Skocz do zawartości
IGNORED

DIY na AS- off top

misiomor

Rekomendowane odpowiedzi

pominiety w? bo nie ide z tokiem rozumowania (czego?) Wielkiego Degustatora....

Absentem laedit, qui cum ebrio litigat:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Użytkownicy+

Z grzeczności i z sympatii do uczestników imprezy nie dokonałem wpisu do księgi.

Ale moje zdanie jest takie:

1. Dźwięk, jaki słyszłam był na bardzo przeciętnym poziomie, poniżej stanów średnich wystawy.

Większość wpisała się tylko nickiem, ci co chcieli coś dodać, robili to sami. Nie stałem nad ludźmi jak się wpisywali, no może nad "Sosią 5 lat".

2. Organizacja imprezy była żenująco słaba. Ambicja i chęci to stanowczo za mało.

Co Ci się nie podobało w sobotę, lub niedzielę?

Nie mówiłbyś o czymś, w czym nie brałeś udziału. Nie podejrzewam Cię o jasnowidzenie, a głuchy telefon od odpowiednio "nastawionego" kolegi, to chyba trochę za mało, żeby się wypowiadać...

Organizacja byłaby super, nawet gdyby wszyscy się pozabijali. Jedyny warunek był taki, żeby grała lampa Gzdacza. Wtedy wzdychałbyś i cmokał, razem z resztą Warszawki.

Jeśli p.Waldek to czyta, to tylko mi przykro, że trzeba wywlekać to wszystko.

Przytoczyłeś to spostrzeżenie chyba nie bez powodu. Do czego zmierzają takie wpisy, bo poraz kolejny ktoś próbuje coś przekazać, ale jakoś tak nie do końca.

Walić prosto... nie owijać.

Prosto i bez owijania to masz w moim wpisie z pierwszej strony.

• Użytkownicy+

Amicus Palton, amicus Sócrates, sed magis amica véritas.

Prawda? Hm, to jest prawda: intus intus est Equus Troianus, lub Timeo Danaos et dona ferentes, co oznacza- Obawiam się Warszawiaków, nawet gdy niosą Transparenta.

Jest jeszcze kilka innych :

"Darowany koń dopiero później kopie. "

"Nie miej zaufania do trzech rzeczy: do majątku, do konia i do kobiety; majątek przynosi nudę, koń jest zdolny do ucieczki, a kobieta jest zdradliwa. Przysłowie arabskie "

Nu wot, pasłuszjtie pieredaci radia erewań.

jakabyś mniej nieudolnie kaleczył, to może nawet bym zrozumiał o co tobie chodzi, tawariszcz.

o cholera! jest jeszcze "koń, który robi zdjęcia". Tytuł na film niemalże:)!

Jest koń który mówi. Na pewno.

w tym wątku jest wszystko za wyjątkiem DIY. Rozumiem, że to ma być ten off top z tytułu. Trochę daleko odlatujecie.

jak pegazy - też konie uskrzydlone.

A pierdzieć w biegu potraficie?

• Użytkownicy+

Macie rację, trzeba zakończyć to żałosne widowisko. Nikt nikogo nie przekona, a robi się tyko coraz nieprzyjemniej. Takie drobiazgi jak zarzuty o "brudne interesy", pozostają rzucane bez jakiegokolwiek uzasadnienia. Kobietę traktuje się byle jak, a całość została sprowadzona do poziomu ścieku, w co niestety dałem się wmanewrować.

Wobec powyższego, zamykam wątek.

Co zamknąłeś ja niniejszym otwieram.!

Widzę, że Twoje metody nie uległy zmianie. Prawda jest bolesna ale pisałem już, że nie obronisz się wojując z połową forum. Nadal nie odpowiedziałeś mi jakie profity masz z bycia moderatorem i ciągłym poskramianiem niesprzyjających użytkowników. Rozumiem, że chcesz się wypromować. Sądząc po ilości zdjęć Twej facjaty. Wybacz ale modelem nie jesteś a to nie jest forum o pięknych twarzach.

Czyżbyś próbował lansować się na kierownika i nadwornego testera tego forum? Rozumiem, że po plecach Alka, Danka i Oli chcesz wskoczyć do gry ale czy nie można tego załatwić w bardziej elegancki sposób.

Wytłumacz wreszcie o co chodzi z tym alkoholem, bo kilkadziesiąt osób twierdzi że spożywasz w nadmiarze a Ty udajesz niewinnego. To jak to jest w praktyce. Zdajesz sobie sprawę, że człowiek uzależniony zawsze twierdzi, iż nie ma problemu.

Wybacz mi te gorzkie słowa ale ja zawsze mówię prosto z mostu i nie poklepuję wiadomo po czym...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.