Skocz do zawartości
IGNORED

Naprawa JM Lab Utopia 2

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

ano .. bo ten punkt widzenia to on zależy ..od siedzenia.

Forum jest pełne dobrych rad, nic w tym złego, jak ktoś ma ochotę niech sobie nawet głośniki z altusa wstawi do mini ... wolność, a może właśnie jej cena.

Nie podejmuję się żadnej oceny tego co tu się wypisuje, jest to wyłącznie sprawa zainteresowanych tematem i już. szkoda tych niezbyt miłych emocji.

Wczoraj był u mnie Pan z serwisu autoryzowanego naprawić zmywarkę......

naprawił. Herbatę wypił, kota poklepał. Jakoś na forum nie szukałem "how tooo filterek wymienić" Ale gdybym szukał podjałbym własnie ryzyko , którego nie chce podejmować. Moze to tylko "frajerstwo" za cenę spokoju, pińć dych więcej ale woda mi w kuchni na płytkach nie stoii potokiem.

Tanio jak barszcz, niektórzy tyle za dojazd biorom.

Apropos pana z Sosnowca, to ten co cały czas się ogłasza u nas na forum (dział Ogłoszenia)?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nic mi do tego. Pisałem już że nie zajmuje w tej sprawie stanowiska. Przedstawiłem jedynie swój sposób rozumowania.

Jak mi sie zepsuje urządzenie firmy x to szukam dojścia do serwisu firmy x, jeżeli jest to niemożliwe brnę prostą drogą do producenta. Jeszcze się nie zawiodłem. Oczywiście nie twierdze ze to najlepszy sposób na życie, jedyne co mi zapewnia to większy komfort psychiczny, może to iluzoryczne ale nie mam w życiu ochoty na zawracanie sobie głowy piętrzeniem problemów serwisowych.

Tanio jak barszcz, niektórzy tyle za dojazd biorom.

Napisałem "pinć " dych więcej.....

Dla rozluźnienia...praleczka.

Napisałem "pinć " dych więcej.....

Faktycznie... To o jakich kosztach i za co dokładnie mówimy? :)

Nic mi do tego

Specjalnie zrobiłem odstęp abyś tego pytania do siebie nie brał...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Faktycznie... To o jakich kosztach i za co dokładnie mówimy? :)

150zł usługa dojazdu, sprawdzenia zmywarki /konserwacji (pełen cykl z jakimś preparatem myjącym czy czymś) i wymiany filtra (filtr od serwisanta) wody.

Miele jako jedyni mają certyfikat na nieradioaktywne metale użyte w procesie produkcji (bynajmniej do niedawna tak było)

Moze to i abstrakcja ale słyszałem ze niektóre Państwa gdzie brakuje surowców skupują co się da z wojsk byłego bloku sowieckiego...etc.

To standard, Gorzej z serwisem pieca gazowego CO. Sam przegląd i czyszczenie 250-350zł.

Wolność. przecież nic w tym chyba złego, każdy może mieć w domu kawałek reaktora z Czarnobylu w lodówce albo łodzi Kursk w pralce.

Pieca gazowego bym nie kupił, bał bym się.

mnie nie

To idź się wypłakać na kozetkę z aniołkiem, a nie zawracaj du-py :-) Chyba nie pamiętasz łosiu jakim szambem mnie obrzuciłeś i masz nie lada tupet, ze wyskakujesz w tym wątku, bo to kompletnie co innego, nie ma nic wspólnego z zatargiem z tobą.....

To idź się wypłakać na kozetkę z aniołkiem, a nie zawracaj du-py :-) Chyba nie pamiętasz łosiu jakim szambem mnie obrzuciłeś i masz nie lada tupet, ze wyskakujesz w tym wątku, bo to kompletnie co innego, nie ma nic wspólnego z zatargiem z tobą.....

Gdybyś nie był wrodzonym chamem nie byłoby problemu, nawet teraz ssssssyczysz nienawiścią.

Opublikowano · Ukryte przez cir, 5 Sierpnia 2013 - Brak powodu
Ukryte przez cir, 5 Sierpnia 2013 - Brak powodu

Gdybyś nie był wrodzonym chamem nie byłoby problemu, nawet teraz ssssssyczysz nienawiścią.

Chamstwo wyssałeś z mlekiem matki, więc daruj sobie takie przytyki, bo nie chce mi się przytaczać tego steku skrajnie wulgarnych epitetów, ktorymi mnie obrzuciłeś, a było to słownictwo charakterystyczne dla zdemoralizowanego marginesu społecznego.....więc nie dziw się mojej reakcji, zresztą sprowokowanej przez ciebie......żegnam !

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Jako, że Fajnymarian mnie zbanował nie wiedzieć czemu w temacie o naprawie jego głośników (człowiek ten nie potrafi dyskutować z ludźmi widocznie jak ktoś słusznie zauważył) pragnę podkreślić, iż pojawiające się w tym wątku oszczerstwa na temat nieuczciwości Pana Arkadiusza z Sosnowca są niczym innym jak pomówieniem, znam osobiście tego człowieka, nie tylko ja zresztą, wiele osób naprawiało u niego kolumny i jestem zbulwersowany tym co wypisuje się na Jego temat, jest autentycznym pasjonatem, zna się na rzeczy, a na dodatek nie zdziera za naprawy, wątek ten jest przykładem na to jak okrutna potrafi być sieć.....Nie twierdzę, że kiedyś nie mógł się pomylić, nie myli się jedynie tego kto nic nie robi, ale na pewno nie zasłużył sobie na to co wypisuje się na Jego temat w w/w temacie......Nie mam żadnego interesu w tym by Go bronić, jestem jednak przekonany o fachowości tego człowieka, nie zasłużył sobie na to, co można wyczytać w w/w temacie i tyle ......nie jest oszustem, jest słowny i podchodzi do tematu z należytą starannością, stara się szybko i sprawnie dokonać naprawy i zrobić to niedrogo.....ma mnóstwo zadowolonych klientów, ale wiadomo, że zawsze ktoś niezadowolony może się znaleźć, z tym że to nie jest powód by od razu szargać Jego dobre imię...tyle miałem do przekazania......

Masz z nim spolke?

Masz z nim spolke?

No pewnie, nawet razem suniemy po śniegu 200 km/h w bolidach 505-konnych jak nam się nudzi i to w maskach Tuska, bo fotoradary popieramy i walczymy o większy ich wysyp :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.