Skocz do zawartości
IGNORED

EURO 2012 obstawiamy wyniki.

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

Niemcy,Polska : Grecja 3:1.

Niemcy, Polska, Turcja....-Grecja ?:1

4(?):1

W A L E C

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Jednak to jest maszyna - a mnie jakiś debil z tvnu tłumaczył, ze Polacy kiepsko grają, bo każdy gra w innej drużynie.

Mitygowała go jakaś dziennikarka, ale zafascynowały mnie jej cycki i do końca nie załapałem winy

Masz zakłócenia na łonczach 7$7?

Kolejny nieczytelny wpis.

Niemcy, dzięki Mirkowi Kloze, rozkręcają się, jeśli wejdzie Pan Łukasz Podolski, na pewno będzie chciał zaznaczyć swoją obecność golem.

Komentator jednak informuje o wejściu innych rezerwowych graczy naszej wspólnej z Niemcami drużyny.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Wątek wsobny - dla warszawiaków i starych dziadów. Ale na wszystkie pytania odpowiem z wdziękiem, niczym poseł Niesiołowski.

Obiecałem napisac o Paragonie. Serial ściągnałem sobie parę dni temu i naszły (nadejszły) wspomnienia.

Paragon byl naszym większym idolem niz np. Janek Kos i pies Szarik. Bo graliśmy w pilkę wszyscy - byliśmy w większości z biednych rodzin, rozbitych po wojnie, wyzutych z substancji.

I ten serial pokazał dokładnie wszystko, czego my doznawaliśmy - braku ojców lub ojców alkoholików, szemranych interesów w które wciągali nas starsi koledzy czy bracia, mieszkań w starych, obłupanych z tynku i godności kamienicach - Stanisław Jędryka, jeden z najlepszych reżyserów "dziecięcych" miał nosa. Tytułowy Paragon mieszkał na Powiślu - ja na Starym Mokotowie, Paragona nie znałem, ale znam doskonale Heńka Gołębiewskiego - mieszkamy na tej samej ulicy. Oglądałem jego wzlot i upadek. A później odrodzenie.

I jeszcze jedno - w tym serialu nie ma ideologii - posterunkowy jest "podejściowy" (dobry) dla naszych bohaterów.

Do tego świetna obsada. Dla warszawiaków, a szczególnie tych z Texasu i Dzikiego Zachodu - w tym serialu mozna ostatni raz zobaczyć starą Wolę, mimo że mieszkanie Paragona "zagrało" na Chmielnej.

Wynalazłem parę wywiadów z Paragonem - oto one:

A'propos - wyobrażacie sobie, że facet doprowadził się do prawie 200 kg wagi? :)

Przepraszam za nieczytelne wpisy. Mam nadzieję, że nasza europejska drużyna wygra.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jaka szkoda, że nie mamy dziś pięknej porażki grupy PZPN i PO z Niemcami, po pięknej walce do końca i szansach na dogrywkę.

Byłby śpiewany standard "nic się nie stało".....................

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Tadeo - nie! To mówiła aktorka - mam wrażenie, że chcesz mnie "złapać" :) Ale nic z tego

Nie moge wkleić tekstu, co by było latwe do czytania - wkleję link - pamiętajcie, że sa tego trzy strony.http://sport.onet.pl/tylko-w-onet-pl/paragon-gola-po-przerwie-11,3,4200204,wiadomosc.html

karny - co z tego?

Z Niemcami się nie walczy, można tylko pertraktować za ile jedzie się na roboty, panie 7€7.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Niemcy, Polska, Turcja....-Grecja ?:1

4(?):1

W A L E C

Walec ale jeżdżący chyba po dziurawej autostradzie, bo ze skutecznością nie najlepiej.

Powinno być wiele więcej po naszej i niemieckiej stronie.

Finito a w loży dominująca Merkel na górze a Tusiek na dole.

A cóż w ntym dziwnego? Niejaki Otton to zapoczątkował...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.