Skocz do zawartości
IGNORED

Reedycja serii Polish Jazz

lolo

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Piszą w tym artykule cyt.

"Dziś reedycję tej płyty wydaną bardzo starannie pod względem graficznym i dźwiękowym (24-bitowy remastering) ..."

i jeszcze:

"...zremasterowany materiał prezentuje się wprost bajecznie, łącząc cyfrową sterylność z analogową gęstością brzmienia..."

Nie mam żadnej płyty z tej reedycji i moje pytanie brzmi : prawda zali ci to?

Pzdr.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/9724-reedycja-serii-polish-jazz/

Trochę było na ten temat w 'co wam gra (w duszy, w pracy, w domu)?' w dniu 6/08-09. Pisał Frank, R.U.S.T i trochę ja. A GW spóźniona, ale lepiej późno, niż wcale.

Płytki Polish Jazz sprzedaje Helicon i inne mniejsze sklepy, także wysyłkowo. Cena ustalona przez wydawcę to 25 zeta (nie może być wyższa), choć widziałem dumping w MM za 19,99. Płyty starannie wydane jako digipack, reedycja od strony dźwiękowej wzorowa (remaster 24. bitowy). Muzyka bardzo dobra, wiele tytułów to kamienie milowe polskiego jazzu. Pełna lista tytułów znajduje się pod wklejką digipackową.

Przy okazji polecam wszystkim forumowiczom nowy sklep z muzyką jazzową w naszej 'stolycy': Muzol, Marszałkowska 60 (w podwórku). Jest tam dostępna cała dotąd wydana seria Polish Jazz oraz wszystkie płyty z Gigi (Winter&Winter, Enja i inne).

Pzdr fanów dobrego jazzu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.