Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilski satiricon...

macson

Rekomendowane odpowiedzi

Są różne zboczenia, włącznie z deopieszczniem lateksem i skórzanymi stringami. Ale dopieszczanie "klamotów w systemie, audiofilska biżuterią" to jest naprawdę wybryk natury.

taki młody i taki pervers! to dla ciebie zbyt trudne-więc się nie nadwyrężaj.

...

Chłopaki różne takie trudne słowa używają: neutralność,naturalność etc a zapomnieli ,że cała sztuka to zestawić klamoty w system,dopieścić biżuterią i akcesoriami=tak aby grała tak jak się chce.

Są różne zboczenia, włącznie z deopieszczniem lateksem i skórzanymi stringami. Ale dopieszczanie "klamotów w systemie, audiofilska biżuterią" to jest naprawdę wybryk natury.

To by się zgadzało...

Kable to fetysz.

Czy kobieta ubrana w odjazdową bieliznę bardziej podnieca normalnego mężczyznę? Tak!

Czy podczas seksu jest w czymkolwiek lepsza niż bez tej bielizny? Nie!

To mężczyzna ma bogatsze bodźce.

Ten sam sprzęt a jakże lepsze doznania...

Są również i dewianci. Znajdź odpowiednik w audio...

Bodźce pozasłuchowe to jedno, a pieprzenie że to one poprawiają dźwięk, to zupełnie co innego. Taki wyższy poziom zboczenia zatrącający już o chorobę.

znaczy się w stringach,latexie itp nie da się słuchać.?Cytując forumowego klasyka:````naciągane to wszystko jak stare gacie`````..

To by się zgadzało...

wklej zdjęcie twojego systemu to pogadamy,zwłaszcza tego kabla,który Tara Labs z ciebie jakoby zerżnęła.Narazie to jesteś u ateistów jako V-kolumna.

Jaka tam V kolumna.

Uważam zwyczajnie, że dobre musi kosztować.

Oprócz jakości dźwiękowej lubię jak ładnie wygląda.

Lubię przewymiarować, tzn. mieć doskonalsze niż potrzeba (zdoła się usłyszeć).

Czyli jak zapewne większość...?

Jedno co mnie rożni; wiem, że przeżyć muzycznych może dostarczyć niemal każdy sprzęt.

Wszyscy jesteśmy równi wobec muzyki.

Sprzęt nie może być elementem budowania swojego ego.

...

Jaka tam V kolumna.

Uważam zwyczajnie, że dobre musi kosztować.

Oprócz jakości dźwiękowej lubię jak ładnie wygląda.

Lubię przewymiarować, tzn. mieć doskonalsze niż potrzeba (zdoła się usłyszeć).

Czyli jak zapewne większość...?

Jedno co mnie rożni; wiem, że przeżyć muzycznych może dostarczyć niemal każdy sprzęt.

Wszyscy jesteśmy równi wobec muzyki.

Sprzęt nie może być elementem budowania swojego ego.

...

chociaż raz z Tobą się zgadzam.Szacun.

Generalnie zgadzam się. Dotyczy to oczywiście kabli, płytek holfi, bazodrutowych antywibratorów na kulkach ze starych łożysk i reszty czarów.

Zapodaj teraz swoją definicję hi-endu-no wiesz tą z postu #698--niech się wszyscy z nią zapoznają.To wiekopomne wydarzenie(zdefiniowanie hi-endu) przeszło jakoś bez echa. Z tymi Holfi to jesteś nudny-są jeszcze np.stożki,souncare i takie tam różne..

A to znacie?

Wisi to do dzisiaj na jednej z par zespołów głośnikowych u Nadmetrologa zwanego również X Men`em... ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Pętelka zwana Ground Control.

Model lepszy od np. tego:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Zakładka Hi-End i spotkania hajendowców w Kujawsko-pomorskiem.

Podsumowanie uczestnika:

Ze swej strony powiem tylko, że było ciekawie. Radmor pokazał na co go stać.

To jest 100/100.

Zawsze się zastanawiałem, co to ten Hi-End.

Zakładka Hi-End i spotkania hajendowców w Kujawsko-pomorskiem.

Podsumowanie uczestnika:

Ze swej strony powiem tylko, że było ciekawie. Radmor pokazał na co go stać.

To jest 100/100.

Zawsze się zastanawiałem, co to ten Hi-End.

Halo,halo........StaryM,Stary.M.............tu Stary Audiofil........czy mnie słyszysz!!

To było takie małe reginalne AS 2012 na kujawach-odcinek 125 czy cos w tym rodzaju.

Jak w podobnym stylu będzie miała się odbyć wystawa AS 2012.....TO JEST DLA MNIE RZECZ NIEPOJETA I JEDNOCZESNIE DOŚĆ WSTYDLIWA.

Chyba skojarzyłem kto te słowa powyższe napisał,.................ale w sprawie gustów nie dyskutuję,bo oblicza piękna mają niejeden wymiar))

Gość masza1968

(Konto usunięte)

To oni tego Radmora do Warszawy przywiozą i będą pokazywać? Na pewno nie będzie to kategoria "czar PRL" albo "Siła wspomnień"?

Przecież wzmacniacze jaki kable niczym od siebie sie nie różnią więc o co chodzi?

Jak na AS będzie Radmor to ja przyniosę swoje Altusy i Bernarda i zrobimy dźwięk wystawy.

StaryM, koniecznie tylko pożycz swoje okablowanie bo wiesz, lipa będzie.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Jak na AS będzie Radmor to ja przyniosę swoje Altusy i Bernarda i zrobimy dźwięk wystawy.

StaryM, koniecznie tylko pożycz swoje okablowanie bo wiesz, lipa będzie.

Szkoda, że nie wiedziałem. Bo skołowałbym Kleopatrę i PA-1801. Ale mogę pożyczyć NAD PP2 do twojego Bernarda, sorry ale nie mam obecnie nic gorszego.

Kable bez problemu. Mogę dać te od Manty - będą pięknie dodawać basu swoim brumieniem.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Wy to proste chłopy jesteśta....na hiendach nieobyte..jo was przebijam Radiem Amator Stereo:

O ja głupi. A ja się tego pozbyłem ze trzydzieści parę lat temu. A teraz już by tylko dobre kable kupił...

Na Amatorze mam zbudowany system samochodowy. Zresztą zaraz będzie lampizowany.

wiedziałem,że egzemplarz na tjunnig podatny-tylko dołożyć:pre,power,kolumny i już!!i te mini-diny!
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.