Skocz do zawartości
IGNORED

Grupowe zamówienie do Nowy DAC Oversampling AD1865

Demasked75

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze, to musze poszukać, czy to mam. W tamtym tygodniu robiłem porządki w kompie i gdzies to miałem na laptopie.

Tak wogóle to może już nie w tym temacie. Ten był poświecony składaniem zamówień na części, a nie samej konstrukcji DACa.

Miejmy pasje, by oswobodzić drzemiący w nas entuzjazm wiodący nas do realizacji własnych celów...

Jeśli ktoś jest zainteresowany filtrem SM5813 APT w cenie 37zł + 5zł przesyłka proszę o PW. Filtry to wyluty w bardzo dobrym stanie, ślady cyny na nóżkach. Wygląd jak na załączonym zdjęciu, z kilku różnych serii. Każdy został przetestowany w DACu w podstawce.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

SM5813APT rozeszły się, mogę mieć następne za 2 do ok 3 tygodni - info na PW. Mam też dwa filtry SM5842APT i PCB przejściówki do SM5813. Cena za SM5842APT 78zł (również przetestowane i sprawne) i 15zł za ew. przejściówkę.

Nic z tym nie mam, lecz jeśli są lutowane SM5813, które grały to zachęcam, gdyż wciąz mam pytnia czy nie załatwie orginalnego SMa. W takij sytuacij mamy orginały.

SM5842 nie wspolpracuje w moim projekcie, oczywiście mowa po odpowiedniej jego podmianie.

Miejmy pasje, by oswobodzić drzemiący w nas entuzjazm wiodący nas do realizacji własnych celów...

Komplety spakowane w 99%, obecnie czekam na J211. Mam nadzieje, że dojdą do 16-17.07. Potem wszystkie jadą do Robertus`a.< z kilkoma wyjątkami>

Mam niestety też przykrą wiadomość. Do każdego kompletu musimy dopłacić 7,30 złoty, ja też. Proszę wpłacać na te same konto.

Dokładne rozliczenie poniesionych kosztów uzupełnie do soboty, do niedzieli zrobię opis zapakowanych podzespołów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czyli tylko te + 7,30zł wychodzi na razie, ale może być i więcej jak dobrze rozumiem?

Jak podliczysz to napisz :) Po co płacić 2 razy skoro można raz a pożądanie ;)

Rafałowi chyba chodziło że koszty poniesione przeliczył na komplety i na osobe wyszlo 7,30 a excela (Dokładne rozliczenie poniesionych kosztów) "pyknie" w sobote.

Rafałowi chyba chodziło że koszty poniesione przeliczył na komplety i na osobe wyszlo 7,30 a excela (Dokładne rozliczenie poniesionych kosztów) "pyknie" w sobote.

Tak, dokładnie. Dopłacamy po 7,30 a dokładne rozliczenie kosztów będzie widoczne w sobotę w pliku exela. Poza tą dopłatą już nie będę zbierał pieniędzy.

Zamówienia powoli do nas napływają. Swoje mam już wszystkie.

Przedwczoraj przyszła paczka z trafami zalewanymi do G1. A wczoraj dostarczono mi trafka Spdif.

kv133_trafa.jpg

Przecież wyraznie pisalem za jaki czas będzie PCB, poza tym chyba oczywiste, że dam znać jak fabryka to ukończy.

Mam nadzieje, że dla wszystkich opis jest jasny.

Ukryta Zawartość

Dla świętego spokoju proszę skopiować na dysk.

Ukryta Zawartość

1.

Brak dopłat od:

3. Bogdan - 1 kpl. / 7,30

5. ManieX - 2 kpl. wpłata za 1kpl, pozostało 7,30

9. slawek.xm - 1 kpl./ 7,30

11. ricky - 1 kpl./ 7,30

14. baxteros - 1kpl./ 7,30

20. pw67 - 1 kpl./ 7,30

29. jazzby - 1kpl./ 7,30

32. karsti - 1kpl./ 7,30

47. rosenblat - 2 kpl. wpłata za 1kpl, pozostało 7,30

50. morris - 1kpl./ 7,30

52. ja_brzoza - 1kpl./ 7,30

55. genek - 1 kpl./ 7,30

57. wiki - 1 kpl./ 7,30

58. jarki59- 1 kpl./ 7,30

60. arkotic - 2 kpl . 14,60

64. digi58 - 1 kpl/ 7,30

Na dopłaty czekam do piątku 00:20.

TERMIN OSTATECZNY, PO TYM FAKCIE PRETENSJE KIEROWAĆ DO SIEBIE

2.

Do dzisiejszego dnia dnia nie dotarła przesyłka z US z tranzystorami J211, sprzedawca został o tym fakcie poinformowany ale nie odpisuje.

Jeżeli dzisiaj przesyłka nie dotrze, zakładam sprawę na ebayu o zwrot pieniędzy a co za tym idzie trzeba będzie zastosować zamienniki.

3.

Przesyłkę z kompletami wysyłam do Robertusa w piątek po 17:00, z tranzystorami J211<jeżeli dotrą>, lub z ich zamienniki.

4.

Forumowe grupowe spotkanie po osobisty odbiór kompletów jest w piątek o 18:30 na stacji metra pl.Wilsona, szczegóły na PW i są do obgadania.

5.

Od soboty jestem niedostępny i nieobecny.

przelałem teraz, dziekuję i pozdrawiam, super praca

Przelew wykonalem , pozdrawiam

Przepraszam, ale informujcie o tego typu czynnościach organizatora na PW ...i tak głupio, że chłop przy nakładzie darmowej pracy musi się upominać publicznie o swoją kasę ...dawno powinna być u niego !! ...nabijacie wątek bzdetami ciężko później zmusić się do wyłapania ważnych informacji.

pozdrawiam

1.

Brak dopłat od:

3. Bogdan - 1 kpl. / 7,30

5. ManieX - 2 kpl. wpłata za 1kpl, pozostało 7,30

9. slawek.xm - 1 kpl./ 7,30

11. ricky - 1 kpl./ 7,30

14. baxteros - 1kpl./ 7,30

20. pw67 - 1 kpl./ 7,30

29. jazzby - 1kpl./ 7,30

32. karsti - 1kpl./ 7,30

47. rosenblat - 2 kpl. wpłata za 1kpl, pozostało 7,30

50. morris - 1kpl./ 7,30

52. ja_brzoza - 1kpl./ 7,30

55. genek - 1 kpl./ 7,30

57. wiki - 1 kpl./ 7,30

58. jarki59- 1 kpl./ 7,30

60. arkotic - 2 kpl . 14,60

64. digi58 - 1 kpl/ 7,30

Na dopłaty czekam do piątku 00:20.

TERMIN OSTATECZNY, PO TYM FAKCIE PRETENSJE KIEROWAĆ DO SIEBIE

2.

Do dzisiejszego dnia dnia nie dotarła przesyłka z US z tranzystorami J211, sprzedawca został o tym fakcie poinformowany ale nie odpisuje.

Jeżeli dzisiaj przesyłka nie dotrze, zakładam sprawę na ebayu o zwrot pieniędzy a co za tym idzie trzeba będzie zastosować zamienniki.

3.

Przesyłkę z kompletami wysyłam do Robertusa w piątek po 17:00, z tranzystorami J211, lub z ich zamienniki.

4.

Forumowe grupowe spotkanie po osobisty odbiór kompletów jest w piątek o 18:30 na stacji metra pl.Wilsona, szczegóły na PW i są do obgadania.

5.

Od soboty jestem niedostępny i nieobecny.

Myślę że moja wypowiedź będzie w temacie:)

Dziś do wszystkich zostały wysłane transformatory. Jeśli do końca następnego tygodnia któryś z was nie otrzymałby paczki proszę o kontakt.

Brak wpłaty-dopłaty od morris, pomimo dwóch PW i ich odczytania przez niego. echh Teraz to mam...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.