Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Co można sądzić o osobie, podającej się za dorosłą, która od 6 stej rano interesuje się Hyuną pod kątem jej menu?

o tak, nadejdzie wielki kataklizm

wyginiemy jak dinozaury

Sam jesteś dinozaurem, takim jak wszyscy popierający Tuska, z wyjątkiem tych, którzy zagłosowali na niego przez pomyłkę.

wladz

Szukasz haków tym razem na Hyunę, czy to nie jest charakterystyczne, dla pewnego środowiska?

Jak ktoś zinterpretuje jakość urody Hyuny, jako zależną od treści posiłku, to może dojść do zachwiania równowagi biologicznej w przyrodzie.

już psy w twojej okolicy są zagrożone ?

Co można sądzić o osobie, podającej się za dorosłą, która od 6 stej rano interesuje się Hyuną pod kątem jej menu?

poświęcam kawę , pomagam z rana i nawet dziękuje nie usłyszę

Dziękuję !

już psy w twojej okolicy są zagrożone ?

poświęcam kawę , pomagam z rana i nawet dziękuje nie usłyszę

Psy bezpieczne, zagrożony jest byt ich właścicieli.

Hyuna z rana jak śmietana.

http://youtu.be/wcLNteez3c4

Odnośnie menu

Bo my jesteśmy dziś mniej pazerni

Roślinożerni, roślinożerni

Nam polędwica, ani schab

Nie smakuje tak jak szczaw

(Zenon Laskowik, „Z tyłu sklepu”, 1980 r.)

Widmo krąży po Europie – widmo buntu,

pazerności i anarchii.

Edytowane przez 747

co można sądzić o osobie, która zachowuje się jak dwunastoletnia fanka biebera i całodobowo wkleja setki zdjęć hujni na forum?

newpics217.jpg

newpics211.jpg

newpics201.jpg

newpics200.jpg

newpics199.jpg

newpics223.jpg

Proszę bardzo, zdjęcia można powiększyć.

Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości.

Hyuna jest najpiękniejszym kawałkiem wszechświata.

newpics222.jpg

newpics221.jpg

newpics216.jpg

newpics215.jpg

newpics208.jpg

newpics210.jpg

Edytowane przez 747

Dzieci, idźcie się gdzieś pobawić.

vlcsnap2010071200h50m17.png

co można sądzić o osobie, która zachowuje się jak dwunastoletnia fanka biebera i całodobowo wkleja setki zdjęć hujni na forum?

Nie rozumiesz poruszanych tu zagadnień.

Że potrzebuje lekarza od głowy.

Proszę wyjść z ciemnego lochu zacofania i niewiedzy.

PRZYPOMINAM.

To jest forum audiostereo, dotyczy ono trudnych zagadnień, nie dających się łatwo wyjaśnić czy rozwiązać.

Problem estetyki jest absolutnie kluczowy.

Dźwięk bez tego wymiaru klasyfikowanego jako swoista harmonia nigdy nie będzie zgodny z duchem przekazu autora, wykonawcy, jakim pragnął on obdarować odbiorcę.

Jeśli osoba dana jest daleko na drodze do postrzegania tego pierwiastka, to oznacza że potrzebuje ćwiczeń.

Postrzeganie piękna i ducha harmonii w naturze można od obserwacji doskonałości przyrody.

Wszyscy jesteśmy jej elementami, podlegamy prawom, których działanie widzimy, ale przyczyny nie znamy.

Nie wiemy dlaczego płynie prąd elektryczny, ale nauczyliśmy się nim posługiwać, mierzyć i wykorzystywać.

Nie wiemy dlaczego podoba nam się dana osoba, ale potrafimy w sobie wskrzesić uczucia wyższe do niej, wiele poświęcić, niektórzy nawet własne życie.

Nic w przyrodzie nie jest przypadkowe, wszystko jest uporządkowane wedle kodu, którego przyczyny jego formy nie znamy, ale który nas fascynuje.

Dysponujemy matematyka, która jako weryfikowalna pozwala wiele rozpoznać i zrozumieć, sprawdzić, przekonać się.

Jednak i w matematyce, istnieją przybliżenia i niedookreśloność.

Wszechświat w jakim przyszło nam żyć, jest pełen czaru tajemnic, które to są natchnieniem dla wizjonerów, twórców, techników i wszystkich innych ludzi, którzy czują podobnie.

Niezbadane są wyroki Boskie, nikt nie wie co jeszcze w życiu może nas spotkać.

Nikt nie wie czym jeszcze Bóg i Duch Święty zaskoczy człowieka.

Dlatego pozdrawiam tych wszystkich, którzy rozumieją moje przesłanie, mój język, treści, które przekazuje.

Oni są braćmi, choć nigdy ich nie spotkałem i nie widziałem.

Żegnam Państwa.

747

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Hyuna jest najpiękniejszym kawałkiem wszechświata.

Przykro mi, ale jest to tylko zwykła 45-kilowa skośna laska, jakich są tysiące. Nie jest w czołówce urody w swojej rasie, ani tym bardziej ogólnie. Jej płaska twarz pozostawia nieco do życzenia, szczególnie w zestawieniu z twarzami dziewcząt rasy białej.

747 dla czego w tym rankingu zabrakło twojej" księżniczki"?

http://www.google.pl...DOswalvd9WxxaSg

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

747 ty masz jakieś nieczyste układy z Dyrekcją. Ja raz na dzień mogę wlepić co najwyżej 2MB, a ty pakujesz jakieś 500MB.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Oni są braćmi, choć nigdy ich nie spotkałem i nie widziałem.

747 , również nie jestem rasistą i tak naprawdę zastanawiam się co skłania człowieka wierzącego w Boga i w jego Moc , do wklejania fotek skośnookiej młodej dziewczynki w ilościach nad cenzuralnych ? samouwielbienie czy już zboczenie ?

Edytowane przez Magnepan
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

747, jest po 22-00 ,to może sesja HyunY z czerwonym kółeczkiem ;-)

A a życiu! Uważam owłosienie łonowe Azjatek za zbyt odrażające!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.