Skocz do zawartości
IGNORED

karta dzwiekowa i sluchawki

matgaz123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! Zawsze uzywalem kart zintegrowanych i najtańszych sluchawek, od roku interesuje się poprawą dźwięku w swoim komputerze. Więcej czasu gram, ale także słucham muzyki i oglądam filmy, czyli oczekuje uniwersalności, chodź pozycjonowanie w grach by się przydało. NIe chce wskakiwac w hi-end, gdyż chce się powoli rozwijać i dać czas swoim uszom. Mam teraz głośniki Microlab Solo6c i słuchawki Koss UR 20 (wcześniej miałem AKg k512, ale bolały mnie uszy). JEżeli chodzi o słuchawki to wybrałem już sennheiser hd 438, pytanie czy to dobre słuchawki, a co ważniejsze czy wygodne. Mam duże odstajace uszy, także wygoda jest dla mnie b. ważna. Natomiast z karta dz. już nie jest tak łatwo, chciałbym na nią przeznaczyć ok 200 zł. Wolałbym wewnętrzna gdyż mam obciążone usb, jednakże mam pytanie czy np Audiotrak Maya (allegro widziałem za 240 zł) jest lepsza niż Xonar Ds (185 zł), D1 (255 zł) albo Dx (270 zł) ? Czy Xonar Dx różni się od D1 tylko złączem ? CHciałbym poprawić dźwięk z Microlabów i przyszłych sluchawek. Nie ma problemów ze sterownikami do Win 7 64 ? Macie jakieś sugestie, rady, jaką kartę dźwiękowa wybrać ? Dzięki za wszystkie odpowiedzi i porady ! Pozdrawiam !

https://www.audiostereo.pl/topic/93567-karta-dzwiekowa-i-sluchawki/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.