Skocz do zawartości
IGNORED

Archiwalne produkty Denon

gokar83

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam po internecie archiwum produktów marki Denon i niestety nic konkretnego nie znalazłem. Może ktoś z Was koledzy ma dostęp do takich informacji...

Generalnie chodzi mi o listę cd oraz wzmaków plus mniej więcej rok produkcji. Jeśli kogoś ciekawi po co to napiszę krótko, że chcę zakupić jakiś flagowy model ale nie wiem, który bo z opisów na allegro to praktycznie każdy jest top a jeden ma cyfry np 1290 inny 1560 i nie mam wiedzy, króry z nich jest wyższy.

-- Audiolab M-PWR -- Audiolab M-Dac -- Dali Menuet -- Rel T-zero -- Głośnikowy: Chord Rumour X --

https://www.audiostereo.pl/topic/100278-archiwalne-produkty-denon/

To juz jest coś jednak i tak sporo brakuje, bo nie widzę sporo modeli z allegro w tych katalogach.

-- Audiolab M-PWR -- Audiolab M-Dac -- Dali Menuet -- Rel T-zero -- Głośnikowy: Chord Rumour X --

Trochę tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To juz jest coś jednak i tak sporo brakuje, bo nie widzę sporo modeli z allegro w tych katalogach.

Im wyzsza cyfra to wyzszy model. TOP CD lat '90 to modele DCD-3560, 3520. Potem modele DCD-3000, S10, S1, teraz mamy 2000EA, 2010AE. Sa jeszcze jakies wyjatki, czyli modele z jakimis dopiskami, ale to zadkosc.

Wzmacniacze od lat '90 PMA-1520 z DAC, wielkie 1560, potem nowsze 1315R, 1500R, 2000R, teraz 1500EA, 2000AE.

?👈

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.