Skocz do zawartości
IGNORED

listwa/kondycjoner w rozsądnej cenie.

Gość Audio_Newby

Rekomendowane odpowiedzi

Gość intenser

(Konto usunięte)

jakas alternatywa dla w/w ?

Gigawatt PF-2 + koniecznie Lcmk2 i zapomnisz na długo o kwestiach zasilania

widziałem na allegro taki zestawik w sympatycznej cenie - chyba niecałe 3tysie

Enerr Power Point R2(albo Tablette) / FURUTECH TP60E / BADA LB-5600

jaka z nich byscie polecali - w tej chwili klamoty: capian/focus mam podlaczone do zwyklej marketowej listwy ktora ostatnio miala zwarcie wiec postanowilem zabezpiczyc lepiej jakos ten sprzet ....

jakas alternatywa dla w/w ?

Sonusoliva z filtrem Schaffnera jak nie chcesz płacić grubych tysiaków za listwy.

Sonusoliva z filtrem Schaffnera jak nie chcesz płacić grubych tysiaków za listwy.

Popieram w 100%

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Faktycznie stosunek jakości do ceny listwy z filtrem Sonus Oliva jest trudny do przebicia , no i co widzę w tym wątku istotne to nie zauważyłem aby pan Andrzej miał skośne oczy,

pozdr,andrzej

SO listwa sieciowa 6 gniazdowa z filtrem 2300W+1,5m przewód 3x2,5 mm2 w ekranie , na stronie za 620zł - dosyc tanio biorąc pod uwage ze jest dodatkowo z kabelkiem hhmmm .....

Faktycznie stosunek jakości do ceny listwy z filtrem Sonus Oliva jest trudny do przebicia , no i co widzę w tym wątku istotne to nie zauważyłem aby pan Andrzej miał skośne oczy,

pozdr,andrzej

To, że Pan Andrzej nie ma skośnych oczu nie oznacza, że Bada LB-5600 nie jest dźwiękowo dobra, bo jest. Tak samo zresztą jak listwa Sonus Oliva, która jednak gniazda sieciowe ma o wiele gorsze, by nie powiedzieć, że fatalne. A wiem, co piszę, bo ma obydwie :)

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Violet

To, że Pan Andrzej nie ma skośnych oczu nie oznacza, że Bada LB-5600 nie jest dźwiękowo dobra, bo jest. Tak samo zresztą jak listwa Sonus Oliva, która jednak gniazda sieciowe ma o wiele gorsze, by nie powiedzieć, że fatalne. A wiem, co piszę, bo ma obydwie :)

a ktora wedlug Ciebie jest lepsza ?

Dołączam się do pytania.

p.s

Jeśli ktoś ma listwę Mistrala/Waudio W4000 to chętnie posłucham opinii na jej temat. Kosztuje €99.

Zdjęcia wnętrza:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

W ogłoszeniach jest Bada na sprzedaż (nie moja) jak kogoś intresuje.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Bada jak ściągniesz bezpośrednio z Chin, to Ci wyjdzie trochę ponad 500zł.

Pozd.

Kup sobie SonusOlivę z filtrem, wyjdzię Ci taniej.Ja mam bez filtra i jest O.K.

Pozd.

Ukryta Zawartość

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.