Skocz do zawartości
IGNORED

"Dzwięk japoński"

mirfak

Rekomendowane odpowiedzi

...audiofile z YouTuba....i ich doświadczenie ...ba wymagania.....czas umierać...

Polalem Ci za ta wypowiedz.

Umieraj ... i daj zyc innym ;-)

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Rozumiem Cię doskonale . Zastanawiam się jedynie o co chodzi z tym japońskim dźwiękiem , jak to rozumieć ? Pejoratywnie czy superlatywnie ?

Nie wnikam.

Sam mam japonskiego Kenwooda.

Fakt, jasny i juz mi to nie pasuje.

Moje wymagania co do dzwieku wzrosly.

Arek_45 bedzie za to umieral.

Co to sie porobilo na tym swiecie.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Nie wnikam.

Sam mam japonskiego Kenwooda.

Fakt, jasny i juz mi to nie pasuje.

Moje wymagania co do dzwieku wzrosly.

Arek_45 bedzie za to umieral.

Co to sie porobilo na tym swiecie.

Nie wiem jak brzmi rzeczony Kenwood ? Ale domyślam się ,że Kenwood Kenwood-owi nie jest równy , tożsamy dźwiękowo niezależnie od modelu . Ponadto w samej Japonii są różne szkoły dźwięku np. : Lebenowska i Luxmanowska , każdy lubi co innego , tak mnie się wydaje .

I mówienie o dźwięku japońskim jest dużym upraszczaniem .

Piotr

haha, następny wątek o czymś o czym nikt nie wie, ale sie domyśla. You tube, gazetki audio, i domysły - składniki na pyszny wypiek intelektualny forum AS...

aha i przyczynek do kłótni:) bo nad ma kartonowy bas... hahaha

ludzie obudźcie sie wreszcie

Wnioski są oczywiste : albo nie zakładać karkołomnych intelektualnie tematów albo nie brać w nich udziału z racji nieznajomości tematu .

Większość postów na tym forum nie służy wymianie poglądów , doświadczeń lecz jest przyczynkiem do obszczekiwania , ośmieszania , ubliżania itd. , itp.

I szkoda , że taka jest maniera tegoż forum bo zamiast nas wzbogacać i być źródłem inspiracji tak dla starych wyżeraczy jak i początkujących audiofilii jest de facto miejscem deprymującym i hamującym nasz indywidualny rozwój , chyba czas się wylogować z tego śmietnika megalomani i zwykłej , bezinteresownej niechęci do wszystkich i wszystkiego , co nie zgadza lub chociaż nie pokrywa się z naszym (moim) światopoglądem .

Życzę miłego monologu , do nieusłyszenia !

Piotr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.