Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Olejek chroni przed Critersami :) nie zeżrą wysmarowanego :P

Oraz przed Gremlinami.

Edytowane przez hydrogen

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Nie. Bracia z kosmosu pokazali nam ciemnym ludziom co mamy pod samym swoim nosem i czego nie widzimy i nie potrafimy dla siebie korzystać. Jest takie powiedzenie : Brak oleju w głowie.smiley-cool.gifsmiley-cool.gifsmiley-cool.gifsmiley-cool.gifsmiley-cool.gif

Ludzie, ludzie, cuda w tej budzie -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ps. Szanowny Panie Artonie, sama Gracjana nie określiła, że przekaz na tę "maść od siedmiu boleści" otrzymała od braci z kosmosu, takie sugerowanie, to zwykłe nadużycie!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Łowca ET
To odkrycie zdopingowalo mnie do dalszych prob na zdrowych i chorych ludziach

"Produkt testowany na ludziach" :D

GrazJa OiL® zostal przetestowany przez lekarzy i laboratoria, na pacjentach

Ciekawe czy otrzymam w odpowiedzi listę laboratoriów ;)

Wróć się do materiałów z Niezależnej Telewizji z jej wypowiedziami. I mając nową wiedzę zadeklaruj się ponownie.

To było do ŁOWCY ET.

Ciekawe czy otrzymam w odpowiedzi listę laboratoriów ;)

Czyżbyś znał się na obcych laboratoriach?! Zaczynasz mi imponować.

Pisała o lekarzach, laboratoriach i pacjentach. Lekarze i pacjenci to też kosmici?

Czy może obcy udostępnili naszym lekarzom swoje laboratoria?

Edytowane przez pawcio

Wróć się do materiałów z Niezależnej Telewizji z jej wypowiedziami. I mając nową wiedzę zadeklaruj się ponownie.

To było do ŁOWCY ET.

Szanowny Panie Artonie, muszę wystąpić w obronie prawdy! Proszę sobie obejrzeć wypowiedź Gracjany od ok. 07.30 i pokazać, gdzie Ona mówi o kosmitach.

To nie są materiały prze zemnie zamieszczone o których wspominałem.

Ona sama za bardzo nie wie od kogo otrzymała przekaz, wie jedynie, iż jest to istota duchowa, którą Ona akurat, ujrzała pod postacią starca (mózg musi wygenerować jakiś obraz dla wizji i ten obraz nie jest w tym najważniejszy!) a Pan Artonie od razu we wszystkim widzi kosmitów.

"Juz po krotkim uzywaniu tej mieszanki, skora zmienila swoj wyglad, rozstepy ciazowe i zmarszczki na twarzy i szyji zniknely , skora na udach i brzuchu stala sie znowu gladka i jedrna, moj dekold stal sie bez skazy. Ku mojemu zdziwieniu , po dluzszym masowaniu olejkiem moich piersi staly sie jedrne."

przecież ona nawet pisać nie umie :)

"Juz po krotkim uzywaniu tej mieszanki, skora zmienila swoj wyglad, rozstepy ciazowe i zmarszczki na twarzy i szyji zniknely , skora na udach i brzuchu stala sie znowu gladka i jedrna, moj dekold stal sie bez skazy. Ku mojemu zdziwieniu , po dluzszym masowaniu olejkiem moich piersi staly sie jedrne."

przecież ona nawet pisać nie umie :)

Co do tego ostatniego, to mogło tak być. Nikt jej nie masował a jak sama to zrobiła to nagle ........ :)

Ona sama za bardzo nie wie od kogo otrzymała przekaz, wie jedynie, iż jest to istota duchowa, którą Ona akurat, ujrzała pod postacią starca (mózg musi wygenerować jakiś obraz dla wizji i ten obraz nie jest w tym najważniejszy!) a Pan Artonie od razu we wszystkim widzi kosmitów.

Nie. Ja mam świadomość istnienia projekcji holograficznych, przekazywania przez sen jak i channelingu.

Globalna sytuacja pogodowa.

S0 News February 26, 2014: Climate Extremes, Solar Pole Revers

Welcome to the Channel:

Our Website:

Ukryta Zawartość

Blog:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

Ile za litr? Może silnik zaleję i samochód osiągnie mi 2-gą prędkość kosmiczną? :)

ufos_02.jpg

często w krajach południowych spotkać można balony i sterowce zarówno prywatne, meteo jak i wszelkie komercyjne.

ale fota przednia i 1 plan jak i ufo

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Moderatorzy

Co!? pana obrzydliwa tak samo jak i jej silikonowy biust!

nie wierzę Ci :)

na łodzi chętnie podawałbyś tej Pani napoje czy też ofiarnie smarował plecki.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Co!? pana obrzydliwa tak samo jak i jej silikonowy biust!

Mylisz sie Tomku, nie jest silikonowy. Bardzo piękny katamaran, a jakież DWT :-))) Nie myślałem że z naszego konsyliarza taki wytrawny żeglarz :-)))

Pozdrawiam Włodek.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.