Skocz do zawartości
IGNORED

Dziwne dźwęki na całym świecie ! Strzeżcie się!

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

Było to kilka lat temu.

Wracałem w nocy samochodem od Szwagrostwa.

Droga jaką wielokrotnie przebywałem długości 85km. Do rogatek Szczecina dojeżdża się w pół godziny. Drugie pół przez miasto.

Wyjechałem o 23:00. Gospodarze pożegnali mnie przed domem. Zwyczajowo Szwagierka zadzwoniła do mojej Żony informując o moim wyjeździe.

O tej porze, szosy i ulice były puste. A więc sprawnie się jechało. W połowie trasy do Szczecina, niebo stało się dziwne. Mimo nocy ekspresyjne chmury nade mną rozświetliły się. Trochę spanikowałem jak pojawiły się dziwne dźwięki, zamknąłem okno i przyśpieszyłem…

Dojechałem.

Wszedłem do domu. Żona rozmawiała jeszcze przez telefon ze Szwagierką. Zaskoczona spojrzała na mnie jak na ducha!

Zapytałem czemu tak długo rozmawiały. Odparła, że z pięć minut…

Spojrzałem w kuchni na zegar.

Była 23:05 !

Kiedyś wracając do domu samochodem z rodzicami widzieliśmy dziwne zjawisko ale raczej tego nie opowiadam bo ...

Sami wiecie jak ludzie reagują na pewne sprawy :/

Później dużo czytałem o UFO , NOL itd .

Coś w tym jest.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.