Skocz do zawartości
IGNORED

DiY na AS 2013.

palton

Rekomendowane odpowiedzi

[quote name='Dzius' timestamp='1387563181' post='3026244']
Trzeba przyznać że mamy do czynienia z niezłą formą literacką. Na pewno to lepsze od Masłowskiej. Gratulacje. Chłopie marnujesz się tutaj. Wcale nie żartuję.
[/quote]

Dzius - to jest (ten wpis) taka forma ironii a propo's moich wpisów? Zaczepka? Czy ... jakoś inaczej moje zwoje mózgowe to maja przetransponować ;-)

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

Witam serdecznie Kolegów . Z powodu zbliżających się świąt i Bożego Narodzenia i Nowego Roku Chciałem wszystkim którzy prezentowali wytworzone przez siebie sprzęty , życzyć Nowych wspaniałych konstrukcji, braku zmartwień i czasu na wdrażanie pomysłów, oczywiście także dużo zdrowia i kasy .!! Dla odwiedzających pokój DIY chciałem też życzyć dużo zdrowia i kasy braku zmartwień i by zbliżyli się do wymarzonego...!! każdemu według marzeń. Pozdrawiam Bodo_z..

• Użytkownicy+

I ja przyłączam się do życzeń.

Wszystkiego dobrego dla wszystkich chłopaków którzy nas wsparli i byli u nas.
Szczególne życzenia dla kolegów z naszego pokoju. Mam nadzieję, że spotkamy się w jeszcze szerszym gronie za rok i ponownie pokażemy coś ekstra.

Wesołych świąt.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.