Skocz do zawartości
IGNORED

Związki partnerskie

Rekomendowane odpowiedzi

Przemciu! Uzasadadnij wprowadzenie zmian inaczej, niż ukrywaniem, że nie jest to uzasadnione. Ukrywanie faktu trzeba uzasadnić, a nie stwierdzenie faktu. Jaki niby cel ma ukrywanie płci biogicznej, skoro dziś wiadomo, że nie musi się ona pokrywać z płcią umysłu? Fakt być może stracił na znaczeniu, ale pozostał faktem.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

9 minut temu, szymon1977 napisał:

Na dodatek ukrywasz, że niewpisanie płci biologicznej jest krokiem do wychowania dziecka, jakby płci biologicznej nie posiadało.

Czyli co chłopiec nie powinien się bawić lalkami a dziewczynka samochodami?

Jak chłopak przebierze się w sukienkę siostry to wp***dol?

5 minut temu, Przemysław_51508 napisał:

Czyli co chłopiec nie powinien się bawić lalkami a dziewczynka samochodami?

Jak chłopak przebierze się w sukienkę siostry to wp***dol?

To akurat Twoje debilne pomysły. Kiedyś być może wpis w dowodzie uniemożliwiał chłopcu zabawę lalkami (ach te Twoje małomiasteczkowe doświadczenia), dziś nie jest to przeszkodą. Uzasadniasz usuwanie przeszkody pokazaniem, że wcale nie przeszkadza? Cyrk! 

8 minut temu, szymon1977 napisał:

Przemciu! Uzasadadnij wprowadzenie zmian inaczej, niż ukrywaniem, że nie jest to uzasadnione.

Po co?

Mówiłem to nie na twoją głowę.

Jak chcesz to sobie poczytaj dlaczego binarne postrzeganie płci jest mocno przestarzałe i niezgodne z dzisiejszą wiedzą.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, Przemysław_51508 napisał:

Jak chcesz to sobie poczytaj dlaczego binarne postrzeganie płci jest mocno przestarzałe i niezgodne z dzisiejszą wiedzą.

To dzisiejsza wiedza rozróżnia więcej niż dwie płcie biologiczne? A nawet jeśli chodzi o tożsamość płciową, to "od zawsze" wiadomo, że kobieta i mężczyzna są tylko skrajnymi stanami hipotetycznymi, a w praktyce to każdy osobnik jest gdzieś pomiędzy.

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

To dzisiejsza wiedza rozróżnia więcej niż dwie płcie biologiczne?

To akurat też. Ale o wiele ważniejsze akurat w tym przypadku jest to co w głowie a nie w gaciach. 

"Czasem jednak coś idzie nie tak." I efektem są zaburzenia tożsamości płciowej, a nie powstanie kokejnych obok mężczyzny i kobiety płci.

5 minut temu, Przemysław_51508 napisał:

...ważniejsze akurat w tym przypadku jest to co w głowie a nie w gaciach.

I znów strzelasz sobie w kolano: w aktach wpisane jest to co w genach, a nie to co w głowie.

6 minut temu, Przemysław_51508 napisał:

To akurat też. 

Nagroda za dowcip roku dla Ciebie. 

a czyli szymus dalej jest tolerancyjny sredniowieczna tolerancja  mnicha ktory jest tolerancyjny bo uwaza ze nie potrzeba zabijac geja wystarczy go zamknac zeby nie bylo go widac.I zadnych tam slubow najwyzej moga sie trzymac za lokiec.Geje wybierani przez spoleczenstwa to sila motlochu ktory wybiera a nie wie co, bo gej nie moze miec programu.Ale to wszystko sie zmieni jak mlodziez dojdzie do glosu tylko jeszcze nie wiadomo od ktorego roku to liczyc.Koscioł i PIS nie maja z tym nic wspolnego bo juz bobabo na to wpadla przy ognisku ze gej nie moze zyc bo to jest wypadek przy pracy pana boga .I tak w kolo macieju co mamy powyzej w postaci tzw kondensatu szymonka..Wyrwanego z kontekstu.Taki pajacyk ewolucji.Jednego ewolucja zrobila gejem a innego idiotą.

@szymon

Nie na podstawie genów a na podstawie zestawu hromosomòw. A najczęściej na oko.

Co do dowcipu. To co powiesz  o heterogametycznym osobniku z jajnikami? Jakiej jest płci?

Edytowane przez Przemysław_51508
13 minut temu, Przemysław_51508 napisał:

Co do dowcipu. To co powiesz  o heterogametycznym osobniku z jajnikami? Jakiej jest płci?

Zgodnie z wiedzą naukową, skoro posiada cechy zarówno jednej jak i drugiej, to ani jednej ani drugiej.

-----

16 minut temu, muls napisał:

nie potrzeba zabijac geja wystarczy go zamknac zeby nie bylo go widac

To Twój idiotyczny pomysł...

19 minut temu, muls napisał:

Jednego ewolucja zrobila gejem a innego idiotą.

...więc to Ty jesteś idiotą. 

szymonku jako ze nie traktuje ci powaznie bo nie mozna to odpowiem tak jak ty.W wolnej chwli poczytaj sobie tzw kondensat idioty tam jest wszystko wyrwane z kontekstu.Bo kontekst to wpisy innych.

4 godziny temu, szymon1977 napisał:

tak Muls, bo choć po przeciwnej stronie stoisz, to o temacie masz równie marne pojęcie jak Sławek. Może obejżyj w końcu filmik i wyjaśnij, jaki jest sens ukrywanie przzed dzieckiem jego płci. 

Edytowane przez stench
21 minut temu, Przemysław_51508 napisał:

Nie na podstawie genów a na podstawie zestawu heomosomòw. 

A hromosomy to nie geny? Ja pier...

20 minut temu, muls napisał:

zadnych tam slubow najwyzej moga sie trzymac za lokiec.

Ale tylko za swój.

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

A hro osomy to nie geny? Ja pier...

Już o tym było. Ćwicz pamięc.

a jak .Inaczej rzygac sie chce ..jak napisal miszcz.Znajdziesz tam wszytko na kazda okolicznosc bo miszcz jest gleboko zaangazowany zeby chronic gejow ale juz LGBT to zly pomysł.Tak wiec lubiemy gejow ale musza wiedziec gdzie ich miejsce jest.a najlepiej zostwamy to mlodziezy to oni z tym zrobia porzadek czyli nir robmy nic.Zadne tam lekcje i  inne farmazony.To sie zrobi panie zielonka.

Edytowane przez muls

Widzę, że gdy Moderator ukrócił trolowanie wątku jazdami antykościelnymi, to wróciliście do klasyki, czyli zaprzeczania faktom i ataków personalnych.

Teraz, szymon1977 napisał:

Widzę, że gdy Moderator ukrócił trolowanie wątku jazdami antykościelnymi, to wróciliście do klasyki, czyli zaprzeczania faktom i ataków personalnych.

Mów do mnie jeszcze.

32 minuty temu, szymon1977 napisał:

A hromosomy to nie geny? Ja pier...

No tak szymonie1977 niby ci się zdaje, że wiesz, no ale właśnie po raz kolejny udowadniasz, że ci się tylko zdaje. Co z resztą żadną niespodzianką nie jest.

Chromosomy to takie paczuszki z genami, na co cię koledzy już naprowadzali. 

Ps, Jak już komuś wypominasz literówki to wypadało by nie pisać samemu poprawnie, a nie z bykiem powtarzać ? 

44 minuty temu, szymon1977 napisał:

Zgodnie z wiedzą naukową, skoro posiada cechy zarówno jednej jak i drugiej, to ani jednej ani drugiej.

A guzik prawda. Ale dlaczego to ci nie powiem, bo to nie na twoją głowę ?

• Moderatorzy
4 godziny temu, szymon1977 napisał:

Nie unoś się tak Muls, bo choć po przeciwnej stronie stoisz, to o temacie masz równie marne pojęcie jak Sławek. Może obejżyj w końcu filmik i wyjaśnij, jaki jest sens ukrywanie przzed dzieckiem jego płci. 

To dziecko jest przerażające. Albo ma coś z psychiką( nadmiernie rozbudowana seksualność w stosunku do wieku) albo ktoś mocno nad nim pracował i bardzo je skrzywił. Ja przyjrzałbym się mocno jego rodzicom lub opiekunom.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

3 minuty temu, stench napisał:

To dziecko jest przerażające. Albo ma coś z psychiką( nadmiernie rozbudowana seksualność w stosunku do wieku) albo ktoś mocno nad nim pracował i bardzo je skrzywił. Ja przyjrzałbym się mocno jego rodzicom lub opiekunom.

Tak naprawdę to w tym wieku przebieranki nie są niczym nadzwyczajnym. Co innego robienie z tego sensacji i tym samym krzywdy dzieciakowi, za co odpowiadają zarówno rodzice jak i media. 

nie bierz kazdego filmiku w sieci doslownie.Sa robione albo na zamowienie albo wziete z jakies komedyjki albo wymyslone przez jakiegos zainteresowanego.To nie jest lektura dydaktyczna warta omawiania..

2 minuty temu, Przemysław_51508 napisał:

o odpowiadają zarówno rodzice jak i media. 

w tym heteroseksualni.

Edytowane przez muls
18 minut temu, Przemysław_51508 napisał:

Chromosomy to takie paczuszki z genami... 

Bo paczuszki z genami to już nie geny. Ja pier... po raz drugi, przepraszam, biorąc pod uwagę, że już kiedyś było, to po raz trzeci.

15 minut temu, Przemysław_51508 napisał:

A guzik prawda.

Przypomnę, że na dowcip roku już sobie zapracowałeś.

14 minut temu, stench napisał:

A może to dziecko jest pomyłką genetyczną? Stawiam jednak na rodziców turbotolerancyjnych idiotów. Ale nie to konkretne dziecko jest problemem - problemem jest próba wymuszenia na rządzie teorii, jakoby dzieci były bezpłciowe, a co za tym idzie pozwolenia na wychowywanie przez idiotów dzieci na nieprzystosowane do życia w społeczeństwie dziwadła. 

5 minut temu, szymon1977 napisał:

etyczną? Stawiam jednak na rodziców turbotolerancyjnych idiotów. Ale nie to konkretne dziecko jest problemem - problemem jest próba wymuszenia na rządzie teorii, jakoby dzieci były

a ja stawiam ze  znowu tego nie rozumiesz co napisales ale potem wkleimy to do kondensatu idioty.

24 minuty temu, Przemysław_51508 napisał:

Tak naprawdę to w tym wieku przebieranki nie są niczym nadzwyczajnym. Co innego robienie z tego sensacji i tym samym krzywdy dzieciakowi, za co odpowiadają zarówno rodzice jak i media. 

Bardzo płytki post i kolejna ucieczka od tematu. Problemem jest wykształcenie przez rodziców błędnej tożsamości płciowej u dziecka. Powtórzę, jest mniej niż 1% szans, że gdy Desmond dorośnie i zaczną działać hormony, to będzie dobrze się czuł w ciele mężczyzny i powierzchowności kobiety, a 99%, że będzie mieć poważny problem. 

to juz nie powtarzaj bo powtarzasz idiotyzmy.Szymonek .Juz powiedziales i jest to zanotowane w idiotyzmach szymonka.Nie mozna ci odpowiadac caly czas na te same idiotyzmy.No chiba ze masz nerwice natrectw.

Edytowane przez muls
5 minut temu, muls napisał:

...powtarzasz idiotyzmy.

Nie obraź się Muls, ale to, że czegoś nie rozumiesz, nie znaczy że jest to idiotyzm, ale że Ty idiotą jesteś. Możesz albo wykazać idiotyzm moich wypowiedzi, ale upewniać wszystkich w przekonaniu, że to ty Ty jesteś idiotą. 

ale szymonek ty zadaj te pytania  /Ja tylko ci przypominam ze to idiotyzmy.Idiotyzmy zwykle zadaja idioci.Tak mniemam.

Edytowane przez muls
13 minut temu, muls napisał:

ale szymonek ty zadaj te pytania  /Ja tylko ci przypominam ze to idiotyzmy.Idiotyzmy zwykle zadaja idioci.Tak mniemam.

Nie ma idiotycznych pytań - są tylko idiotyczne odpowiedzi. Ty jak widać nie tylko gdy udzielasz odpowiedzi wychodzisz na idiotę, ale nawet gdy mniemasz, że mniemasz. Bo mniemasz równie idiotycznie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.