Skocz do zawartości
IGNORED

Dowód Naukowy tj Pomiarowy nad "lepszością" kabli tanich i drogich

AudioST

Rekomendowane odpowiedzi

Gość nosferartur

(Konto usunięte)

Użytkownik nosferartur dnia 06.11.2012 - 21:12 napisał

Przyciągania ziemskiego też jeszcze nikt nie zmierzył w bezpośrednim pomiarze

A to ciekawe.

http://docs4.chomikuj.pl/194925239,PL,0,0,WAGI.doc

Tą arcyprecyzyjną wagą chcesz ważyć falę grawitacyjną przyciągania ziemskiego? Myślę, że łatwiej byłoby zważyć ciężar jaj, które sobie robisz. Równie dobrze mógłbyś nałapać tych fal do miednicy z intencją policzenia.

Też mnie to zaciekawiło ale postanowiłem nie pastwić się nad Kolegą. Ale jeszcze ciekawsze są dwie kolejki które dostał

Istotnie to bardzo interesujące, a te kolejki to za oświecenie. Nauka to potęga. Ty też jesteś mi winien leniu.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Detektory_fal_grawitacyjnych

CHIŃCZYCY ZMIERZYLI PRĘDKOŚĆ GRAWITACJI - Eine - Salon24

autodafe.salon24.pl/500389,chinczycy-zmierzyli-predkosc-grawitacji

Kolejny pech

Chińskie cwaniaczki zmierzyli prędkość grawitacji, ale jej samej w bezpośrednim pomiarze ciągle nie.

Co za pech

<br />Tą arcyprecyzyjną wagą chcesz ważyć falę grawitacyjną przyciągania ziemskiego? <br />

Nope. Chcę wykazać, że grawitacja nie ma prędkości. Ona się najwyżej rozchodzi z jakąś prędkością, a to jest zupełnie co innego.

Z elektrody pewno już ich dawno wyrzucili. Tam "mądralować" i "nauczać" mogę jedynie moderatorzy, a ich ilość nie jest nieograniczona.

A ulubionym ich zajęciem to kasowanie wpisów. Po skasowaniu któregoś tam z kolei wpisu bez żadnego powodu elektrodę kopnąłem w tyłek.

Dlatego Forum AS to jest w porządku.

Tu nawet można publicznie powiedzieć, że słyszy się głosy…

I jest to nawet w dobrym tonie…

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.