Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W zasadzie kontynuacja rozmowy między Zagórskim a Rozbickim. Reptiliańskiej agendy ciąg dalszy. Dodał bym tu im większa wiedza i świadomość tym mniej demonów,, mitologii i religii. Oni są na nieco wyższym poziomie. Jestem przekonany gdy ta świadomość w śród ludzkości zbliży się do 50% i ludzie będą gotowi to nastąpi ujawnienie. Im szybciej tym lepiej. Jestem zwolennikiem otwartych kontaktów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Keshe Foundation Promo (napisy PL)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Co za bzdury, gdyby ta fundacja posiadała faktycznie te opracowania, i one by działały, to jaki jest sens nawoływać ludzi, aby wywierali jakąkolwiek presje na rządach.

Niech zaczną produkować urządzenia wytwarzające energię z niczego i niech je sprzedają, będą po prostu przeciw-wagą dla przemysłu energetycznego.

To samo z medycyną i z środkami transportu.

Widać że ta fundacja ma coraz więcej zwolenników, ale tylko dlatego że ludzi ogłupia.

Pokazy ze świetlówką sa tego najlepszym dowodem, a z latającego spodka można tylko boki zrywać.

Świetlówka się nie świeci pełnym światłem, tylko lekko żarzy, a latający spodek nie lata, bo to montaż.

Chyba nie rozumiesz albo uważnie nie zapoznałeś się ze strona fundacji. To jest fundacja NONPROFIT posiadająca cele statutowe. Oni chcą to upowszechnić na skale masową już teraz stąd te działania.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Ja rozumiem znaczenie słowa non-profit, ale skoro ta fundacja tylko tak działa, to nigdy jej wynalazki nie zostaną wdrożone w system ekonomiczny jakiegokolwiek państwa.

Mogą znaleźć jakichś sponsorów, którzy by wsparli finansowo produkcję tej technologii, i ja za "co łaska" rozdawać.

Ale nie wiem, czy bardziej poszukują sponsorów, aby fundacja mogła się rozrosnąć do większych rozmiarów, czy rzeczywiście ich patenty są na tyle rewolucyjne, że zmieniły by oblicze ziemi - tej ziemi - parafrazując JP II.

Mam wrażenie że powstaje oto nowa sekta, na miarę naszych czasów i oczekiwań - "Miś".

Oni chcą to upowszechnić na skale masową już teraz stąd te działania.

Chcą tak samo jak i Twoi Plejadianie, aby wszystkim żyło się lepiej.

A dobrymi chęciami to jest piekło brukowane.

• Moderatorzy

Chyba nie rozumiesz albo uważnie nie zapoznałeś się ze strona fundacji. To jest fundacja NONPROFIT posiadająca cele statutowe. Oni chcą to upowszechnić na skale masową już teraz stąd te działania.

;)

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Świetlówka się nie świeci pełnym światłem,

Aby wywołać częściowe świecenie świetlówki wystarczy ją umieścić blisko pola elektrostatycznego , osobiście robiłem takie eksperymenty z 25 lat temu i nie ma nic w tym nadzwyczajnego ! W pozostałych kwestiach również podpisuję się pod pańskimi słowami panie Bey , aż dziw , że w 21 wieku ludzie są tak naiwni .

Piotr

• Moderatorzy

Aby wywołać częściowe świecenie świetlówki wystarczy ją umieścić blisko pola elektrostatycznego , osobiście robiłem takie eksperymenty z 25 lat temu i nie ma nic w tym nadzwyczajnego ! W pozostałych kwestiach również podpisuję się pod pańskimi słowami panie Bey , aż dziw , że w 21 wieku ludzie są tak naiwni .

z tą świetlówką nie wiedziałem +

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

z tą świetlówką nie wiedziałem +

To tak odkryłem przy okazji zaglądając i bawiąc się przy transformatorze wysokiego napięcia w telewizorze lampowym Beryl 102 , fascynowała mnie iskra elektryczna przeskakująca z lampy PL 504 (jeśli dobrze pamiętam) do śrubokręta , który trzymałem w ręku .

Świetlówka również świeci po zbliżeniu lub przyłożeniu lampy ultrafioletowej .

Onegdaj interesowałem i zajmowałem się wieloma rzeczami , np. sam robiłem stalowe petardy w których skręcone ze sobą "wieczka " miały grubość ok. 3 cm . i jakież było moje zdziwienie gdy siarka zapalona żarnikiem od żarówki 4,5 volt darła stalowe wieczka , jak papier . Zaniechałem dalszych eksperymentów po tym , jak szyby w okolicznych altankach pod wpływem potwornego huku się potłukły a ja wespół z kolego byliśmy ogłuszeni na 15 minut .Dodam , że taką eksplozję i rozdarcie stalowych denek powodowała zmielona siarka z 2-4 opakowań zapałek , te eksperymenty uświadomiły mnie jak wielką siłą jest ciśnienie gazów spalającej się siarki .

pierwsze petardy robiłem , wykorzystując obudowę kondensatorów elektrolitycznych - ach dawne dzieje , byłem znacznie głupszy niż dzisiaj ale też bardziej fascynowała mnie nauka i technika , ów zapał mija z wiekiem i w natłoku codziennych spraw i obowiązków .

Piotr

Ukryta Zawartość

Co o tym sądzicie ?

Ukryta Zawartość

Piotr

> STARY BEY i 23031970

Wasze wpisy powodują mój uśmiech na twarzy. Czy naprawdę nie jesteście w stanie wyobrazić sobie darmowej energii. Czy nie jesteście w stanie wyobrazić sobie świata nie opartego na niewolnictwie, wyzysku i egoizmie? Może po prostu aktualny świat wam odpowiada i nie jesteście zainteresowani zmianami? Gdyby mnie 30 lat temu ktoś powiedział, że będzie powszechny internet, telefonia komórkowa czy cyfrowa telewizja naziemna nie odpowiedziałbym, że to bzdury.

Piotrek.

Myślę, że to iż stawiasz Się na równi z tym profesorem pokazuje jak możliwe jest pomieszanie zmysłów. Zabawne eksperymenty zestawione z pokaźnym i uznanym dorobkiem udokumentowanym licznymi patentami fizyka nuklearnego Mehran Tavakoli KESHE budzi tylko litość i współczucie.

Wasze wpisy powodują mój uśmiech na twarzy. Czy naprawdę nie jesteście w stanie wyobrazić sobie darmowej energii. Czy nie jesteście w stanie wyobrazić sobie świata nie opartego na niewolnictwie, wyzysku i egoizmie? Może po prostu aktualny świat wam odpowiada i nie jesteście zainteresowani zmianami?

Arton 55 , jestem sobie w stanie wyobrazić lepszy świat , nie twierdzę również z całą pewnością , że perpetuum mobile jest mrzonką ale nie wierzę , iż dokona się to za sprawą kosmitów , lecz Boga !

Do kwestii UFO podchodzę z wielkim dystansem i dlatego nie podzielam Twojego entuzjazmu aczkolwiek nie twierdzę , że nie masz racji , jest wiele zagadnień prowokujących do zastanowienia i jeszcze więcej spraw czekających na wyjaśnienie .

Piotr

Piotrek.

Myślę, że to iż stawiasz Się na równi z tym profesorem pokazuje jak możliwe jest pomieszanie zmysłów. Zabawne eksperymenty zestawione z pokaźnym i uznanym dorobkiem udokumentowanym licznymi patentami fizyka nuklearnego Mehran Tavakoli KESHE budzi tylko litość i współczucie.

Arton 55 nie mam wystarczającego wykształcenia i dostatecznej wiedzy aby należycie zweryfikować założenia przedstawiane przez naukowców oraz szarlatanów nauki , moją skromną wiedzę w tej materii opieram li tylko na podręcznikach szkolnych oraz prasie popularno-naukowej .

Piotr

Na mój prosty rozum jeśli coś jest zarejestrowano jako wzór patentowy to znaczy, że istnieje, zostało sprawdzone i autor ma wszelkie prawa do tego. Czyż nie?

Zaczynałem kiedyś od lampowych TV i te zabawy nie są mi obce ale nigdy nie przyszło bi mi ich zestawiać z badaniami naukowca, który zrobił prosty pokaz poglądowy. Perpetuum mobile kojarzy się z urządzeniami nie dopracowanymi lub próbującymi czerpać energię znikąd. On wyraźnie napisał skąd bierze się ta energia. To, że tego nie ma w podręcznikach. Cóż w nich wiele rzeczy nie ma. Począwszy od Boga. O czym to świadczy? To, że czegoś nie widziałem to nie znaczy, że nie istnieje. Wystarczy posiadać kosmiczną świadomość. We wszechświecie wszystko co można sobie wyobrazić najprawdopodobniej już istnieje.

UFO Sightings Top 10 Videos 2012 Watch Now!

Kolega Myunhausen74, znana postać dokumentująca to, czego nie ma:), "rzucił okiem" na odczyty SOHO i LASCO z dnia 15 stycznia 2013. Mnogość "artefaktów" - jak by powiedziała NASA - przypomina nam o nieustannej obecności Kolegów Z Góry wokół naszej kochanej Gwiazdy…

UFOs near the Sun - January 15, 2013.

Obca struktura.

The Moon and the Giant Aliens structure on the Moon - January 1, 2013.

Cóż w nich wiele rzeczy nie ma. Począwszy od Boga. O czym to świadczy? To, że czegoś nie widziałem to nie znaczy, że nie istnieje.

Z tym zdaniem bezapelacyjnie się z Tobą zgadzam ! (i plusik ode mnie)

Piotr

Wystarczy posiadać kosmiczną świadomość. We wszechświecie wszystko co można sobie wyobrazić najprawdopodobniej już istnieje.

Ale jak posiąść kosmiczną świadomość ? Co trzeba lub wystarczy do jej okiełznania ?

We wszechświecie wszystko co można sobie wyobrazić najprawdopodobniej już istnieje.

Jest to tylko gra słów , ponieważ nie możemy zweryfikować powyższego stwierdzenia , jest to , co najwyżej pobożne życzenie lub oznaka naszej naiwności .

Piotr

Zbliżając się do Boga zbliżasz się do jego całego stworzenia. W śród nich Ziemia to Alcatraz przebudowywane na porządny wysokiej klasy hotel. Wieloletnim skazańcom ciężko jest wytłumaczyć, że za murami funkcjonuje piękny świat pełny kosmicznych braci.

We wszechświecie wszystko co można sobie wyobrazić najprawdopodobniej już istnieje.

Zgłaszam sprzeciw ! To ja tutaj sobie wyobrażam, a gdzieś indziej to ma być ?!?

Ale jak posiąść kosmiczną świadomość ? Co trzeba lub wystarczy do jej okiełznania ?

Zprzykrością pragnę Cię uświadomić, że na to po prostu i zwyczajnie nie masz czasu, zupełnie pochłonięty... :)

Gość stary bej

(Konto usunięte)

> STARY BEY i 23031970

Wasze wpisy powodują mój uśmiech na twarzy. Czy naprawdę nie jesteście w stanie wyobrazić sobie darmowej energii. Czy nie jesteście w stanie wyobrazić sobie świata nie opartego na niewolnictwie, wyzysku i egoizmie? Może po prostu aktualny świat wam odpowiada i nie jesteście zainteresowani zmianami?

Opowiem Ci tak.

W HISTORII Ziemi, tej znanej z podręczników, i tej nieznanej, a wspominanej jedynie "przypuszczalnie", istniał zawsze człowiek.

Jako że posiadał paznokcie i spożywał mięso, uplasował się w grupie drapieżników.

Posiadając świadomość, tak kształtował swój byt, aby mu było zawsze wygodniej, bezpieczniej i bogaciej, nawet kosztem innych.

Przez parę tysięcy, a może nawet i milionów lat, w tym temacie nic się nie zmieniło - ciągle jesteśmy drapieżnikami, nawet o tym nie wiedząc, lub nie analizując własnego zachowania.

Na świecie jest tyle bogactwa, że można nim obdarować każdego, ale wystarczy że znajdzie się choć jeden skąpiec, to zabraknie dla niego.

Z powyższego, można wysnuć jeden logiczny i niepowazalny wniosek - ta obecna cywilizacja jest skazana tylko na siebie.

Jeśli faktycznie, ktoś z zewnątrz chciałby nam pomóc, i ta pomoc objawiała by się gwałtownym rozwojem technologii, to zawsze znajdzie się jakaś kur.a, która będzie to chciała wykorzystać do własnych celów.

Dlatego zapomnijmy o pomocy z "niebios", od "niebieskich bogów", gdyż jej nie otrzymamy.

Jeśli zaś prawdą jest, że to Oni nas tu "zasadzili", grzebiąc jednocześnie w naszym DNA, to prędzej bym się spodziewał kolejnego kataklizmu na miarę POTOPU.

Właśnie po to, aby oczyścić Ziemię z człowieka, i najgorszych jego cech.

Ziemia jako planeta potrzebuje się odrodzić, i to człowiek jest obecnie dla niej tym największym zagrożeniem.

Co do darmowej energii ...

Czegoś takiego nie ma, nie było, i nigdy nie będzie, jest to tylko nasze uproszczone rozumowanie, że coś się wzięło z niczego.

Edytowane przez stary bej

energii jest w ciul, w każdym centymetrze sześciennym naszej przestrzeni

tylko zachłanne ludki nie maja sposobu na jej kontrolowaną dystrybucję, ja kto - ma być za free?

za reszę wywodu "+"

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość stary bej

(Konto usunięte)

energii jest w ciul, w każdym centymetrze sześciennym naszej przestrzeni

Zgadzam się, ale nie zwróciłeś uwagi na moje sformułowanie, że ona się bierze z niczego.

Muszą być spełnione pewne warunki, aby nawet ta, której jest w ciul, po prostu mogła zaistnieć.

spełnienie tych warunków jest zależne od człowieka tylko w zakresie pozyskania

ona po prostu jest, jak powietrze, to się w głowie nie mieści? a jednak

idź na seans spirytystyczny i dopytaj Tesli, to łatwiejsze niż wyrawć cokolwiek od siajej

a żeby było śmieszniej - on to robił na lampach :D

Gość stary bej

(Konto usunięte)

idź na seans spirytystyczny i dopytaj Tesli, to łatwiejsze niż wyrawć cokolwiek od siajej

a żeby było śmieszniej - on to robił na lampach :D

Może prościej by było podpisać cyrograf, własną krwią ?

A tego wytłuszczonym drukiem nijak nie potrafię odszyfrować, ale jam głupi przecież ;-)

Dla zainteresowanych pozytywnymi przemianami jutro medytacja-wizualizacja fontanny światła dla Warszawy w godz. 21.30-22.30

Od pomysłodawcy.

W związku z potrzebą dalszych medytacji prośba o wzięcie udziału w najbliższym terminie 24 stycznia 2013.

Szanowni pracownicy światła,

Podczas czytania książki pióra Mistrza Saint German „O alchemii” przeczytałem o fontannie płomienia mocy, mądrości i miłości, która jest zwiastunem złotego wieku. Otrzymałem przekaz, który mówił o potrzebie powstania takiej fontanny nad miastem Warszawa. Był to silny i nie budzący wątpliwości impuls przystąpienia do działania!

Aby odniosło ono skutek, potrzebna jest współpraca wielu dusz światła. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o wyrażenie intencji utworzenia takiej fontanny. W tym celu zapraszam wszystkich pracowników światła na modlitwę/medytację w niedzielę 6 stycznia (w wybranym czasie) w godz. 18.45 – 20.50. Sami zdecydujecie o formie intencji. Dla ułatwienia narysowałem tę fontannę, aby łatwiej było ją sobie zwizualizować.

Fontanna kosmicznego światła może zostać stworzona przez hierarchię kosmiczną* z pomocą anielskich dewów i budowniczych form, jeśli dostatecznie duża liczba dusz wyrazi taką prośbę.

Na Ziemi już istnieje kosmiczna fontanna zlokalizowana nad miastem Los Angeles. Składa się ona z potrójnej eterycznej fontanny w kolorach: niebieskim - stanowiącym zewnętrzny 30-milowy krąg i wysokości 1 mili nad miastem, złotym - usytuowanym w niebieskim kręgu o szerokości 28 mil i wysokości 1,5 mili, oraz różowym - w samym środku fontanny kosmicznej miłości, o szerokości 26 mil i wysokości 2 mil.

Oto co napisał o fontannie Mistrz Saint German w książce „O alchemii” /str. 99/:

„(…) Wtedy wolność zamieszka w ludzkim sercu. Wtedy honorowa niezależność wyniesie ludzi do poziomu, na którym siłą Ducha będą oni w stanie przywołać złoty wiek, który przewyższy wiek Peryklesa, jak również wszystkie inne złote wieki znane w historii ziemi. Nastanie to poprzez zainstalowanie fontanny żywego płomienia mocy, mądrości i miłości.

Fontanna ta zaleje dusze ludzi i spenetruje powłoki ich dusz tak wielką ilością esencji wolności, że dostrzegą oni w duchowej alchemii środek do uzyskania wszelkich kosmicznych dóbr. A chwała potrójnego płomienia, nasycająca ich świadomość ognistą jasnością, wywoła identyczny odzew w sercu samego Boga.

Dzięki tej więzi ustanowionej pomiędzy ziemią a niebem gwiazda ta osiągnie pozycję większej jasności niż Gwiazda Wschodu, która zapowiedziała przybycie Mistrza Jezusa dwa tysiące lat temu, gdyż światło to oznaczać będzie zwycięstwo świadomości Chrystusowej nie tylko w jednym Synu Boga, ale również w całym rodzaju ludzkim (…)”

* Hierarchia kosmiczna - uniwersalny łańcuch zindywidualizowanych Bosko wolnych istot, reprezentujących atrybuty i aspekty nieskończonej jaźni Boga. Na hierarchię kosmiczną składają się Logosy Słoneczne, Elohim, Synowie i Córki Boga, niewniebowstąpieni i wniebowstąpieni Mistrzowie wraz z własnymi kręgami czelów (uczniów), Istoty Kosmiczne, dwanaście hierarchii słonecznych, archaniołowie i aniołowie Świętego Ognia, dzieci Światła i duchy przyrody zwane elementami oraz bliźniacze płomienie biegunowości Alfy-Omegi, sponsorujące układy planetarne i galaktyczne (…) /przypis zaczerpnięty z książki Mistrza Saint Germain „O Alchemii”/

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.