Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosc

(Konto usunięte)

HQ

Nieśmiało przypominam , ze nie jest to pierwsza porcja zdjęć , których otrzymanie miało zapowiedzieć wysyłkę sprzętu.

Jeszcze raz pytanie o to jakie regulacje są przewidziane w aktywnej zwrotnicy...

Już dwa razy napisałem co wiem na ten temat. Żadnej nowej wiedzy w temacie budowy pre nie posiadam.

Ja mam tlko jedno pytanie do HQ rozliczyłeś się z Konstruktorem? Czy jego zwłoka jest w pełni po jego stronie?

Na ten temat już też pisałem. Nic się w tym temacie nie zmieniło.

hg150 pamietaj geba nie szklanka

Pokaż mi gdzie nie dotrzymałem słowa.

Konkretnie. Czekam.

Darkul po raz kolejny wczoraj obiecał, że wczoraj poskłada wszystko do kupy. Niestety po raz n-ty słowa nie dotrzymał. Dosatałem jedno zdjęcie elektroniki końcówki w dalszym ciągu poza obudową.Nic się moim zdaniem prace nie posuwają do przodu. Czyli kolejne święta bez zamówionego sprzętu.

Edytowane przez HQ150

Czyli kolejne święta bez zamówionego sprzętu.

Mogę Ci jedno doradzić. Wyznacz Darkulowi termin - nie na jutro, czy po świętach tylko powiedzmy miesiąc. Nie dzwoń w tym czasie, nie naciskaj go itp. Ale po tym terminie podziękuj za sprzęt i zażądaj zwrotu gotówki. I nie że zrobi na następną środę. Tylko koniec umowy, dziękuję do widzenia. Bo tak to się udenerwujesz a i tak nic nie przyspieszysz.

Mogę Ci jedno doradzić. Wyznacz Darkulowi termin - nie na jutro, czy po świętach tylko powiedzmy miesiąc. Nie dzwoń w tym czasie, nie naciskaj go itp. Ale po tym terminie podziękuj za sprzęt i zażądaj zwrotu gotówki. I nie że zrobi na następną środę. Tylko koniec umowy, dziękuję do widzenia. Bo tak to się udenerwujesz a i tak nic nie przyspieszysz.

Tylko jakiej gotówki? Tej którą wydał na głośniki i obudowy też???

Po takim zabiegu kolega HQ zostanie z półproduktem z którym wiele nie zrobi.

Wzmacniacz zrobi mu każdy diy'owiec, filtr to też nie wielka filozofia, tylko kto podejmie się to zestroić ręka do góry!!!

jak można robić taki sprzęt pół roku? to jest właśnie uczciwość Pan Darka, wziąć kasę, naobiecywać, naściemniać, przecież on podając terminy HQ150 bezczelnie buja.

HQ150 nic teraz nie zrobi, najlepiej gdyby zlecił komuś innemu dokończenie roboty, tylko, że kasy od darkula już nie odzyska, to pewne. Może też sprawdzić ile warte są takie "umowy" i zażądać zwrotu pieniędzy, ale ja wiem jak to by się skończyło...

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Zakończyć umowę mogę w każdym momencie. To tylko moja dobra wola że jeszcze wykazuję cierpliwość.

Tylko jakiej gotówki? Tej którą wydał na głośniki i obudowy też???

Tak, też.

Zakończyć umowę mogę w każdym momencie. To tylko moja dobra wola że jeszcze wykazuję cierpliwość.

To daj mu jeszcze miesiąc i w razie braku produktu zakończ to definitywnie. I przestań się stresować.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Z chęcią. O co?

Może tak. Jeśli za miesiąc nie będe miał grającego, zamówionego systemu Darkula w domu, a w dalszym ciagu będe na niego cierpliwie czekał to jestem Ci winien 5tzł. Przelew robię w ciągu dwóch dni.

Jeśli natomiast system będe miał i bedzie działał

albo w razie jego braku, zrezygnuję z zamówienia i podejme kroki żeby odzyskac kasę to Ty mi jesteś winien 5tzł i też je przelejesz w ciągu dwóch dni?

Może być?

Edytowane przez HQ150

HQ150

Pokaż mi gdzie nie dotrzymałem słowa.

Konkretnie. Czekam.

Nie zrouzmiales mojego powiedzenia ,Geba nie szklanka mowi sie ze czasem kogos trzeba potelepac jak nie rozumie inaczej , ze geba nie szklanka zagoi sie a nie peknie , bo ja tutaj innego wyjscia nie widze .oczywiscie wszytko ze zdrowym rozsadkiem

:)

Gość

(Konto usunięte)

Nie zrouzmiales mojego powiedzenia ,Geba nie szklanka mowi sie ze czasem kogos trzeba potelepac jak nie rozumie inaczej , ze geba nie szklanka zagoi sie a nie peknie , bo ja tutaj innego wyjscia nie widze .oczywiscie wszytko ze zdrowym rozsadkiem

Są takie sytuacje w których widz, bardziej się wstydzi za ich udziałowców, niż oni sami za siebie.

Po c..j się jeszcze w ten cyrk angażować jeżeli jej sprawca nie widzi problemu ?

Z chęcią. O co?

Może tak. Jeśli za miesiąc nie będe miał grającego, zamówionego systemu Darkula w domu, a w dalszym ciagu będe na niego cierpliwie czekał to jestem Ci winien 5tzł. Przelew robię w ciągu dwóch dni.

albo w razie jego braku, zrezygnuję z zamówienia i podejme kroki żeby odzyskac kasę to Ty mi jesteś winien 5tzł i też je przelejesz w ciągu dwóch dni?

Może być?

mistrzostwo, pokerowa zagrywka, w końcu !

można zamykać ten watek, już wszystko jasne, Pan Darek MUSI do końca miesiąca zrobić sprzęt, bo jak nie zrobi, to HQ150 przegra zakład...a wtedy tym kosztem obarczy Pana Darka ! i to darkul będzie wtedy w tarapatach !, rewelacyjna zagrywka, Pan Darek stoi już pod ścianą.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

No poczekaj damjan.

Darkul nie jest stroną tej dżentelmeńskiej umowy!

Na razie to parantulla publicznie rzucił rękawicę, ja ją podniosłem i jak widzisz cisza.

Nie ma drugiej strony zakładu. Czekam. Nie sadzę żeby taki zasłużony forumowicz rzucał słowa na wiatr ale wiesz....

A i jeszcze jedno ja tego zakładu nie przegram! Te 5tzł od Parantulli nie jest złe:-)

Pisałeś że od Darkula nie tak łatwo mi będzie kasę odzyskac od od Parantulli to chyba nie będę się musiał prosić? Jak myślisz?

Edytowane przez HQ150

Z chęcią. O co?

O czapkę śliwek :)

Jak Pan Darek wywęszy monetę do przytulenia, to być może się spręży i coś tam na kolanie Ci skleci,

wtedy moimi 5.000zł się podzielicie i nawet jak nie ZAGRA to Ty będziesz miał zwrot kosztów, a Pan Darek będzie zarobiony.

Nie ma głupich, o kasę się nie zakładam, na pewno nie o taką. O jakąś symboliczną stówkę czy dwie... nie widzę problemu.

Jeśli za miesiąc nie będe miał grającego, zamówionego systemu Darkula w domu, a w dalszym ciagu będe na niego cierpliwie czekał to jestem Ci winien 5tzł. Przelew robię w ciągu dwóch dni.

Może być?

Może być, ale za pięć koła w taki układ nie wejdę, bo za bardzo będzie się opłacało Panu Darkowi dokończyć dzieła, proste.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość Gosc

(Konto usunięte)

No widzisz parantulla. Nie graj kozaka jak nie jesteś w stanie wywiązać się ze swoich słów.

Jak rzucasz rękawicę to zawsze weź pod uwagę, że może się znaleźć taki, co ją podniesie.

Damjan jak widzisz znowu nic, jak nie Darkul to Parantulla.

Edytowane przez HQ150

No widzisz parantulla. Nie graj kozaka jak nie jesteś w stanie wywiązać się ze swoich słów.

Możesz rozwinąć myśl? Z których to słów ja nie jestem w stanie się wywiązać?

Damjan jak widzisz znowu nic, jak nie Darkul to Parantulla.

Co parantulla?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.