Skocz do zawartości
IGNORED

być używany pomijaki Subwoofer

VIRUS254

Rekomendowane odpowiedzi

Co to jest "pomijaki"?

sorki pomyłka

czy ten był by dobry M-AUDIO SUB-10, yamaha sw012

pytanie techniczne w subie dwa wejścia cinch (rca) w ampli jedno wejście (RCA) jak to połączyć jakim kablem ??

czy ten był by dobry M-AUDIO SUB-10, yamaha sw012

te nie są dobre , wcześniej zaproponowana koda za taką kasę jest dobra

pytanie techniczne w subie dwa wejścia cinch (rca) w ampli jedno wejście (RCA) jak to połączyć jakim kablem ??

kablem pojedynczym RCA , obojętne w które gniazdo suba L , R , kabel ma być do suba , porządnej firmy produkującej okablowanie i mieć dobre ekranowanie , moim zdaniem trzy metry do 100 PLN .

a ta koda SW100B będzie dobrym wyborem

i czy ten kabel będzie dobry

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W tańszych i niemarkowych kablach największą bolączką są wtyki i ich niedopasowanie do gniazd. Jeśli będzie zbyt luźny może spadać i nawet doprowadzić do zwarcia. Jakość dźwięku w przypadku tego poziomu cenowego będzie bez znaczenia.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

W pełni zgadzam się z Sittkiem. Ja kiedyś miałem Kodę SW 1000v2. Przed zakupem porównywałem z subami w cenie do 1000 PLN (m. inn. Jamo, Yamahą, Warfedalem) i Koda, jak dla mnie, była najlepsza. Kupowałem z myślą o kinie. Pewnie do tej pory byłbym szczęśliwym użytkownikiem tej Kody, ale któregoś dnia posłuchałem Velodyne i świat nie był już taki sam :)

Przy tym budżecie naprawdę nie musisz dalej kombinować. Tym bardziej, że Koda jest całkiem sensownie wyposażona, a używaną w idealnym stanie możesz wyrwać za jakieś 250 - 300 PLN.

a co z tymi

Subwoofer Paradigm PDR 8

Magnat 201/301a

Popieram. Koda SW1000 to bardzo harmonijnie skonstruowany sprzęt, do tego niezłe właściwości dźwiękowe, szeroki wybór kolorów obudowy pozwala zestawić z różnymi kolumnami- szkoda tylko, że nie posiada automatycznego włącznika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.