Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam pracy w branży audio

kaaapa

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rozumiem cię, czy szukanie pracy w branży na forum jest nie do rzeczy?

Ludzie na tym forum w znacznej mierze słyną z ignorancji. Zaś z Twojej strony musi to być niezły akt desperacji, skoro poszukujesz pracy... na forum? Moja rada - roześlij/rozwieź swoje CV po salonach audio/sklepach muzycznych w Twojej okolicy. Powodzenia :)

PS. Wątek winien zostać chyba przeniesiony na bocznicę?

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Jest nie do rzeczy. A ponadto praca w branży audio nie polega na słuchaniu muzyki. Na dodatek w tej branży są rozmaite stanowiska i potrzebne umiejętności. Można chcieć być sprzedawcą, a można serwisantem, w większej firmie może być ktoś do kontaktu z kooperantami/dostawcami. I tak dalej. Jak już zdecydowałeś się tu szukać pracy, to rzuć CV.

Popieram kolegę, żyjemy w ciężkich czasach i co niktórzy ledwo wiążą koniec z końcem.Wszystkiego można się nauczyć (chociaż spróbować.?

Zyczliwości nigdy nie za wiele, sam bym chętnie dorobił parę groszy na hobby, bo całe zarobki idą na utrzymanie rodziny, i nie jest to użalanie się nad sobą tylko chęć zrealizowania się i przy okazji zarobienie parę groszy.

Sam bym nie wpadł na taki pomysł, ale popieram kolegę jeśli życie go przycisło.

POYDRAWIAM.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Witam, szukam pracy w branży, wątek już powtarzany, wiem że jest ciężko ale warto spróbować uwielbiam muzykę w dobrym wykonaniu

uwielbiam muzyke.... Cosik za malo o sobie aby dostac prace ?? A tak na marginesie jak ruszysz porzadnie glowa to praca sama do Ciebie przyjdzie , bynajmiej w mojej sytuacji tak jest !! nie zalamuj sie glowa do gory bedzie dobrze :) pozdrawiam

a ja szukam partnera (partnerów) do biznesu p.t. sklep/komis płytowo-vinatge audio (najchętniej w Katowicach, Bielsku okolicach); czyli też, w branży. Chętnie postoję pn-sobota , 10.00-18.00 (lub do 20.00 w czwartki) za %.

Koledze kaaapa - życzę - oczywiście - powodzenia!

Mam nadzieje, że fejsik i NK to obskoczyłeś już na początku...

Rozumiem, ze czasy są ciężkie ale jak Ty sobie to wyobrażałeś, że dając ogłoszenie na forum pracodawcy będą do Ciebie wysyłać oferty i prosić Cie żebyś przyjechał jeśli znajdziesz czas ?

Nie zrozum mnie źle nie mam nic przeciwko szukaniu pracy na forach i w internecie, teraz młodzież tylko w to zapatrzona ale forma z jaką to zrobiłeś jak dla mnie jest nieco dziwna. Mimo wszystko życzę Ci powodzenia, jak będę coś wiedział dam Ci znać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Oooo proszę, może ja spróbuje ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.