Skocz do zawartości
IGNORED

DO LUKARA- STANDY- O CO CHODZI?!?!?!?!?

górek

Rekomendowane odpowiedzi

-->Teo

Lukar zadecydowal nie ma sensu sie dalej przekonywac. Wiem ze jest w tym co piszesz jest troche mojej i troche twojej racji.

Napisze na koniec dlaczego bronilem gorka666:

Chlopak ma 19lat zamiast pic, krasc czy mordowac jak to coraz wiecej mlodziezy robi zaja sie zbijaniem desek w ladna calosc. To ze oglaszal sie czasami zbyt nachalnie mi tez sie nie podobalo ale patrzac na inne watki i co tam sie wyprawialo przymykalem na to oko. Coraz wiecej zagranicznych firm zalewa nasz rynek nie pozwalajac sie wybic naszym wspomne tu o marketach gdzie ludzi maja za zwierzeta. Zamiast pomodz naszym co robimy?- niszczymy w samym zalazku. Kazdy narzeka na nasz rzad ze okrada naszych przedsiebiorcow, a my wlasnie zrobilismy cos podobnego tylko w mniejszej skali. Moze nie zniszczyli ale zacisneli jeszcze bardziej pasa.

Pozdrawiam wszystkich.

• Redaktorzy

proponuje autorowi przygotowac "artykul" o tych standach - umieszcze go pod adresem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - tak jak wczesniejsze materialy, tam mozna bez problemu podac informacje ze na zyczenie moze takze zrobic takie standy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>lukar

Jako osoba, które zajęła nieprawomyślne stanowisko informuję, że nie uczyniłem tego aby zrobić na Tobie wrażenie.

Są rzeczy ważniejsze od popisywania się przed kimkolwiek.

Twoje "bez komentarza" rzeczywiście wypada pozostawić bez komentarza.

Wiem kto tu rządzi i mimo, że nie podobają mi się Twoje zasady a w niektórych przypadkach ich brak, dostosuję się i będę korzystał skrupulatnie z narzędzi, które dajesz uczestnikom forum.

• Redaktorzy

sebax:

kryteria? Hmmm, cos zwiazanego z audio, zrobione przez siebie - to wszystko :-)

abudzik:

no moze z tym "robieniem wrazenia" przesadzilem :)

zasady sa takie a nie inne z wielu przyczyn, jakbym sie tym serwisem zajmowal 8h dziennie i dostawal za to pieniadze to byloby na pewno inaczej, ale tak nie ma i musze jakos zapanowac nad setkami wpisow kazdego dnia, czasem lepiej, czasem gorzej ale jakos to sie wszystko kręci nadal.

pozdrawiam

• Redaktorzy

Panowie, nie podniecajmy się. Wiadomo że sprawa handlu na forum jest trudna do zdefiniowania. Lukar jest właścicielem forum i ma prawo ingerować w sytuacji, kiedy uważa że doszło do naruszenia zasad. Można z tym grzecznie polemizować, ale nie wypada się podniecać. Ja też nie jestem pewien, czy niektóre anonse i propozycje są już komercyjne czy nie, gorkowe dla mnie komercyjne były, jakkolwiek zapewne zysk niewielki. Może dałoby się wygospodarować zakładkę np. w DIY na niskokomercyjne działania tego typu - gdzie ktoś za niewielką sumę montuje rzeczy, króre forumowicze przy pewnym wysiłku mogliby zrobić sami, ale z różnych względów nie chcą lub nie mogą?

Moim zdaniem, powinna być zupełnie osobna zakładka na komercję. Nie jest to dobry pomysł, aby to włączyć do DIY, bo diy to zrób to sobie sam, a nie zrobię to za ciebie jak mi zapłacisz.

• 3 tygodnie później...

Znowu mam jedno krotkie pytanie??

Co sie stało z moim wątkiem??

Tak jak chcieli inni urzytkownicy, znalazl sie w DIY i nie pisalem ze chce cos sprzedac...

To ze jedenemu palantowi, przepraszam za wyrazenie ale inaczej sie tego okreslic nie da, nie spsował moj wpis to nie znaczy ze nalezy go usuwac...

• Redaktorzy

gorek666: watek zostal usuniety (duzo oznaczen "nie na temat")

DIY oznacza zakladke DIY w menu (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) a nie zakladke DIY na forum... przygotuj wlasna podstrone o podstawkach i ja ja tam umieszcze - ale nie na forum.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lukar jak to nie na temat. Zakładka DIY na forum dotyczy DIY czyli konstrukcji robionych własnoręcznie przez forumowiczów. Moja kontrukcja do takich należała. Dlaczego nie usuwasz bzdur z forum takich jak watek: szukam maila do goscia takiego a takiego... zamowienia na koszulki forumowe... Przecież to nie ma nic wspólnego ze stereo a jednak tam sie znajduje.

Juz mnie szlag trafia za przeproszeniem bo kilku baranom zal scisnął dupe ( tu tez przepraszam za wyrazenie ale inaczej tego nazwac nie mozna ) ze robie cos co ładnie wyglada i w sumie nie wiele koszuje.

Kilku gości chwaliło sie już na tym forum swoimi standami jakie zrobili i nie zostały usunięte ich wątki...

Pozdrawiam Górek

Cholera jasna! Juz nie kupie wieszaka w tym samym boutique'u, w ktorym kupilem te piekna koszule. A tak bardzo chcialem ja wyeksponowac na stojakach. Z lewej bylaby biala, z prawej granatowa a po srodku walnalbym (na specjalne zamowienie) zupelnie czerwona, tak centralnie i widocznie, tak zeby nie bylo zadnych pytan i nieporozumien.

Sprzedam trabe. Sam ja tluklem, jest wielka, z miedzi i trzeba mocno sie nadmuchac, ale ryczy niemilosiernie glosno. Frak gratisowo.

gorek666 =>

Ha, ha... Pewnie komus sie nie podobalo to, ze zrobiles ladniejsze i lepsze standy od niego, albo jak zwykle ludzka zawisc... Akurat w tym watku nie widzialem nic zlego, ale ja sie nie znam...

Zastanawia mnie czy licznik "nie na temat" moze nabijac jedna osoba czy...

No nic, olej to i spobuj w inny sposob, moze tym razem bedzie lepiej.

Pozdrawiam.

• 3 lata później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.