Skocz do zawartości
IGNORED

Proszę o szybką pomoc!

zoroko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poproszę o szybką odpowiedź i wskazówki:

Czy mógłbym podłączyć ps3 do kina domowego yamaha htr 3064bl przy głośnikach 5.0 onyx 100 i uzyskać dobry dzwięk w filmach?

Do 1.600 zł chciałbym kupic nowy amplituner + głośniki, czy konsola ps3 spełniała by się dobrze w ramach odtwarzacza dvd?

Zaznaczam że ampli i głośniki były by wykorzystywane tylko i wyłącznie do odtwarzania filmów. Proszę o szybka odpowiedź.

https://www.audiostereo.pl/topic/98108-prosz%C4%99-o-szybk%C4%85-pomoc/

Rozumiem że konsole już posiadasz, a chcesz do tego kupić kolumny + Ampli ? Ps3 sprawdzi się w odtwarzaniu dvd oraz bd, nie będzie żadnego problemu.

Szkoda tylko że kupujesz te Prismy.Jak kiedyś ktoś to włączył w Euro Agd to myślałem że ktoś włączył jamnika z lat 90tych... za 1600 kupisz coś lepszego niż to co napisałeś powyżej.

tak mam juz ps3, czy ten zestaw bedzie odpowiedni - yamaha rx-v 474 i koda av710

Może być , nic lepszego nowego nie kupisz .

Edytuję : możesz wziąć pod uwagę kolumny Quadral ( tylko , że one pewnie droższe )

Witaj,

Oczywiście konsolę możesz wykorzystać jako źródło. Zwróć uwagę na konfigurację Yamaha RX-V373 z kolumnam Jamo S426 HCS3.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Głośniczki Jamo S426 HCS3 troszkę są ponad mój budżet, którego nie mogę przekroczyć. Na cały zestaw mogę przeznaczyć 1.600zł i do tej ceny mam nowy wzmacniacz yamahy i kody av-710. Proszę mi tylko napisać czy z podanym zestawem jakość dzwięku przy oglądaniu filmów będzie w miarę ładna? Wybaczcie za określenie ale to będzie mój pierwszy zestaw ampli :)

A jakie opinie na temat zestawu yamaha rx-v373 i koda av710docelowo chciałbym dokupić sub koda pasujący do zestawu av710. Czy z podanym zestawem jakość dzwięku przy oglądaniu filmów będzie w miarę ładna? Wybaczcie za określenie ale to będzie mój pierwszy zestaw z amplitunerem

Czy może od razu taki zestaw -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Który lepszy yamaha z koda czy ten w/w pioneera?

Ukryta Zawartość

Na nurtujące Cię pytania możesz sam sobie odpowiedzieć poprzez odsłuch ( WYMUSIĆ NA SPRZEDAWCY USTAWIENIE ZEROWYCH USTAWIEŃ , KANAŁU STEREO , WYŁĄCZENIE SUBA ) , innej możliwości nie ma .

Głośniczki Jamo S426 HCS3 troszkę są ponad mój budżet, którego nie mogę przekroczyć. Na cały zestaw mogę przeznaczyć 1.600zł

Noco ty gadasz, zmieścisz się w cenie :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

18 złotych Ci powinni opuścić :D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.