Skocz do zawartości
IGNORED

Monster Beats by Dr.Dre Tour vs Beats z zestawu HTC SENSATION XE/XL

Łukasz Cyrulinski

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wie ktoś jak duża jest różnica w jakości dźwięku miedzy słuchawkami beats dodawanymi do np. htc sensation xe/xl mówię o dousznych są to chyba iBeats a beats tour? Jestem posiadaczem słuchawek od htc i jestem zachwycony jakością dźwięku i chciałbym się przerzucić na tour więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł.

HTC-Sensation-XE-s%C5%82uchawki.jpgBeats+1.jpg

Gdzie tam jest jakość ?

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Nie chce chce czytać że beatsy są gówniane proszę o wypowiedź osoby która miała okazje słuchać na obydwóch słuchawkach chyba po to jest forum by pomóc, każdy ma inny gust

Nie licz na dobrą jakość dźwięku z telefonu, ponad to słuchawki oznaczone znaczkiem beats mają to do siebie, że kosztują wcale nie tak mało, a grają (czasem dużo) gorzej niż konkurencja w tej samej cenie.

Mam HTC z systemem beats audio słuchawki grają lepiej niż na zwykłym telefonie i dalej czekam na opinie osoby która miała styczność z obydwoma modelami słuchawek.

Mam HTC z systemem beats audio słuchawki grają lepiej niż na zwykłym telefonie i dalej czekam na opinie osoby która miała styczność z obydwoma modelami słuchawek.

Napisz do chlopakow z reprezentcji Polski w pilce kopanej.Oni tego uzywaja.Z tym,ze na jakosci dzwieku zalezy im tak jak na jakosci futbolu ,ktory reprezentuja :)

Łukasz, popytaj na forum mp3store bo tu raczej nie masz co liczyć na odpowiedź jakiej szukasz.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Czy te słuchawki są oryginalne? Dziwi mnie cena ale przecież to oryginalny sklep nie allegro

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.