Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z wyborem glosnikow...pomozecie?

mlody2

Rekomendowane odpowiedzi

Kupuje wlasnie sobie sprzet i mam pare propozycji nad ktorymi sie zastanawiam. W sumie to nie wiem co wybrac moze wy mi pomozecie, wiec tak;

JAMO STUDIO 180...?

AudioMega BRX-180...?

TELEDYNE ACOUSTIC RESEARCH AR25EP...?

JAMO E35...?

TAWO 302...?

JAMO PJ FC 6000...?

KODA & GOKY mod. KA325F...?

Co wybrac??. Mam straszliwy problem. Przyznam sie ze nie bardzo "jestem w sprzecie audio". Poszukuje tez nidrogiego wzmaka co by napedzil jakis taki zestawik stereło.

Prosiblym o pomoc. Dodam ze moj pokoj jest w kszalcie prosokata i ma okolo 13 m2. Sporo! umeblowania i dywan na podlodze. Muzyki slucham roznej ale czesto jest to spokojna instrumetalna czy tez z przewaga wokalu jak np poezja spiewana.No roznie to bywa zdarzy mi sie wrzucic jakies techno z rana na przebudzienie. Ciezkiej muzyki tez czasem lubie posluchac.

https://www.audiostereo.pl/topic/9627-problem-z-wyborem-glosnikowpomozecie/

Musze sie zmiescic w 1000 zl, niestety, z glosnikami i wzmakiem, no ew. moge wyjsc lekko poza 1000 zl ale nie za duzo;( niestety nie dysponuje zbytnia gotowka obecnie:(. Wiec szukam czegos uzywanego i taniego ale nie dla guuchego;) bo do tych raczej sie nie zaliczam tylko gotowka mnie ogranicza niestety:(

hmm kasy masz niewiele ale mozna cos kupic.

Np rotela ra 921

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) za 500 zl a nawet bywalo ze staly niedawno na allegro za 450.

Co do kolumn to tak za 550 mozna juz kupic tannoye m2

Mysle ze taki zestaw bedzie dobry jak za tak niewielkie pieniadze.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.