Skocz do zawartości
IGNORED

Naim Nap 140 lub jego klon DIY,porównanie.

casio

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż po odsłuchu klona tego Naima mój Rotel RA-01 delikatnie mówiąc został w cieniu.To,co ten klon potrafi to dla mnie magia.Jak róznica w filmie między 2D a 3D.Brzmienie gitary w Storm Corrosion-Drag Ropes dostaje takiego impulsu,że słychać to od pierwszego odsłuchu.Rotel gra dużo bardziej płasko,tak jakby więcej srednich tonów było.Wiekszość instrumentów jest jakby na pierwszym planie,natomiast na klonie Naima,można dużo lepiej wyczuć głębie,Bas z perkusji czasami zagrał jak z kolumny podłogowej na Monitor Audio M2,czego na Rotelu nie było.

Może ktoś z was slyszał w/w klona Naima lub samego Naima i ma porównanie z jakimiś wzmacniaczami ? Interesował by mnie wzmacniacz grający podobnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.