Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIODRIVERS EU Kupował ktos u nich?

NickSon

Rekomendowane odpowiedzi

Angel hair to włókno aramidowe. Wie ktoś gzie można je kupić w rozsądnej cenie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nigdzie w rozsądnej cenie nie kupisz, serio.

Ukryta Zawartość

zmienili nazwę czego na co?? audiodrivers nadal istnieje .Zaraz się Bułgarii a jutro na kamczatce zarejestrują - podając dane providera internetowego. No proszę, jak się długo rejestrowali :) :) :)

Zupełnie już offtopowo i na marginesie tego śmiesznego watku o nieistniejącym potentacie który zgnębił rynek wszystkich trzech importerów głośników w PL.

Jakiś dureń wcześniej się przytykał, że jeden byle sprzedawca niepłacący podatków w PL nie wpływa na nasze emerytury. A dziesięć tysięcy oszustów też nie wpływa???

No to poczytajcie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Spróbujcie angel hair, działa dokładnie tak jak to jest opisane na stronie producenta!

Ile tego angel hair użyłeś na jednostkę objętości obudowy? Jaki był efekt w porównaniu do innych materiałów wytłumiających?

• 4 tygodnie później...

Gorąco nie polecam!!

Była to moja druga transakcja u nich.

Pierwsza przebiegła wręcz wzorowo, być może dlatego że pierwsza i że mieli głośniki na stanie.

Za drugim razem nie mieli na stanie tego czego chciałem. Oczywiście na porządku było bon ton, odpisywali na maile tego samego dnia. Jak wpłaciłem 100% zaliczki to odpowiadali po trzech dniach. Jak w końcu nadszedł, mega odległy ponad miesiąc, termin dostawy to przestali odpisywać.

Zacząłem pisać 5 maili dziennie i nic. Próbowałem komunikować na chacie, jak podałem nr zamówienia, to koleś odpisał mi że jest chory i dzisiaj nie pracuje.

Po 7 dniach od dnia kiedy mieli teoretycznie wysłać głośniki, napisałem żeby podali mi nr listu przewozowego. Żadnej reakcji!!!! Dwa dni później odpisali że mają problemy z wysyłką.

Dotarły też do mnie podobne sygnały od innych kolegów, o podobnych praktykach w stosunku do nich. Jeden z nich chciał zwrotu pieniędzy z uwagi na nie dotrzymywanie jakichkolwiek terminów, to powiedzieli mu, że nie mają pieniędzy i albo musi poczekać albo wybrać coś innego!!.

Głośniki na, które wydałem blisko 2000PLN, w końcu dotarły do mnie.

Czy 10% niższa cena rekompensuje robienie z klientów idiotów?!

D

Gorąco nie polecam!!

Była to moja druga transakcja u nich.

Pierwsza przebiegła wręcz wzorowo, być może dlatego że pierwsza i że mieli głośniki na stanie.

Za drugim razem nie mieli na stanie tego czego chciałem. Oczywiście na porządku było bon ton, odpisywali na maile tego samego dnia. Jak wpłaciłem 100% zaliczki to odpowiadali po trzech dniach. Jak w końcu nadszedł, mega odległy ponad miesiąc, termin dostawy to przestali odpisywać.

Zacząłem pisać 5 maili dziennie i nic. Próbowałem komunikować na chacie, jak podałem nr zamówienia, to koleś odpisał mi że jest chory i dzisiaj nie pracuje.

Po 7 dniach od dnia kiedy mieli teoretycznie wysłać głośniki, napisałem żeby podali mi nr listu przewozowego. Żadnej reakcji!!!! Dwa dni później odpisali że mają problemy z wysyłką.

Dotarły też do mnie podobne sygnały od innych kolegów, o podobnych praktykach w stosunku do nich. Jeden z nich chciał zwrotu pieniędzy z uwagi na nie dotrzymywanie jakichkolwiek terminów, to powiedzieli mu, że nie mają pieniędzy i albo musi poczekać albo wybrać coś innego!!.

Głośniki na, które wydałem blisko 2000PLN, w końcu dotarły do mnie.

Czy 10% niższa cena rekompensuje robienie z klientów idiotów?!

Dlatego lepiej kupować u nich tylko to co mają na stanie. Bo tak to nie można na nich narzekać

D

Dlatego lepiej kupować u nich tylko to co mają na stanie. Bo tak to nie można na nich narzekać

Wszędzie może się coś takiego zdarzyć. Ja kupiłem tutaj

Ukryta Zawartość

dwa Morele 23.09.13 i mimo że podobno mieli na stanie do tej pory jeszcze nie doszły. Wcześniej kupowałem u nich dwa razy i problemów nie było.

Ukryta Zawartość

Czekam na przesyłkę. Chyba nic innego mi nie pozostało. Jeżeli przeciągnie się ponad miesiąc to był to ostatni zakup u nich.

Oczywiście u Europa Audio.

• 3 tygodnie później...

Są z nimi problemy, jak chciałem coś od nich czego nie mieli na stanie to powiedzieli mi że nie mają środków finansowych i że muszę zrobić przedpłatę. Kupiłem głośniki gdzie indziej żeby mieć pewność że moje pieniądze nie przepadną.

Jak coś mają na stanie raczej nie ma problemu.

Ceny mają miłe ale po ostatnich złych doświadczeniach z Europe Audio nie kupię nic inaczej niż z zapłatą przy odbiorze albo płatnością z Paypalem. Chciałem żeby było tanio a w sumie wyszło na to że zapłacę dwa razy więcej. Nie żebym miał coś przeciwko Audiodrivers czy jak się oni teraz nazywają. Nie miałem z nimi żadnych doświadczeń. Po prostu po tym jak się sparzyłem dmucham na zimne.

A jak tam polecam, zostawiłem u nich w sumie kilkanaście stówek i nigdy nie było problemu. Membranę bierną zamówili mi bez przedpłaty, mimo ze nie mieli wogóle takiej pozycji w ofercie, a dostarczyli nawet przed zakładanym terminem.

• 1 miesiąc później...
Gość SlawekR

(Konto usunięte)

A powinno być takie przekierowanie? Chyba nie śledzę wątku zbyt dokładnie i coś mnie ominęło.

To ta sama firma? Sofia Bulgaria :). Coś daleko ich losy poniosły... Jeśli to prawda, że to ten sam podmiot. To już przynajmniej wiadomo, co miało oznaczać że firma była tak niesamowicie długo "w organizacji". Że nie dała rady uzyskać NIPu przez kilka miesięcy.

Dobrze, że z rozpędu nie wywiało ich na Cypr, ech samo życie..... ;-).

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Guzik mnie obchodzi gdzie ich wywiało bylem nadal miał gdzie tanio kupić głośniki. Gdyby w Polsce były normalne warunki dla przedsiębiorców to nie tylko nasze ale i zagraniczne firmy chciałyby płacić podatki w Polsce.

Sprawdzałeś to? Bo ja tak i problemu nie ma żadnego. Z resztą jak nie pasuje audiotransducers, to można zakupić w loudspeakershop`ie i minimalnie ponegocjować ceny.

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

Przyznaję, że nie sprawdzałem. Osobiście sam kupiłem w audiodrivers.eu mikrofon pomiarowy i na razie (odpukać) nie było potrzeby jego reklamacji. Z oczywistych powodów mam jednak przeczucie, że gdyby zepsuł się obecnie to nie miałbym sposobu na jego reklamację. Bo niby u kogo?

Zamiast gdybać, proponuję sprawdzić:) Napisz, że masz uszkodzony mikrofon, przedstaw rachunek i poczekaj na informację zwrotną. Będziesz wiedział wszystko :)

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

Tanio może i tanio, ale gwarancji już nie ma żadnej :(

Gwarancja w przypadku głośników to trudny temat ...producent zawsze znajdzie powód, aby ją odrzucić ...za słaby wzmacniacz, za mocny wzmacniacz i takie tam ...zakupując głośniki w polinku będzie mądre wytłumaczenie na uszkodzoną cewkę lub w STX dlaczego pękła porcelanka w wysokotonowcu ?

• 2 tygodnie później...

Wszystko będzie dobrze. Jakiś czas temu już zrobiłem zakup Vif NE właśnie na nowe dane audiotransducers.com. Chyba byłem pierwszym klientem :)

doszlo >? nie doszlo>?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.