Skocz do zawartości
IGNORED

Excel's Audio Nirvana - tylko winyl !

excel

Rekomendowane odpowiedzi

Vlodo. . Jedyne gówno jakie tu znalazłem to Twoje posty. I możesz się pogniewać. A jako wychowawca odwal się od moich dzieci. Ja im puszczam muzyke i wiem jaka puszczać!!!!!

:-))

To właśnie fałszywi klakierzy natychmiast zwietrzyli pożytek do nakręcenia excela.

- a cóż to za tajemniczy fałszywi klakierzy vlado ? nicki, podaj nicki ! - miej odwagę !

Pilot, nie kajaj się, uważam, że miałeś prawo tak zareagować na grubiański post vlada...

excelvinyl winylmania blog szukaj

- a cóż to za tajemniczy fałszywi klakierzy vlado ? nicki, podaj nicki ! - miej odwagę !

A do czegóż tu odwaga? Podać nicki? Tobie się chyba SB przypomniało? Zrobisz polowanie na czarownice?:-)

Ja neguję postępowanie, nie ludzi. A przez całe życie nikogo nie zadenuncjowałem, ani nie odebrałem nikomu prawa do swobodnego wyrażenia swoich poglądów i ocen.

A sam nie odróżniasz szyderców od uczciwych oponentów?

Ha ha ha. Teraz to pojechałeś.

To było do vlado, który już tu nie będzie zagądał ani się udzielał.

Zauważ, że zostałem zapytany przez Gospodarza. Uznałem odpowiedź za wymaganą.

Oczywiście, że się na Ciebie nie gniewam. Moje oburzenie spowodowały posty które napisałeś przed tematem muzyki dla córki. Może niepotrzebnie to połączyłem.

W.

Bernarda, Diorę, Altusy i żądam, by mnie traktować z szacunkiem :)

Radmor, Daniel, Kable z Castoramy, Winyle z genbrug po 5 kr. Żądam by mnie traktować z szacunkiem :)

Fajny watek, grzech tu czasem nie zajrzeć...

Zauważ, że zostałem zapytany przez Gospodarza. Uznałem odpowiedź za wymaganą.

Oczywiście, że się na Ciebie nie gniewam. Moje oburzenie spowodowały posty które napisałeś przed tematem muzyki dla córki. Może niepotrzebnie to połączyłem.

W.

Czy to dla dziecka miedzy o a 12 miesięcy jest złe?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dziś słucha ze mną pana z brodą. Ma 4 latka

Ukryta Zawartość

Pewnie to jest złe dla dziecka. Black Sabbath mam jej puszczać?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pytasz mnie czy muzyka którą puszczasz jest dobra dla Twojego dziecka? To Ty masz obowiązek wiedzieć, jaka dla dziecka w danym wieku odpowiednia jest muzyka, literatura, opowiadane bajki. To ty jako rodzic poniesiesz konsekwencje swoich błędów wychowawczych. Moja rada dla Ciebie odnosiła się to tego Twojego wpisu:

"Dziecko dobrze się chowa i słucha różnej muzyki, Zarówno tej dla dzieci jak i nie dla dzieci"

Pozdrawiam W.

- ważnym jest, żeby dzieciom puszczać muzykę z winyla, dzieci mają dobry słuch i natychmiast wyczują fałsz brzmienia płyty cd..

ps. ale ten Szyc sepleni...

vlado, nie wiem czy dobrze zrobiłem odbanowując Cię, bo stajesz się po prostu ordynarny ! - chyba rzeczywiście oszalałeś ! pohamuj się ! i zejdź z tego mentorskiego tonu besserwissera ! ostrzeżenie 1 stopnia !

- jarex, jeżeli nie wiesz jeszcze, że o gustach się nie dyskutuje, to Ci to mówię ! sprawdź sobie w internecie !

tak, sprawdzę sobie na wikipedii, może google mi coś podpowie

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Puszczałem dzieciakom od niemowlęcia Black Sabbath i co? Jak dorośli przeszli na hip-hop :(

Widać popełniłeś błąd :)

Ja swoją najstarszą córkę katowałem Pink Floydami. Teraz ona słucha Nirvany, AC/DC i tp klimatów.

Myślę, że osiągnąłem sukces wychowawczy :))

Teraz muszę młodszą wyciągnąć z umpa umpa ;)

- a ja spopularyzowałem wśród swoich wnuków tę melodię :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość rydz

(Konto usunięte)

Kształtowanie/poularyzowanie, nawyków muzycznych? u małych dzieci? kształtują się same wraz ze wzrostem wieku,i same podejmują decyzje czego chcą słuchać,to normalne i prawidłowe zachowanie o, i tyle :)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Kształtowanie nawyków muzycznych? u małych dzieci? kształtują się same wraz ze wzrostem wieku,i same podejmują decyzje czego chcą słuchać,to normalne i prawidłowe zachowanie o, i tyle :)

Naturze trzeba trochę pomóc aby potem nie słuchać takiego repertuaru jak u kolegi excela 02icon_mryellow.gif"]02icon_mryellow.gif[/url]

Jest to doświadczenie i wspólnota pokoleniowa.

Gdybym zatrzymał się na tym co leciało w radiu za mojego wieku dziecinnego to nadal bym słuchał "Orkiestr dętych" H.Kunickiej;-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Kształtowanie nawyków muzycznych? u małych dzieci? kształtują się same wraz ze wzrostem wieku,i same podejmują decyzje czego chcą słuchać,to normalne i prawidłowe zachowanie o, i tyle :)

A jednak. Nigdy nie "wmuszałem" córce muzyki na siłę, ale jej gust kształtował się na podstawie tego, czego słucham. Jasne, że w okresie buntu młodzieńczego miała swoją muzykę pokoleniową. Dziś jednak, jako dorosła osoba, coraz częściej słucha tego, co kiedyś poznała jako dziecko.

- a ja spopularyzowałem wśród swoich wnuków tę melodię :

Ukryta Zawartość

chyba bardzo nie lubisz swoich wnuków ;-)

Ukryta Zawartość

Gość masza1968

(Konto usunięte)

A jednak. Nigdy nie "wmuszałem" córce muzyki na siłę, ale jej gust kształtował się na podstawie tego, czego słucham. Jasne, że w okresie buntu młodzieńczego miała swoją muzykę pokoleniową. Dziś jednak, jako dorosła osoba, coraz częściej słucha tego, co kiedyś poznała jako dziecko.

O to to...

Nie lubię się z tobą zgadzać :) ale tym razem muszę :D

Gość rydz

(Konto usunięte)
<br /> Dziś jednak, jako dorosła osoba, coraz częściej słucha tego, co kiedyś poznała jako dziecko. <br />

Hehe,gratuluje.

https://www.youtube.com/watch?v=amiajGRZBwk

https://www.youtube.com/watch?v=lE1HMSprL-A

chyba bardzo nie lubisz swoich wnuków ;-)

- raczej Ty nie lubisz Karin Stanek :) - ale posłuchaj bez uprzedzeń jej superhitu "O Jimmy Joe" to może zmienisz zdanie - zawsze mnie dziwiła nieobecność tego przeboju w zachodnich rozgłośniach....pzdr.

Excel, dla Ciebie specjalnie Michaj Burano!

Ukryta Zawartość

A na deser - Gayga - jak szaleć to szaleć!

Ukryta Zawartość

Excel, dla Ciebie specjalnie Michaj Burano!

o Burano ! Lucija - fajne, dzięki, przypominają się dawne czasy, chociaż za nim specjalnie nie przepadałem, natomiast Gayga, to już całkiem nie mój rejon - generalnie wtedy /lata 60--te/ była fajna muzyka - teraz śpiewa Borys Szyc :(?????.. no i co mamy zrobić ? - ale są płyty winylowe :)

Excelu,

i ja mam dla ciebie mały prezent.

Ukryta Zawartość

- dzięki - to było ładne ;) i nie było żadnego pyka ! czyżby to był twój sprzęt i film ? - jeżeli tak, to gratuluję i dawaj więcej ! :)

Ukryta Zawartość

Excelu,

i ja mam dla ciebie mały prezent.

Ukryta Zawartość

1'52'', z lewej, u góry.

Kurde - jakieś lepsze kable by się przydały:)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.