mianowicie zakładając przez matkę różne wersje najbliższej przyszłości np . ewentualne upozorowanie nieszczęśliwego śmiertelnego wypadku i zgłoszenie tego na pogotowie , pytanie o cenę trumny , pochówku i odszkodowanie za śmierć dziecka , ma sens .

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Detektyw Rutkowski prowadzi w tej chwili wielką grę operacyjną , wcześniej przeprowadził malutką polegającą na : są świadkowie że się kładłaś na ziemi , mów prawdę , natychmiast !!!! .

Ciekawe czy ma nadal informacje od policji ? W policji zdaje się trwa wewnętrzne śledztwo w sprawie przecieków ustaleń śledztwa .

Czy pępowina Rutkowskiego została przecięta ?

W połowie lat 90 XX wieku rozmawiałem z byłym pracownikiem Rutkowskiego. Wówczas powiedział mi, że Rutkowski to cwaniak i prędzej czy później wyłoży się na oszustwach skarbowych! Teraz słyszę 2,5 roku więzienia - bezwzględnego! O jego umiejętnościach zawodowych mam wyrobione zdanie od dawna.

Gość partick

(Konto usunięte)

Mam wrażenie że matka nieżyjącego dziecka w końcu pęknie , a przy niej będzie Rutkowski .

nie po to ich wyjmował spod ochrony policji.

Jak sądzicie , po co ja piszę w formie pytań ???

Po to , żeby ewentualnie nikt mnie nie pozwał ???

swojego czasu, z trybuny sejmowej, Lepper też tylko pytał - odpowiedź znasz.

swojego czasu, z trybuny sejmowej, Lepper też tylko pytał

I związku z tym co ?

nie po to ich wyjmował spod ochrony policji.

A poco wyjmował spod ochrony policji ?

Rutkowski to obrońca medialnych uciśnionych ?

A Ty jesteś w " timie " Rutkowskiego ?

Patrzcie co piszą w komentarzach Onet .pl , cytuję :

Bartuś gwiazda ,co powiecie o nim patrząc na te zdjęcia.Ja powiem tak ,gość nie ma skrupułów ,czy wyrzutów sumienia.To nie jest twarz ojca ,który dopiero co stracił dziecko.Kaśka jest jakaś nieobecna,wycofana.Bartek bawi się w jej adwokata ,jest jak CERBER ,tak jakby bał się że ona może coś powiedzieć.Ona go kryje ,ona czyli Katarzyna chroni jego tyłek.Matka Bartka płacze,w tych oczach widać strach ,strach przed prawdą.Strach ,że okaże się że jej syn to zło wcielone.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dla mnie cała ta sprawa jest troszkę "dziwna mglista ", sami nie potrafią do końca powiedzieć co się stało,, niby są dowody na zabójstwo ale nie potwierdzają, rodzice też zachowują się jak można wyczytać dosyć "dziwnie w sposób mało przekonywujący o utracie dziecka", ogólnie rozumiem że jest "szok po porwaniu" w takich sytuacjach ale w tym wszystkim jest jakaś ciężka wisząca aura tajemnicy a nie zwykłego porwania czy nieszczęśliwego wypadku, tam było coś bardziej przerażającego , tak to czuję

Focal + Naim

Jeżeli chodzi o prokuraturę , to ta też prowadzi taką jakby grę operacyjną . Ta ostatnia konferencja była zaplanowana i celowo przeprowadzona . Na konferencji chyba wprowadzono w błąd Bartłomieja ( chodzi chyba o czas korzystania z komputera ) .

W mediach jeżeli się nie mylę wcześniej mówiono że wchodzono na strony kilkanaście dni przed zgłoszeniem porwania .

Bartłomiej na kontra konferencji mówił , że ma komputer od dziesięciu dni i posiada dowód zakupu ( w czasie konferencji tak jakby sięga po niego , ale nie pokazuje , ja w zasadzie oglądałem skróty w necie ) .

Dzisiaj okazuje się , że prokuratura dysponuje dowodem , że wchodzono na strony dwa dni przed i w tym czasie w domach byli rodzice ( w zasadzie ich komórki )

Dzisiaj dowiadujemy się , że ktoś czyścił kompa .

" Nie trzeba być żadnym jasnowidzem w tym przypadku " ( Jakiś czas temu ) :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.