Skocz do zawartości
IGNORED

Listwa z minimalną ochroną

moreno1973

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Mam, używam, polecam.

W moim systemie rozwiązał konkretny problem z Eximusem DP-1 oraz podciągnął dźwięk całego toru tak jak tylko czysty prąd potrafi (tu mógł bym mnożyć opisy poprawy sceny, pozycjonowania, wyrazistości i separacji oraz czarnego tła). Moim zdaniem różnica jaką ten regenerator wnosi do odsłuchów i systemu jest warta jego wagi w złocie, szczególnie biorąc pod uwagę stosunek efekty do poniesionych kosztów (to odpowiednik polecanego wcześniej Furutecha za 36k).

Wygląd industrialny ale cena również. Na wyspach produkt dawno odkryty przez świat audio a i w Polsce kilka osób namówiłem już na spróbowanie i pomimo 30 dni na odesłanie nikt nawet o takiej możliwości nie pomyślał jak do tej pory. Po podłączeniu do regeneratora toru nad niczym się nie musimy zastanawiać ani w nic wsłuchiwać, różnica jest z tych nazwijmy to trudnych do przeoczenia, żeby nie powiedzieć porażających. Przynajmniej u mnie tak to wyglądało. Dostajemy czysty prąd na jaki wcześniej musiałem czekać do 1-2 w nocy a i tak mogłem się nie doczekać, 24h na dobę 7 dni w tygodniu.

Za te pieniądze grzechem jest nie spróbować, szczególnie jeżeli myślimy o wydaniu większych lub zbliżonych sum na pasywną listwę... W zamian dostajemy pełne i prawdziwe zabezpieczenie naszego sprzętu audio (włącznie z funkcją UPS w przypadku 500watowej wersji) nie jakieś śmieszne bezpieczniki w listwach, które nie dają żadnej gwarancji Tylko czysta stworzona od zera idealna sinusoida 230v 50hz bez zakłóceń z sieci, które trzeba było by filtrować...

Listwę do wersji 1500W nadal trzeba pod to podpić więc pole do popisu jest ;). W wersji 500w można się obejść bez dodatkowej listy.

Żeby było śmieszniej co pewien czas zdarzają się jeszcze dodatkowo promocje i 500w wersję można kupić czasami w bliskich okolicach 200 funtów. Wysyłka do PL jest tania i szybka.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

“With age comes wisdom, but sometimes age comes alone.”

― Oscar Wilde

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.