Skocz do zawartości
IGNORED

Opinia z "pierwszej ręki" o kolumnach AkustyK RV12

Piotrmac

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Noszę się właśnie z zamiarem kupna nowych RV12 od AkustyK-a. Technicznie wyglądają bardzo dobrze, a i sam producent sprawia profesjonalne wrażenie. Czytałem dużo opinii o innych modelach, ale o tym konkretnym za wiele nie znalazłem. Czy ktoś z Was miał przyjemność słuchać ich (były chyba prezentowane na Audio Show 2010)? A może znajdzie się jakiś posiadacz z większym doświadczeniem produktowym? Początkowo planowałem zmieścić się w budżecie 2-3k pln, ale chyba nie ma wyjścia i dołożę do 5,5k (tym bardziej, że mogę sobie to wliczyć w koszta więc wyjdzie per saldo ~3,5k) ;)

Z góry dziękuję za wszelkie opinie, pozdrawiam,

Piotr

tym bardziej, że mogę sobie to wliczyć w koszta więc wyjdzie per saldo ~3,5k

A jaką to fajną działalność prowadzisz, że kolumny do kosztów zaliczysz?:) Jeśli to nie tajemnica rzecz jasna:)

Opłacone z pieniędzy wcześniej ukradzionych nam wszystkim? Dziękuję, postoję, bolszewizm już przerabaliśmy.

Trochę offtopicowo, ale uważam, że każda zachęta do rozpoczynania działalności gospodarczej na WŁASNY rachunek jest dobra. Nawet jeśli część osób zmarnotrawi te pieniądze na własne zachcianki, pasje itp. Nie zapominaj, że siła naszej gospodarki wcale nie tkwi w 1% największych firm zatrudniających 250 pracowników+, tylko w setkach tysięcy, milionach drobnych przedsiębiorców i promowanie takich postaw (przedsiębiorczych, o zgrozo widzianych niestety przez niektórych jako "cwaniactwo"/"złodziejstwo"...) jest dalekie od bolszewizmu. Gdybym tylko mógł podjąć taką decyzję to wolałbym przenieść wszystkie środki z zasiłków dla bezrobotnych na nawet w 90% marnotrawione dotacje na start własnej działalności gospodarczej.

Nawet jeśli część osób zmarnotrawi te pieniądze na własne zachcianki, pasje itp.

I to jest twoim zdaniem ok? Wrzucić w koszty kolumny, ktore nie maja nic wspolnego z osiaganym przychodem i w dodatku z dofinansowania z unii? (no chyba, ze otwierasz sklep audio)

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

I to jest twoim zdaniem ok? Wrzucić w koszty kolumny, ktore nie maja nic wspolnego z osiaganym przychodem i w dodatku z dofinansowania z unii? (no chyba, ze otwierasz sklep audio)

Ja pier. Won z tym na bocznice

Też wolałbym usłyszeć coś więcej o samych kolumnach, a nie deliberować w sprawach światopoglądowych. Rozmawiałem ostatnio telefonicznie z Panem Andrzejem i muszę przyznać, że jestem pod sporym wrażeniem. Szkoda, że nie ma złożonych kolumn do odsłuchu - to ułatwiłoby wybór. Czy nikt w okolicach Białegostoku lub Warszawy nie posiada tych kolumn (ewentualnie trochę dalej - zdarza mi się jeździć "w teren")?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.