Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny głośnikowe F3/LYD AUDIOVECTOR VIFA opinie

valis0

Rekomendowane odpowiedzi

witam, jak w temacie. Nie mogę nigdzie znależć w necie specyfikacji i jakichś konkretnych opini na temat tych kolumn. Kupiłem je za ... 250 zł, w zasadzie w ciemno, są trochę porysowane, ale działają. I tutaj kilka pytań.

1) warte swojej ceny ?

2) nadają siępod lampe, domowej roboty ?

3) zauważyłem zę są bez kolców, ma sens zainwestowanie w nie ?

• 2 miesiące później...

Cena jak cena mogles zaplcic wiecej. Napewno taka ze wzgledu na zniszczenia.

To tobie ma sie podobac jak graja.

Kolce to jak tobie sie podoba

A tak wogle to sa kolumny bez komentarza,ale pozwul ze napisze swoja opinie.

Odsluchiwalem je pod ARCAM ALPHA 8 i super. koncert. zamykasz drzwi od pokoju stoisz za nimi i masz wrazenie ze za drzwiami znajduje sie cala orkiestra, nie ma co wiecej pisac zeby nie psuc.

A i napisze ze ciezko jest z AUDIOVECTORem kupic tak od sobie malo jest ich a sa naprawde obledne. (Mieszkam w Kopenhadze i naprwde ciezko jest kupic z drugej reki, jak ktos je kupuje to i zostawiana lata .)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.