Skocz do zawartości
IGNORED

lampa czy tranzystor

THOMAS

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie :)) To nie H.K , nie Korsun , a dawny ML :)) , ale czy to tak ważne , ważne , że jest super i spisuje się w moim systemie systemie . Pozatym chciałbym powiedzieć , że dobrą lampę od razu się wyczówa , jestem jej zwolennikiem , ale ma również swoje niedoskonałości :)) Pozdrawiam wszystkich kablarzy i anty ......... :))

>BRODA

A konkretnie to który ten ML? Muszę Cię zmartwić BRODA, ale Twoje wpisy niemal co do jednego są tak rozpaczliwie chaotyczne, że nie sposób zrozumieć, o co Ci właściwie chodzi (bynajmniej nie mam na myśli błędów).

no nie wiem moze dlatego ze jestes w trzech osobach i sam sie gubisz jako kto w danej chwili piszesz, ze znanych osob z historii tylko jedna wysmienicie sobie radzila i mowila z sensem bedac w trzech osobach, takze moze Ty sobie daruj:)

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

>BRODA

Wiesz, nie jestem jasnowidzem ani nawet psychologiem. Po prostu jedni na tym forum wypowiadają się tak, że wiadomo o co im chodzi i nie trzeba czytać po trzy razy ich postów, a inni wręcz przeciwnie. Ja nikogo z zasady nie ignoruję, ale czasami jest to męczące, bo lubię sprawne komunikowanie się.

Prosta metoda: Jak napiszesz post, przeczytaj go starannie 2-3 razy zanim klikniesz dodaj, to pomaga, naprawdę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - spójrzcie na ten wątek - tu jest ten trzeci :-)))))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z(Zbig),E(electro),Z(jak wiadomo kto)

Z E Z

sfora ZEZ w akcji,jak zgrani......jacy inteligentni......zaszczuja kazdego,kto wejdzie im w parade.....na ich wlasnym forum....

jacy zgodni w podtrzymywaniu bzdur,...........jesli ktorys z nich cos idiotycznego kliknie...reszta staje murem.

gratuluje panowie...ZEZ szczeka ......a forum toczy sie dalej, ..nikt na was nie zwraca uwagi.

>Hiena

Ja niczego nie dociekam, bo mi wszystko jedno czy jest trzech w jednym, czy jeden za trzech a trzech za jednego ;-)

Niewątpliwie jeden się wyróżnia tym sikaniem w majtki z podniecenia przy każdym wpisie, no bo jak inaczej interpretować te kropeczki powtykane co trzy wyrazy :-)? A może pozuje na Hłaskę, który co trzecie słowo wstawiał k....mać, tylko się samocenzuruje?

>electro

To niech może szanowna komisja wyda werdykt - lampa czy tranzystor?

Zapewne, jak to już w historii komisji bywało, będziemy mieli trzy wersje:

1. Oczywiście lampa

2. Zdecydowanie tranzystor

3. Ani lampa ani tranzystor

I trzeba będzie wprowadzić na forum opcję głosowania, no bo trzeba któryś raport przyjąć, aby ratować powagę gremium ;-)

Zbig - tzn koniec na dzisiaj nagonki na BRODĘ i koniec sikania .........................

OK

Jednocześnie jestem za lampą , chociaż posiadam tranzystor i niech tak pozostanie .

Każdy mój wpis kończy się odszczekaniem pewnych osób na tym forum , ale czy tak musi pozostać ?

Daję to pod rozwagę tych osób , Panowie życie jest krótkie , a posłuchać się chce i napisać czasami swoje opinie , ale przy takich odbiorcach , no cóż ......

I znowu sikać się zachciało .

:)

Pytanie: Wzmacniacz lampowy czy tranzystorowy ?

Podejście Obiektywne:

Zależy od indywidualnych gustów, preferencji, rodzaju muzyki, sprzętu towarzyszącego , akustyki ……ble, ble, ble

Podejście Subiektywne:

Wzmacniacz włączony , lampy grzeją się już od godziny, wsadzam płytę do odtwarzacza, Ona patrzy na mnie z okładki płyty, zamykam oczy. Teraz wystarczy odrobina wyobraźni, zapraszam Ją do siebie do domu aby śpiewała wyłącznie dla mnie, a Ona rzeczywiście przychodzi.

Może to tylko wyobraźnia podsycona przez blask lamp ?

Dla mnie ważne jest tylko to, że w czasach gdy posiadałem wzmacniacz tranzystorowy Ona nigdy nie skorzystała z mojego zaproszenia.

W życiu każdego prawdziwego mężczyzny przychodzi jednak czas próby gdy musi zmierzyć się ze Smokiem – patrz zdjęcie.

Smok był ciężki i gorący , a głos miał czysty , donośny i poruszający.

Trochę się bałem zostać z nim w nocy sam na sam , czy dotrwam do rana ? Nie dotrwałem, przegrałem, uciekłem, schowałem się w blasku lampy. Muszę przyznać, ze głos smoka mnie zafascynował ( pozdrowienia dla G. ). Wiem jednak że Ona boi się tego głosu , a Ona jest dla mnie najważniejsza. Obiecałem jej, że Smok już nigdy nie wróci.

Z gorącym lampowym pozdrowieniem

Lampoholik Arkadix

P.S. Naprawdę dziś nic nie piłem ….. ale mam zamiar.

[obrazekLUKASZ-149040_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No i nawet Internet przestraszył się zdjęcia Smoka i się zawiesił. Podejmuję kolejną próbę wysłania ....

[obrazekLUKASZ-149041_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.