Skocz do zawartości
IGNORED

o.k. computer poszukiwany - wcale nie radiohead!

lian

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Poszukuję mega super extra płyty ze wspaniałą muzyką, która była w Polsce sprzedawana na LP w latach 80 gdzieś w połowie. Nazywała się - nie wiem czy tytuł czy zespół - O.K computer lub O.K komputer.

To była chyba produkcja węgierska lub jugosłowiańska. Nigdzie nie mogę tego znaleźć, a przypomniały mi się konkretne utwory.

Pamiętacie to? Maciej jakieś informacje o tej produkcji?

SLPM 17797 – P.R. Computer – P.R. COMPUTER [start, 1983]

Jól hangolt computer / Északi fény / Az inga / Hajtóvadászat / Androméda ■ Helyszíni bírság / Rond / Ultraibolya / Toccata / Impresszió / Kaleidoszkóp ■

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

O kurcze. Nie sądziłem ze się to znajdzie, pomyślałem że to jakiś niskonakładowy produkt bloku wschodniego, o którym wszyscy zapomnieli. Tymczasem właśnie o to chodziło!

Ostatnio kupiłem dość trudno dostępną i nie wydają na CD, płytę LP kurta reimanna, też elektroniczną z tamtego okresu. Jakiś czas temu znalazłem gdzieś w necie mp3 z tą muzyką. Ale jakość płyty (prawie nieużywanej) zaskoczyła mnie i dosłownie przeniosła mnie w tamte lata :)

No cóż, teraz kupię ten kąsek. To właśnie lubię w vinylu.

Acha, no i przede wszystkim dziękuję za pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.