Skocz do zawartości
IGNORED

Klub użytkowników sprzętu ZAGRA-Darek Kulesza.

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo fajnie wyszło, gratuluje panerai. Mam nadzieję, że dźwięk nie odstaje od wyglądu ;)

Możesz napisać jakie tam są przetworniki i rozmiary ?

Te górne części stoją na kolcach na dolnych skrzyniach?

P.S. Nowe głośniki wyglądają dużo reprezentacyjniej od B&W.

Z kolumnami to jest tak że jeżeli są dobrze zestrojone i po prostu spore z dużymi przetwornikami to zawsze zagraja co najmniej poprawnie.

Fakt częściej na szerszej ścianie.

Ja preferuję obudowy zamkniete lub open baffle lub z rezonatorem Hemholtza.

Zalezy to od konfiguracji systemowej i tego co się oczekuje.

Materiałem wyjściowym w odsłuchach jest muzyka Bigbandowa i klasyczna.

Jak to zagada to z reszta żadnych kłopotów nie będzie.

W dzwięku maja być emocje i swoboda.

Większośc info idzie ze środka , krańce to niezbędny dodatek.

---------------------

Frywolny trucht ledwo zobaczył zdjęcie już chce człowiekowi pierdolnik z chaty robić : ))))) rewelacja.

---------------------

Ciekaw jestem jak się anty-peiyingowcy wkurvią jak im HQ zapoda swoje paki : )))))))))))))

Tak tak słoneczka malkontenci , speaker za 89pln rozjedzie wynalazki z krainy OZ : )))))

To sa kolumny Azusa, mam je na czas budowy moich kolumn, moej jada do Azusa. To jest konstrukcja z bass reflexem, wiec bas jest zupelnie inny, gora i srednica bardzo przyjemna, szczegolowa. Kolumny dopiero sie wygrzewaja, wiecej powiem za tydzien jak sie rozruszaja. Moj salon ma 30 m2, a te kolumny sa do niego za duze. Obudowa to absolutnie super wykonczenie i wykonanie.

Tak ale nasze konstrukcje to obudowa zamknieta. To inna kultura basu. W moich przejsciowych kolumnach nie ma problemu z basem. Darek ma inna szkole dzwieku, tu bas nie dominuje, a kolumny Azusa sa inne.

Musiałem, doprowadzić do tego, aby się pykneli,.... kolumny, z Darkulowskim sprzętem,.... a czy się po kochali,....ja sobie słodzić nie będę, więc nic nie będę pisał.

prymas020.jpg

W rogu stoją dwie żyrafy a ja widzę wielkie szafy.

Ustroje są ustawione chyba w najgorszym możliwym miejscu. Wpływają chyba tylko na samopoczucie właściciela. Co to za pierdółeczki napędzają te skrzyneczki?

Jednym słowem hi end, że Azus Chrystus.

Roch niestety powiela podstawy stwierdzenia że sztuczna inteligencja nie ma żadnych szans z ludzką głupotą.

W sumie to przyrodnicze popatrzeć jak imbecylizm indywiduów się kumuluje w temacie którego się zwyczajnie boją.

Boją bo jest niezrozumiały.

Po prostu stany lękowe że coś co im nie przypomina ołtarzyków wydaje pozytywne dźwięki.

Fajne ZOO : ))))))

Rodzaj ogłoszenia: Sprzedam przedmiot używany

Ogłoszeniodawca: Prywatny

Cena: 3900

Opis przedmiotu: integra ZAGRA AUDIO KULESZA w pełni zbalansowany, elegancka obudowa, na pokładzie DAC na kości Burr Brown 1710, oraz przedwzmacniacz phono, stan idealny. Jedno wejście XLR, 1 wejście phono, 1 wejście cyfrowe, 2 wejścia liniowe (CD oraz tuner lub AUX), jedno wyście TAPE. Dźwięk bardzo duzej klasy, wzmacniacz kosztował ponad 7 tys., a gra jak sprzęt w okolicach 10 tys. Bardzo solidna budowa. Polecam.

^^^ Dosyć duża utrata wartości.

Rynek jednak weryfikuje.

Burr Brown 1710,

To na pewno nie Zagra : ))))

Zagra to tylko TDA1545A więć ogłoszeniodawca napisał nieprawdę albo Grynio konfabuluje : )

To musi być starsza konstrukcja i cena jest rzetelna jak za używkę.

Ogloszeniodawcy chyba nie ZAGRAł kulesza. :)

Widze HQ, ze inwektywy guru wobec oponentow typu debil, imbecyl nie raza Cie, az tak mocno i nie zauwazasz braku kultury.

No ale co tu duzo pisac "Jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one"

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Ciekaw jestem jak się anty-peiyingowcy wkurvią jak im HQ zapoda swoje paki : )))))))))))))

Tak tak słoneczka malkontenci , speaker za 89pln rozjedzie wynalazki z krainy OZ : )))))

Jeśli można wiedzieć co to są za głośniki?

Krzykacze, klakierzy i klony darsrula - AVANTI! ROTFL

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Stereofoniczne : ))))))

Głośniki jak głośniki , mają pracować , bez dorabianie audiofilskich ideologii.

Należy sobie poszukać samemu odpowiednich dla niego przetworników i się pobawić.

N

Stereofoniczne : ))))))

Głośniki jak głośniki , mają pracować , bez dorabianie audiofilskich ideologii.

Należy sobie poszukać samemu odpowiednich dla niego przetworników i się pobawić.

Nie, nie to car audio :))))

Klakierow guru napewno zainteresuje to cudo od Mirka Szczura - dzielo naturlanie spod reki samego miszcza.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sprzedam doskonały przetwornik,wykonany na specjalne zamówienie . Walcuje na miazgę dac-e,do 6-7 tys zeta. Data produkcji,to marzec 2012 roku, Oto garść info; " Interface CS8414 Przetwornik c/a 16 bit ( zmodowany z 18 bit w dół PCM1710. Tor filtracji oraz symetryzacji j fety 2sk30ATM oraz 2sk170GR RCA jak i XLR auto odseparowanie...po ludzku galwanicznie każda faza ma swoje wtórniki wyjściowe." Wejście 2XRCA,XLR,wyjście 2XRCA. Sprzedaję,ponieważ,taki sam mam zabudowany w ampli.Polecam,Mirek

post-1391-0-82412400-1358448846_thumb.jpg

post-1391-0-10991800-1358448857_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

przestańcie wreszcie zawracac dup.em nadkonstruktorowi to troche nadrobi zaleglości

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.