Skocz do zawartości
IGNORED

Krajowy rejestr dlugów - oto przykład jak wielkie rozwarstwienie i bieda wystepuje w terazniejszej Polsce

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

dobre..bedziemy przechodzic na telewizje cyfrowa i kazdy musi miec telewizje cyfrowa.raczej kazdy to powinien miec....kibel.na poczatek w domu.

muls twoj rozum zaczyna mnie niepokoic, czy ty tak na serio czy tylko prowokujesz? juz sie zastanawialem nad zablokowanie cie we wszystkich moich tematach gdyz mialem podejrzenia ze trollujesz i specjalnie zasmiecasz watki ale juz nie wiem co z toba robic...

czy ty czlowieku nie rozumiesz ze sa pewne podstawowe rzeczy ktore w NORMALNYM kraju powinny byc dla kazdego obywatela. a wiec dach nad glowa, jakas woda w tym domu wc (chocby na klatce) zapewnienie nauki, opieki zdrowotnej w przypadku jakiejs choroby, dostep do informacji i komunikacji (publiczne radio tv, w przyszlosci prosty internet), prad... no ogarnij sie chlopie, ja wiem ze masz jakies problemy ze soba i byc moze wolalbys gazowac biedote (lata socjalizmu komuny zrobily swoje) ale ogarnij sie, basenu domu super wyposazonego auta nie musi miec ale podstawowe rzeczy w 2012 roku powinien...

chwilowy brak działalności w audio.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

muls twoj rozum zaczyna mnie niepokoic, czy ty tak na serio czy tylko prowokujesz? juz sie zastanawialem nad zablokowanie cie we wszystkich moich tematach gdyz mialem podejrzenia ze trollujesz i specjalnie zasmiecasz watki ale juz nie wiem co z toba robic...

czy ty czlowieku nie rozumiesz ze sa pewne podstawowe rzeczy ktore w NORMALNYM kraju powinny byc dla kazdego obywatela. a wiec dach nad glowa, jakas woda w tym domu wc (chocby na klatce) zapewnienie nauki, opieki zdrowotnej w przypadku jakiejs choroby, dostep do informacji i komunikacji (publiczne radio tv, w przyszlosci prosty internet), prad... no ogarnij sie chlopie, ja wiem ze masz jakies problemy ze soba i byc moze wolalbys gazowac biedote (lata socjalizmu komuny zrobily swoje) ale ogarnij sie, basenu domu super wyposazonego auta nie musi miec ale podstawowe rzeczy w 2012 roku powinien...

Na dach nad glowa trzeba zapracowac inaczej sie go jie szanuje wpisywanie tego do konstytucji psuje system i ludzi

twoje tematy som tak idiotyczne ze uprzejmie proszem o zablokowanie mnie w kazdym gdyz inaczej normalnie zidiocieje.

Na dach nad glowa trzeba zapracowac

Na cyfrówkę tym bardziej

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Albo Hanke Mostowiak na Karton Network

ano z tym sie zgadzam...

ale juz publiczna tv dajmy i biedocie mamy juz 2012 rok i taki a nie inny rozwoj technologii... tak jak i prad dach nad glowa... po cos sie tworzy system (miejmy nadzieje ze nie tylko po to zeby garstka mogla zgarnac wszystko ale tez zeby podstawowe rzeczy miala i biedota)

bo jesli nie no to bysmy musieli sobie zadac pytanie po co nam obywtelom panstwo?

chwilowy brak działalności w audio.

Mniej państwa w państwie!

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.