Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie jest fox?

Był niedawno na wolności...

Czytał twoją twórczość w hajedzie. Jestem pod wrażeniem. Brakuje tylko naukowych terminów, skomplikowanych wzorów oraz nieco polotu i emocji. Poza tym ok.

Bywasz na urlopie w ogóle? Nie mówię o takiej głuszy gdzie nawet komórka nie odbiera...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czytał twoją twórczość w hajedzie. Jestem pod wrażeniem. Brakuje tylko naukowych terminów, skomplikowanych wzorów oraz nieco polotu i emocji. Poza tym ok.

Bywasz na urlopie w ogóle? Nie mówię o takiej głuszy gdzie nawet komórka nie odbiera...

Pod jakim wrażeniem, kilku wpisów z błędami ortograficznymi..?

Koledzy w hi end są...daleko... nie mam wspólnego języka, nie będę zbyt aktywnie kontynuował, oni jeszcze przerzucają sprzęt, ja jestem już wolnym człowiekiem, przeszedłem wszystkie etapy, to piękne uczucie, nie być uwiązanym..mieć dystans, współczuje im, oferowałem pomoc, namawiałem żeby sobie pozakładali linie energetyczne, odrzucili, wybrali drogę krzyżową, metodę, żeby nic dobrze nie grało..zupełnie są pod tym względem podobni do Kolegów z DIY, tam tak samo działają, budują sprzęty, które nie mają prawa grać, na pewno są wyjątki ale cóż..taki syndrom..

Nie mogę sobie pozwolić na urlop w hi end jest wyścig technologiczny..biorę udział...

Dlaczego ten temat tak zamula? Czy ktoś sprawdzał czy nie jest zawirusowany? Zawsze się tak robi wstawiając dla niepoznaki fotki roznegliżowanych panienek, ja stąd spadam

Wirus straszny, bardzo zakaźny i nie wiadomo czy jest antidotum.

Głupi nie lubi się zastanawiać, lecz tylko swe zdanie przedstawić. Księga Przysłów 18,2

Ostrzeżenie Ciebie i forumowiczów przed zagładą wirusologiczną.

Głupi nie lubi się zastanawiać, lecz tylko swe zdanie przedstawić. Księga Przysłów 18,2

Ale Huna przytula się do jakiegoś chłopaka i to mi się wcale nie podoba. Huna należy do nas wszystkich!

Nie przytula, tylko olewa go, przecież widać jej mowę ciała na fotografii, zdaje się mówić do niego,- spadaj, takich jak ty mogę mieć na pęczki, tylko po co..?

Szmaciarz za to jest wpatrzony w nią jak w obrazek, zapamięta tą scenę do końca żywota, będzie to wspominał na starość, to przeżycie, niepowtarzalne jak na jego...możliwości i atrakcyjność..

audiokrator - mowy ciała na zdjęciu z fotoszopa nie widzisz?

nie widzisz, jak zdaje się mówić: spadaj?

no nie widzisz?

hujnia nie jest nas wszystkich, hujnia jest 747 i tylko Jego, pamiętaj!

Kostropaty, nie zazdrość, poczekaj dwa dni, będzie nowe Video, każdy będzie mógł popatrzeć, posłuchać, skomentować, piszę trzeci rok na temat geniuszu tkwiącego w tej postaci, posiadam moralne prawo, do większego kawałka tortu..

piszę trzeci rok

karkołomne zadanie, niejeden by się poddał, szacun

posiadam moralne prawo, do większego kawałka tortu

na Twoim miejscu nie dzieliłbym się z nikim!

Na słabym łączu internetowym wątek zamula gdyż jest w nim to na fotek Huyny.

747

Odbanuj sittka...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Liczyłem, że napiszesz o tym, jak będę musiał obejść się smakiem...jednak wierzysz we mnie..

a wierzę w co?

że sfiksowałeś?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WQC05_PCXDs

Wartość muzyczna poniżej wszelkiej krytyki, nie da się nawet skomentować,natomiast Hyuna wygląda bardzo dobrze, wzmocniła wyraźnie nogi treningiem siłowym.

Szmaciarz który występuje z Hyuną powinien dostać kopa wylecieć w kosmos i nie powrócić..żenada, Koreańce są skończeni, zmarnowali Hyunie rok życia, debile.

1.jpg

Biedna Hyuna, dostała debila za partnera żenujący materiał muzyczny i mało odkrywczą choreografię, oczywiście wykonała ją perfekcyjnie, lecz bez entuzjazmu, bo niby dlaczego miałoby być inaczej.

Jutro wchodzi MV.

Się zdecyduj.

Obowiązkowe dla fanów PiS i Hiuny:

Martwimy się o Hiunę

Przestań łazić po wszystkich tematach z tą antykościelną nagonką. Być może kiedyś katechetka walnęła Cię za przeszkadzanie na lekcji linijką po łapkach i stąd ta trauma. Ale co nas to w końcu obchodzi. Idź z tym do lekarza.

Szmaciarz za to jest wpatrzony w nią jak w obrazek, zapamięta tą scenę do końca żywota, będzie to wspominał na starość, to przeżycie, niepowtarzalne jak na jego...możliwości i atrakcyjność..

Podobnie do ciebie z tą różnicą tylko,że nie wkleja.A ty niestety na wklejaniu.................. poprzestałeś!

Koreańce to debile, w internecie na temat nowego nagrania same nieprzychylne komentarze..

Muszę posłuchać zaraz metallica ride the lightning, na uspokojenie, cały rok czekania na taki gniot..debile, zera, banda wariatów., zwykli amatorzy, nie utrzymali jednak sukcesu, tak jak przewidywałem, żeby utrzymać sukces trzeba być dojrzałym i ugruntowanym im Hyuna trafiła się jak ślepej kurze ziarno i od Bubble Pop, jest zjazd w dół, dobrze że Red jeszcze jako tako wypadł, lecz MV było denne, naiwne i surowe, do tego naśladujące Amerykanów..po prostu debile regularni, hołota, zwykli psychole..nieudacznicy, całkowita kompromitacja, żenada.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xTPv1EjVllE

Widać, że Hyuna próbuje coś z tego dna, gniotu, wycisnąć, stara się...jej agencja po prostu zaliczyła wpadkę..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.