Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo interesujące, operowanie nazwami greckich bóstw z minionej epoki, w odniesieniu do dzisiejszej bogini sexu półkuli południowej.

Rzymianie posiadali stosownych Bogów w niemal wszystkich aspektach ich życia.

To bardzo bogata spuścizna i wielobarwna.

Bóg/Bogini/Bóstwo: żartów,miłości, handlu , nawet ostrego seksu czy też granic administracyjnych.... itd

http://romanum.historicus.pl/spis_bogow_rzymskich.html

Edytowane przez climax99

P.s konkurs na bystry wzrok. W jakich to słuchawkach (producent i model) widzimy artystkę na jednym z zamieszczonych przez Ciebie filmów.?

Edytowane przez climax99

Szub

Hyuna jest jeszcze młoda, wszystko przed nią, natomiast nie jest zdrowe, że tak wielki sukces jak występ w Białym Domu, osiągnęła w tym wieku, z oczywistych względów.

Lecz mimo wszystko pewny jestem jakości jej genów, co było i jest bezpośrednią przyczyną mojego się jej zainteresowania.

Dla mnie i nie tylko, Hyuna jest maszyną do osiągania sukcesów.

Uprawnionym wzorem.

Dlatego obserwuje jej sposób postępowania, stan psychiki, emocji i ducha.

To oczywiste, jej działalność stricte publiczna, ma tu drugorzędne znaczenie.

Co by nie robiła, zrobi to doskonale, jak na ziemskie warunki, zaś uwarunkowania, jakim jest poddana, są dodatkową informacją, bardzo cenną.

P.s konkurs na bystry wzrok. W jakich to słuchawkach (producent i model) widzimy artystkę na jednym z zamieszczonych przez Ciebie filmów.?

Otworze temat w zakładce Hi Fi i szybko się dowiem.

Otworze temat w zakładce Hi Fi i szybko się dowiem.

Eh, szkoda że nie ma już Hi-End.

A może zrób ankietę czy przypadkiem Hyuna nie zasługuje na osobna zakładkę. Np.

"Audio zboczenia", "Muzyka inaczej"

W zakładce DIY wątek pod tytułem "Dźwięki testowe"

W Akustyce "Piszczą mi kolumny, rozpraszacz czy pochłaniacz"

W Lampa "Czy lampa podoła"

W Analogu "Winyl czy lateks"

W Kinie lub Stereo " Stereo czy Kino, przeznaczenie Stereo 0%, Kino 0%, Hyuna 100%

W klubie, no właśnie czemu nie ma klubu Hyuny?

Proszę nie dzielić włosa na czworo, plotki na temat Hyuny, związane z naturalnymi procesami życiowymi, dotyczącymi tej fazy rozwoju, treścią nie mogą być zaskoczeniem.

Wiele dziewcząt romansuje, czasami nawet medycyna zajmuje się przywróceniem stanu pierwotnego.

Hyuna posiada niezwykle wypełniony program zajęć, nie ma czasu na prywatne życie.

Musi nauczyć się języka angielskiego aby kontynuować karierę w USA.

Świat, uformowany po II wojnie światowej, dalej opiera się na barbarzyństwie kreowanym najniższymi instynktami.

Ludziom żyjącym na nim za jakieś 200-500 lat, będzie się on jawił w podobny sposób, niezwykle prymitywny, jak nam to co działo się w XV - XVII wieku.

Sytuacja młodych dziewcząt, urodzonych w niewoli, jest niezwykle trudna.

Te urodzone jako arystokratki, niewolone są również, tylko w inny sposób.

Przykładów dość.

Obejrzałem ten nowy teledysk i chyba nie widzę tam artystki o , której mowa w tym temacie.

Ale nie jestem pewien.

Edytowane przez climax99

Ja sam, też nie wiem czy jest czy nie, te japonki to wszystkie na jedno kopyto, znalazłem nowy wideoklip PSY, więc stwierdziłem, że ten wątek jest dla niego odpowiedni .

Dla przypomnienia, tam gdzie ta rzekomo wielka artystka zrobiła karierę

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wcLNteez3c4

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Nie śledzicie dokładnie tematu.

Przecież napisałem na ten temat, nie ma jej, bo jest zbyt wyrazista i kradnie serca męskiej części widowni.

tomaszE

Hyuna jest do kogoś podobna?

Ktoś posądzi Cię że jesteś maszyną.

Hyuna jest do kogoś podobna?

Nie zwracam na to uwagi bo to nie mój typ, japonki dla mnie wyglądają wszystkie jak by je ktoś sklonował, ale to tylko może być moje zdanie .

Jest tyle pięknych kobiet artystek, że Hyuna przy nich to..., ale każdy lubi co innego, Ciebie kręci...a mnie...

Proszę Cię abyś nie pisał o usunięcie tych wideoklipów

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Dla przypomnienia, tam gdzie ta rzekomo wielka artystka zrobiła karierę

Taka to kariera jak ten klip, tyle warta;

http://www.youtube.com/watch?v=sOMZ3dcyHbs

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.