Skocz do zawartości
IGNORED

argument żony

parmenides

Rekomendowane odpowiedzi

tomant: musze sie z Toba zgodzic, czasami zachowanie kobiet to jak polowanie na faceta. Moja zoneczka obecna, za czasow panienstwa i narzeczenstwa kupowala mi osobiscie lampy elektronowe (ku ogromnemu zdziwieniu sprzedawcow). No i po slubie juz jest ze dwa latka i zadnej lampy wiecej nie zooczylem pod choinka/na urodziny itp...

Chociaz narzekac nie moge, bo jak kupuje kolejne czesci do swoich lampowcow to narazie nic nie skarzy sie ani nie marudzi.

Wiec cos w tym jest, co napisales...

W ogole nikt z was nie zauwazyl, ze to nie jest zadna serwetka, ale koronkowe majtki zony Sebaxa. Sebax do dzisiaj rozwaza co ma znaczyc ta aluzja zony. Majtki, muzyka, MALY krasnal, gwiazdka...hmmmm? Powiem jedynie...Happy New Year, if you can stand it!

Panowie,

czy to są stringi z Koniakowa, to nie wiem. Ale na pewno ten dżentelmen, stojący na kolumnie, to nie jest żaden krasnal, tylko Święty Mikołaj :-D Kilka dni po świętach a już wszyscy już zapomnieli, jak wygląda św Mikołaj... Oj, nie będzie w przszłym roku prezentów ;-P

W kontekście dyskusji o kobietach, krasnalach na głośnikach i innych sposobach ozdabiania sprzętu - brak gustu jest uniwersalny. Nie ma płci.

>Krzysztof_M

Lampy elektronowe kupowała tylko przed ślubem, powiadasz? A Ty kiedy ostatni raz kupiłeś żonie kwiaty, perfumy, bieliznę? ;-)

-> Darcy

Przepraszam, nie zwróciełm uwagi, że jest w gronie wypowiadającym się w tym wątku kobieta, zatem mój poprzedni wpis powinien zaczynać się od "Panie i Panowie" :-)

Brak gustu faktycznie jest uniwersalny, ale - jak powiedział Woody Allen - brak gustu to nie przestępstwo ;-)

-> Krzych

Nie przejmuj się. Zdążyłam się przyzwyczaić. ;-)

Panowie, nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę z tego, jakie faux pas popełniacie, nazywając tę serwetkę stringami. Czy orientujecie się w tym, jakie rozmiary mają stringi? Zapewniam nieuświadomionych, że tę część garderoby można zamknąć w dłoni. Jeśli zaś ta koronkowa szmatka na kolumnie Sebaxa to bielizna jego żony... Dlatego, Panowie, powinniście nieco ukrócić Waszą wybujałą wyobraźnię. ;-)

>Darcy - Widzę że brak taktu jest tak samo uniwersalny jak brak gustu.

>Krzych - to chyba nie jest Święty Mikołaj , święty podobno trzyma w ręku pastorał , na głowie ma taką trójkątna czapkę jak biskupi no i nie świeci , nie tańczy i nie śpiewa jingle bell.

-> Wojtek2

Abraham Lincoln mawiał - "Takt to umiejętność opisywania ludzi w taki sposób, w jaki oni sami siebie widzą". A mądre cytaty mają to do siebie, że nie trzeba ich wyjaśniać. Na tym zatem poprzestanę. ;-)

Darcy faceci zawsze lubili i lubią "rozbierane" zdjęcia, też są wzrokowcami i mają dużo fantazji na temat.

Kochają swoje żony jak mają, kochają swój sprzęt i dlatego chcą widzieć nagą prawdę.

Jeśli ta serwetka jest zrobiona ze stringów żony, to ta musiała być spora... :)

Mciej – oczywiście, że pouczający wątek.

Dowiedziałeś się w nim jak wyglądają największe stringi świata oraz, że brak gustu żony Sebaxa jest uniweralny i nie zależy od płci (więc jakiej płci jest żona Sebaxa??? To jakaś insynuacja podła jest! ;)

Żadnemu audiofilowi nie przyszło do głowy jak te kolumny grają z firaneczką i krasnalem??? A przecież niektórzy z nich kładą na kolumnach jakieś cegły i stożki Totema – równie paskudne „ale za to jak to pięknie wtedy gra”. Ktoś nawet na forum stwierdził, że dla niego kolumny to mogą wyglądać jak „kupa”, byle dobrze grały! I momo tego rozprawiają nad estetyką cudzej kolumny ;)

moja żona powiedziała że tak ma być i już a jak mi się nie podoba to .... i tu jej przerwałem , wolałem żeby nie kończyła (życie w celibacie jakoś mi się nie uśmiecha ;-) ) ,

i takim sposobem kolumna powędrowała pod telewizor a jej miejsce zajeła choinka :-{

to jest serwetka Panowie a nie majtki ;-)))

a ten cholerny krasnal zwany mikołajem potrafi zabrzęczeć dzwoneczkiem , na szczęście już po świętach i nie długo pozbędę się chwasta krasnala , ciekawe co będzie następne ? znając moją żonkę pewnie postawi kwiatka albo zdjęcie ślubne ;-(

Ja rowniez wspolczuje i dolaczam kondolencje. Co do ciebie droga Darcy, nie chcac byc niemilym zaznacze jednak, ze nie wypada dopytywac sie mezczyzn o bielizne, kwiaty, perfumy i inne fatalaszki i prezenty nic samej nie oferujac. Dodam tez, ze wbrew twoim wyobrazeniom, my faceci nie tylko rozumiemy nieskomplikowany mechanizm kobiet i to co w hipokryzji domniemanej i nieuzasadnionej arogancji nieudolnie chowacie pod kieckami, ale w naszej dominujacej meskiej percepcji potrafimy szybko rozszyfrowac zawartosc popularnych czasopism technicznych. A teraz droga Darcy, sio do fryzjera, do depilacji, manicure/pedicure, makijaz, prosze sie ladnie ubrac i nie udzielac sie werbalnie zbyt czesto i w nieodpowiednich momentach, utrzymywac dobra aparycje i nie zapominac o fundamentalnej roli kobiety w spoleczenstwie.

Jar, jezeli jestes kobieta podkresle twoj absolutny brak manier i twoja niezdrowa i charakterystyczna dla twojej plci panike niezaspokojonego apetytu. Jezeli jestes facetem wysokotonowym, odpowiem, ze jestem zdecydowanie hetereoseksualny. Jezeli jestes heteroseksualnym facetem, dodam ze charakteryzuje cie ewidentny imbecylizm i we wlasnym interesie powinienes chociaz sprobowac powtrzymac sie od zadawania tak kretynskich pytan.

Jazz, ja tylko pragnę delikatnie zasygnalizować, iż miast stymulować zapędy Panów ku dyskutowaniu bielizny jednego z forumowych kolegów, ciągoty takie próbowałam ukrócić. Ale to jedynie marginalna uwaga. ;-)

Jazz, znawco kobiecej natury! Przed Twoim czujnym wzrokiem i przenikliwym umysłem nie ukryje się żadna kobieca przywara, a w naszej nieskomplikowanej psychice czytasz niczym w otwartej księdze. W imieniu rodzaju żeńskiego składam Ci też, o Jazzie wszechwiedzący, podziękowania za to, jak naszą rolę w społeczeństwie widzisz i jak zalecasz nam ją realizować. Fryzjer, kosmetyczka, wizażystka, manicurzystka? O każdej porze! Tak długo, jak nie będziesz próbować zagonić nas do garnków i ścierki, masz moją bezgraniczną wdzięczność i uwielbienie. ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.