Skocz do zawartości
IGNORED

nietypowy problem na facebooku

adamfreliszka

Rekomendowane odpowiedzi

Moi Drodzy!

Mam pewien problem z fb. Problem wydaje się drobiazgowy, aczkolwiek poświęciłem już wiele godzin na rozwiązanie nurtującego mnie problemu, i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi, dlatego post tutaj traktuje jak ostatniądeskę ratunku.

Powiedzcie mi :

Dlaczego, jak piszę na czyjejś ścianie, to raz whyświetla mi to się na mojej, a raz nie? Czy to zależy od moich ustawień? Ja nie mam odznaczonej opcji pokazywania na mojej ścianie moich komentów na cudzej ściani. Czy może to kwestia ustawień osoby na której ścianie pisze i nie wyświetla to się na mojej?

Zna ktos odpowiedź na tę zagwostkę? Przeszukałem już chyba wszystkie ustawienia na facebooku... Anyone?

https://www.audiostereo.pl/topic/93050-nietypowy-problem-na-facebooku/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.