Skocz do zawartości
IGNORED

POLSKA INSTRUKCJA DO DENON AVC A1XV

jogi777

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

niedadza jesli niebylo kupione u nich!!!przyjazna i pomocna firma;)

Wiem, że dystrybutorzy nie zawsze są w porządku wobec klienta - jak to zresztą w ogóle w handlu bywa - ale w tym przypadku stanę po ich stronie.

Nie kupiłeś od nich (dałeś zarobić komu innemu), więc czemu teraz mają Ci pojść na rękę?

Bądźmy i my, kupujący, konsekwentni...

Dystrybutor bardzo często musi sam zlecić tłumaczenie instrukcji i ponieść koszty tłumaczenia, dodruku dodatkowej wkładki w języku polskim, bo do tego zobowiązują go przepisy.

Jak na razie niewiele jest firm, które już za granicą drukują instrukcje zawierające również opis w języku polskim, tak jak np. robi to Samsung, Bowers & Wilkins.

ja wszystko rozumiem tylko to jest stary amplituner!!wiec jak go mialem w hornie kupic??pozatym niechcialem przecierz tej instrukcji zadarmo!!chcialem kupic!!napewno wydali duzo pieniedzy na tlumaczenie i ja to rozumiem!ale dleczego niechca nawet sprzedac?a moze kiedys bede chcial zmienic ampa na nowy albo kupic inny sprzet denona i powiedzcie jak mam ewentualne zakupy zrobic w hornie skoro zostalem tak potraktowany!!niewiem czy tam ludzie niemysla tedy ma byc droga na przyciagniecie klienta??l

Gość

(Konto usunięte)

ja wszystko rozumiem tylko to jest stary amplituner!!wiec jak go mialem w hornie kupic??pozatym niechcialem przecierz tej instrukcji zadarmo!!chcialem kupic!!napewno wydali duzo pieniedzy na tlumaczenie i ja to rozumiem!ale dleczego niechca nawet sprzedac?a moze kiedys bede chcial zmienic ampa na nowy albo kupic inny sprzet denona i powiedzcie jak mam ewentualne zakupy zrobic w hornie skoro zostalem tak potraktowany!!niewiem czy tam ludzie niemysla tedy ma byc droga na przyciagniecie klienta??l

Hehe, natomiast oni myślą:

"Damy (sprzedamy) mu instrukcję, a za następnym razem i tak kupi sprzęt w jakimś sklepie internetowym, albo np. na eBayu. Zakupi wreszcie sprzęt u nas, to i otrzyma wszystkie niezbędne akcesoria."

I praktyka, niestety, pokazuje, że tak bywa właśnie w większości przypadków...

A klienci faktycznie zasliający ich kasę mają wszystko, co trzeba - u nich bezpośrednio, czy też u dealerów.

• 5 miesięcy później...

Witam Jogi

mam pytanie :)

juz dosyc dlugi czas mam rowniez ten sam wzmacniacz i tez nie kupilem w hornie :))))

i raczej nie kupie. Cchcialem zapytac o te instrukcje czy juz ją masz. Bo teraz to ja chetnie bym ją odkupił :D

albo moze razem zaplacimy do horna wieksza kwote :)))

bede wdzieczny za odpowiedz

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.