Skocz do zawartości
IGNORED

EURO 2012 obstawiamy wyniki.

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zgadzam się z opinią,że był to słaby mecz.To był wielki mecz dwóch świetnych drużyn o wyrównanym poziomie.Były zwroty akcji,najpierw przeważali Portugalczycy poźniej Hiszpanie,były karne.A że nie było płynnych akcji?Bo obie drużyny grały bardzo dobrze i co najważniejsze nie były to szachy i tylko destrukcja.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Ty Wojciecu, oglądałes ostatni mecz na Warszawiance?

Mecz był beznadziejny i Hiszpanie dociagnęli flaki do finału.

Mam nadzieję, że dostaną wp***dol w finale, za to co pokazali do tej pory.

bez przesady z tą wielkością . Poprawny , nudny mecz o wielką stawkę . Przejdzie do historii tylko w statystykach. Podobnych o stawkę było wiele. Jutro będzie dużo ciekawiej

skynyrd

No właśnie nie masz racji.Piękny mecz i piękne bramki to są wtedy gdy jest różnica poziomów,drużyna słabo broni a bramki w końcu padają po błędach.W tym meczu obie drużyny grały na zbliżonym poziomie i obie broniły i atakowały całym zespołem.Też wolałbym remis bramkowy no ale cóż szczęście też trzeba mieć.

Jeszcze zwracam uwagę na jeden aspekt.Od momentu wprowadzenia przez Hiszpanów dwóch skrzydłowych ich akcje nabrały dynamiki.Może wyciągną z tego jakieś wnioski?

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Jutro mamy szansę na taki sam beznadziejny mecz.

Jedyna nadzieja, że przez przypadek padnie jakaś bramka. A chciałbym ja dla Włochów.

Którym oczywiście będe kibicował.

PS. Nie znoszę tego pykania Hiszpaniii. W finale, jeżeli przegra italia, dopinguję Niemcy!

Na nasze nieszczęście sprawdziła się część mojej prognozy, Hiszpania słabiutko, przy takiej grze nie widzę ich ze złotem, gdyby tak biegali jak w ostatnich 15 min... Portugalia na plus, przy problemach przed mistrzostwami i średnimi wynikami w trakcie to było dobrze.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

W sumie Gary Lineker miał rację :)

Dzisiaj poczytałem prasę i zgadzam się z Lisickim - mamy beznadziejną reprezentację, trenera idiotę, korupcyjny zarząd PZPN, Orliki nie dają nic oprócz tego, ze wiejscy chłopcy popykają sobie na równym terenie, a nie w krowich kupach w piłkę. To może chwalebne.

Byłem w latach siedemdziesiątych tramkarzem Legii, ale nie przejawiałem zdolności i w końcu trafiłem do sekcji ciężarów:) I teraz, jak patrzę na ten syf, to zastanawiam się, czy i innych nie powinni przenieść.

A w każdym razie rozgonić tę bandę z PZPN? - stracimy sezon czy rok? - Myślę, że by było warto, by pozbyć się tych świń.

Co to do k**wy nędzy jest - państwo w państwie? Nie można zadrzeć z Platinim? - Bo to kumpel?

Myślę, że jakby to k**ewstwo wy***ać w powietrze, to nawet Platini by się nie zająknął.

A co on nam teraz odbierze i czym postraszy? Trzeba mieć tylko jaja.

Ale o czym ja tu pieprzę....

po tym meczu moim wrogiem nr. 1 jest komentator tego meczu . Tamci to typowe PRLowskie kołki ale ten człowiek jest z innej bajki a wzbudza więcej negatywnych emocji od wspomnianych komuchów

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Drużyna wyłazi, albo wcale nie wyłazi - na ostatnim miejscu z grupy, a szaleńcy śpiewają - Polacy nic się nie stało :)

Otórz stało się - grają najgorzej w Europie (mecz z Andorrą czy Zulusami powinni wygrać 20 bramkami) -

- Otórz życzę im najgorszego wpierdolu podczas eliminacji, bo gdy ten nie nastąpi nie zmieni się nic.

Lato, Kręcina etc - ro***bać to w drobny mak, bez patrzenia na konsekwencje, Platiniego i innych złodzieji/synekurzystów

Uważam, że jest najlepszy moment dla tego, a jeśli FIFA nie da szmalu, sami możemy to wyłożyć.

To jest jakiś, k**wa, permanentny szantaż, któremy ulegają wszyscy - państwo, dziennikarze i w sumie my.

pier**lę naszą beznadziejną ligę - wolę oglądać ligę Eskimosów.

Czy może ktoś, wytłumaczyć mi, dlaczego trzeba utrzymywać te świnie siedzące tam od PRLu?

Bo co? FIFA nas nie dofinansuje?

No i ch*j - nie dofinansuje, ale będziemy mieli jakichś zdrowo myślących ludzi, a nie bandę złodzieji.

Nabuzowałem się jak idiota. jak zwykle - łby bym pourywał.

jutro będzie ciekawie (?)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Grają w Polsce nie na terenach Celtów "węgierskich" więc wszystkie chwyty dozwolone.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Moam tu na łbie babę,której jeden z forumowiczów obiecał wygraną. Niech ja go dopadnę. - Obudziła cała kamienicę. Czuję się jak Rotszyld, albo postać z Lalki pana Prusa.. Nawet mysz mi się przylepiła.do blatu.

N o, poszła sobie - kocham kobiety, ale nie w tej formie :)

Za stary jestem na to wszystko, jakby powiedział Rzecki.

Dzisiaj stawiam na Włochów - jak baron Krzeszowski! Force Italia!

I wcale w to nie wierzę. Będze taki finał, o którym gadaliśmy rok temu.

Ale jeden zero dla Włochów :)

skynek najprościej tu i teraz rozwalić a co w zamian ? Wykluczenie z FIFA i PZPN opanowany przez polityków. To już wolę obecny stan rzeczy . Potrzebne cierpliwość i czas.

Już pseudo narodowe mendy z ich liderem prezesem podobne niezadowolenie wykorzystują oferując bajki oderwane od rzeczywistości .... chyba , że zrobią z Polski Węgry i będziesz się w kolejce po kartofle zapisywał

zobaczymy dziś co będzie, za obiema drużynami nie przepadam ale pokibicuję Włochom, komuś trzeba :)

co do meczu Hiszpania Portugalia to uważam że był świetny, obie drużyny grały na podobnym poziomie,

Hiszpanie przeprowadzili pod koniec więcej sytuacji podbramkowych i faktycznie mimo że nie strzelili

przechylali coraz mocniej szalę dominacji na swoją stronę, karne to loteria ale wyszło sprawiedliwie

bardzo dobry mecz, zawodnicy do końca potrafili dynamicznie przeprowadzać akcje, technicznie pokazali kawał futbolu

dla mnie ten mecz był bardzo ciekawy , widać było wolę walki , umiejętności i determinacje bravo!

Focal + Naim

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Dla ścisłosci - mamy małe państwo w państwie z wyplatami po milion rocznie dla kazdego. I za to nic.

Nawet Tusk musi się napracować i płacić za PR - a ci NIC.

5 groszy nie przeznaczaja na rozwój dyscypliny. To kompletnie chore. Czy te dziady muszą wymrzeć smiercią naturalną?

Mecz wczoraj niezły, choć spodziewałem się jednak lepszej gry hiszpanów. Jak doszło do karnych to spodziewałem się że wygrają hiszpanie. Trenowali karniaki przed meczem więc chyba coś przeczuwali że są w ataku na tyle słabi że mogą nie dać rady. Ale karne w wykonaniu portugalii to jakaś porażka. Czemu Ronaldo nie strzelał jako pierwszy ? Pewnie znów chciał przygwiazdorzyć i strzelać ostatniego decydującego. Tylko chyba nie oglądali karnych w wykonaniu włochów, tam również nie było ostatniej serii strzałów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.