Skocz do zawartości
IGNORED

Paradigm seria PW cena przetwornika w serwisie POLPAK

DaveHaynie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam malutki problem z Paradigmem PW2200 , kot domownik przejechal pazurami i zniszczyl doszczetnie membrane

z racji tej ze sub jest porzadnym modelem nie chcialbym sie go pozbywac lecz zakupic w serwisie u dystrybutora sam przetwornik i sobie go wymienic czy ktos z tutejszych forumowiczow robil kiedys taka operacje na jakie koszty mam sie nastawic ? mniej wiecej ?

dzownilem do Polpak , podejscie do klienta jakies takie obojetne facet dal jednoznacznie mi do zrozumienia ze przetwornika nie kupie u nich :) wspominał coś o odpowiedzi za miesiac dwa :) poprostu krecil najlepsze jest to ze nawet nie wie co to za model , krotko mu wytlumaczylem ze to referencyjna seria z 2000 roku to byl wielce zdziwiony bo o takim nie slyszal delikatnie podziekowalem za rozmowe i odlozylem sluchawke

konkluzja ? jestem zawiedziony podejsciem Dystrybutora w polsce tak poteznej marki jak Paradigm

mam pytanie do mczaja , mam mozliwosc zamiany Paradigma PW2200 za nowe onkyo 905 jednak nie wiem czy warto bo slyszalem wiele negatywnych opin o tym amplitunerze

w paradigmie niestety membrany juz niema ale facet mowil ze chetnie by wziol sam pazdzierz i postawil w miejsce Onkyo 905 jak myslicie w sczegolosci mczaj warto ?

O widzę, że słynny Jorkers wrócił w n-tym wcieleniu.

taki oto wspaniały "silnik" ma to forum, że koleś już chyba 10-tego nicka ćwiczy i nie potrafią zablokować kolejngo klona

najlepiej zapytać mailowo z linkiem do kanadyjskiej strony Paradigma o który dokładnie model chodzi

goście z serwisu, skoro nigdy o takim modelu nie słyszeli, to widać jak bardzo są zaangażowani w swoją pracę...

Głośniki których za nic nie można kupić w naszym kraju, nawet za pośrednictwem dystrybutora, są często dostępne na amerykańskim lub niemieckim e-bay. Wystarczy wykręcić woofer, odczytać parametry i poszukać.

dzownilem do Polpak , podejscie do klienta jakies takie obojetne facet dal jednoznacznie mi do zrozumienia ze przetwornika nie kupie u nich :) wspominał coś o odpowiedzi za miesiac dwa :) poprostu krecil najlepsze jest to ze nawet nie wie co to za model , krotko mu wytlumaczylem ze to referencyjna seria z 2000 roku to byl wielce zdziwiony bo o takim nie slyszal delikatnie podziekowalem za rozmowe i odlozylem sluchawke

konkluzja ? jestem zawiedziony podejsciem Dystrybutora w polsce tak poteznej marki jak Paradigm

No co ty powiesz? Toż to w Polpaku niemożliwe!!! Z pewnego źródła wiem że na pewno będzie tam dochodzenie w Twojej sprawie i wszyscy wszystkiemu zaprzeczą, a jeszcze może Ci się za chwilę oberwać za zniewagi. Mi się też oberwało ale uparta ze mnie bestia , bo ja nie dość że pewnie na czarnej liście jestem i w moje zdjęcie rzutkami naparzają i wąsy malują , to dzisiaj podobną membrankę nabyłem tylko że do innego subika z całą resztą subika signature 25 . Ten taki wielki , czarny piano. A co tam, pokazałem im że dać nie chcieli a ja i tak zdobyłem. A teraz się bujał będę bo wszystko za wolne do subika mam , ale czego się nie robi po złości?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.