Skocz do zawartości
IGNORED

Zasilacze Tomanek - wymiana opinii, doświadczeń, sugestie itp. Klub Miłośników.

Rekomendowane odpowiedzi

1.Zasilacz ULPS for V-DAC (wersja tranzystorowa): 400 zł brutto, dostępna 1 szt.

2. Zasilacz ULPS mini for V-DAC: 200 zł brutto, dostępna 1 szt.

3. Listwa TAP4, 4 gniazda filtrowane: 300 zł brutto, dostępna 1 szt.

4. Podwójny dc-blocker DCB1: 300 zł brutto/szt., dostępne 2 szt.

Pozostało jeszcze:

1. Zasilacz ULPS for V-DAC (wersja tranzystorowa): 400 zł brutto, dostępna 1 szt.

2. Zasilacz ULPS mini for V-DAC: 200 zł brutto, dostępna 1 szt.

3. Podwójny dc-blocker DCB1: 300 zł brutto/szt., dostępne 2 szt.

Do sprzedania jest również listwa TAP8 w konfiguracji 4 dc-blockery + 4 gniazda filtrowane.

Listwa była na kilkudniowym teście, po którym okazało się, że źródłem problemów nie jest składowa stała.

Listwa była w wypożyczeniu tylko przez weekend, więc jest w stanie fabrycznym. Cena 500 zł + 15 zł wysyłka po przedpłacie (200 zł taniej niż rynkowo).

Zgłoszenie jak zawsze przez PW.

Pozdrawiam

Do sprzedania jest również listwa TAP8 w konfiguracji 4 dc-blockery + 4 gniazda filtrowane.

Listwa była na kilkudniowym teście, po którym okazało się, że źródłem problemów nie jest składowa stała.

Listwa była w wypożyczeniu tylko przez weekend, więc jest w stanie fabrycznym. Cena 500 zł + 15 zł wysyłka po przedpłacie (200 zł taniej niż rynkowo).

2 osoby pytają o tę listwę na PW, kto pierwszy "zaklepie" ją w wątku (da np. wpis: TAP moja) ten ma pierwszeństwo.

Zgłoszenie jak zawsze przez PW.

Pozdrawiam

Rezerwuję listwę

W związku z wymianą listwy na inną, mam do oddania model TAP6.

W stanie jak nowa, oryginalne pudełko, gwarancja, dodatkowo oryginalny kabelek który był za dopłatą 100zł.

Wersja z 4 gniazdami filtrowanymi i 2 bez filtracji.

Cena 280zł +KW.

Edytowane przez Diamond33

W związku z wymianą listwy na inną, mam do oddania model TAP6.

W stanie jak nowa, oryginalne pudełko, gwarancja, dodatkowo oryginalny kabelek który był za dopłatą 100zł.

Wersja z 4 gniazdami filtrowanymi i 2 bez filtracji.

Cena 280zł +KW.

Witam

W takim razie rezerwuję zestaw, szczegóły dogadamy na PW

Pozdrawiam

Adam

CD, pliki, analog

wieczorami słuchawki

Witam

W takim razie rezerwuję zestaw, szczegóły dogadamy na PW

Pozdrawiam

Adam

Przykro mi, Kolega ArtiQ był szybszy na PW.

Chwilę grałem bez listwy Tomanka Tap6, na zwykłym przedłużaczu (czekam na nową Tap8 z DC blockerami) i wrażenia są kiepskie, dźwięk wprawdzie dynamiczny, ale ostry i dość suchy. Zdecydowanie wolę napęd CD podłączony do gniazda filtrowanego.

Edytowane przez Diamond33

Przykro mi, Kolega ArtiQ był szybszy na PW.

Listwy idą jak świeże bułki :-) I dobrze bo produkt świetny i wart każdej złotówki!

W odpowiedzi na sugestie, by zrobić wiosenną akcję promocyjną na listwy, mogę przeznaczyć pakiet 6 listew TAP8 w konfiguracji 2 dc-blockery + 6 gniazd filtrowanych do sprzedaży w cenie 500 zł brutto + 15 zł wysyłka kurierska po przedpłacie. Cena jest zatem o 200 zł/szt. niższa od ogólnie obowiązującej. Sukcesywna realizacja zgodnie z kolejnością składania zamówień w ciągu ok. 2 tygodni. Zgłoszenia jak zawsze prosiłbym kierować na PW.

Zapraszam i pozdrawiam.

"The final countdown" ;)

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Napięcie rośnie:)

edit:

500 -tny wpis i zmarnowałem na głupoty :( ech.....

Edytowane przez jajacek1410

No to święta kol. Tomek będzie miał wypasione:)

Ja do listwy dobrałem jeszcze sieciówkę z baaardzo dobrym upustem:)

Nawet nie musiałem się targować na arabską modłę:) Polecam.

No to święta kol. Tomek będzie miał wypasione:)

Tusk, Szczurek i Arłukowicz wezmą swój haracz i mało zostanie z tego co zarobię:)

Od godziny jade na listwie TAP4, jestem pozytywnie zaskoczony, do teraz uzywalem zwyklej listwy komputerowej z filtrem Acar 504WF. Za ta kase jest to naprawde fajny czysciciel.

Kilku "spóźnialskich" pytało o listwy TAP8 z dc-blockerami w obniżonej cenie....

Ok, niech będzie: przeznaczę 4 listwy TAP8 w konfiguracji 2 dc-blockery + 6 gniazd filtrowanych do sprzedaży w cenie 500 zł brutto + 15 zł wysyłka kurierska po przedpłacie. Cena jest zatem o 200 zł/szt. niższa od ogólnie obowiązującej. Sukcesywna realizacja zgodnie z kolejnością składania zamówień w ciągu ok. 2 tygodni. Zgłoszenia jak zawsze prosiłbym kierować na PW.

Zapraszam i pozdrawiam.

Ps. listwy byłyby w nowym kolorze - grafitowy (metaliczna struktura). Sukcesywnie wszystkie urządzenia w odlewanych, aluminiowych obudowach, będą oferowane w tym kolorze jako podstawowy.

Edytowane przez Tomanek1

Mam pytanie: czy DC blocker może mieć jakiś pozytywny wpływ na pracę wzmacniacza klasy D (zasilacz impulsowy), czy może lepiej podłączyć wzmacniacz w gniazdo z filtrem Schaffnera?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.