Skocz do zawartości
IGNORED

Związki partnerskie

Rekomendowane odpowiedzi

a tutaj taki poczatek szymonek tzn cycacik.Reszta rownie fascynujaca.Ale nie martw sie to zniknie i ks.oko zniknie .Jak tylko przestaniemy z nim walczyc.I nie bedzie juz bruzd na czolach dzieci z in vitro.

anadiana08.04.2019, 07:34

Zawsze podejrzewalem ,ze ks.Oko jest gejem. Po tym artykule wydaje sie to jeszcze bardziej prawdowpodobne.Ks.Oko z reszta przyznaje sie za ma duzo znajomych gejow ,co jest zrozumiale biorac pod uwage odsetek ksiezy gejow.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
Godzinę temu, muls napisał:

ty generalnie rozumiesz to co napisales

Tak Muls. Dla mnie są to sprawy oczywiste, dla Ciebie jak widać nieosiągalne.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Godzinę temu, muls napisał:

to zniknie i ks.oko zniknie .Jak tylko przestaniemy z nim walczyc

A niech sobie jest. I niech sobie odejdzie wraz z odejściem kościoła. To tylko kwestia czasu Muls. Walcząc z KK tylko pokazujesz potrzebę jego (jak to się mówi) stania na straży moralności i prawości. I ci z tego, że obłuda? Fanatyk i tak tego nie dostrzeże, a normalni ludzie mają to w dupie. Dwa razy do roku w święta spotkać się z rodziną to wszystko, co dziś po kościele zostało.

Edytowane przez szymon1977

1 godzinę temu, muls napisał:

jestes smieszny czy glupi>

Dowcip może być mądry. W zasadzie powinien być.

no dobra skonczmy z przyglupem i do rzeczy

Nie powiem, żebym do lektury książki „Sodoma. Hipokryzja i władza w Watykanie” Frédérica Martela podchodził z uczuciem trwogi lub zgorszenia. Nie gorszy mnie wcale, że Watykan jest homoseksualną twierdzą, prowadzącą zarazem wojnę z homoseksualistami, że hierarchowie nie żyją w zalecanej wstrzemięźliwości cielesnej, ale dokazują tak, jak niewielu świeckich i heteroseksualnych odważa się dokazywać. Nie trwoży mnie to ani nie gorszy, albowiem mnie już nic, co związane z Kościołem, nie trwoży i nie gorszy, ja się po Kościele niczego nie spodziewam, od Kościoła niczego nie oczekuję, Kościołem się nie zamartwiam, najplugawsze wybryki ludzi Kościoła obserwuję bez zdziwienia niestety.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
3 minuty temu, muls napisał:

no dobra skonczmy z przygluperm i

Ty jesteś Muls tym przygłupem, który poprzez propagowanie bezmyślnej turbotolerancji, kreuje popyt na obronę tradycyjnych wartości.

szymonku nikt nie oczekuje od ciebie odpowiedzi.Mowilem paznokcie obgryzac.No chiba ze to taka terapia  kozetkowa ....to jak najbardziej.

, który poprzez propagowanie bezmyślnej turbotolerancji, kreuje popyt na obronę tradycyjnych wartości przez tych samych ktorzy z ta tolerancja walcza..Zamysl istotnie przestepczy. Strazacy podpalaja zeby poterm gasic.

Edytowane przez muls
3 godziny temu, szymon1977 napisał:

propagowanie bezmyślnej turbotolerancji

Dzięki tej turbotolerancji jeszcze tutaj nie dostałeś w gębę.

5 godzin temu, muls napisał:

Strazacy podpalaja zeby poterm gasic.

Bywają i tacy.

5 godzin temu, muls napisał:

...ktorzy z ta tolerancja walcza.

Pomyliłeś tolerancję będącą efektem zrozumienia tematu, z turbotolerancją, która jest efektem mody, chęci dowartościowania się, czy wyrażenia sprzeciwu w innych tematach. 

2 godziny temu, toptwenty napisał:

Dzięki tej turbotolerancji jeszcze tutaj nie dostałeś w gębę.

Na razie to Wy dostajecie, Desmond is Amazing wam w Wasze turbotolerancyjne gęby dał.

44 minuty temu, muls napisał:

potrafisz tak pier..lic w nieskonczonosc czy przewidujesz jakons przerwe.

Jak coś napiszą, to albo nie na temat, albo błotem obrzucają, ale to ja "pier.. lę"? Chociaż byś bezczelny nie był. Szukasz zaczepki, to nie płacz, że w "gębę dostajesz". 

-----

18 godzin temu, slawek.xm napisał:

Całkiem zabawne. A wiesz dlaczego? Bo nie pokazuje rzeczywistości, a jej karykaturę, którą moherom ksiądz z ambony wciska. Moher się przerazi, a człowiek normalny pośmieje. 

• Moderatorzy

Muls, tak nawaliłeś wpisów o kościele w wątku o związkach, że nikt z moderacji nie ma chęci żeby to przenosić albo ukrywać.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

9 minut temu, Less napisał:

A jest tam coś wartego przeniesienia?

Warte wyniesienia z tego wątku jest tam wszystko. Czy warte wniesienia do wątku tamtego? Myślę, że tak. A jednak tu pozostaje.

33 minuty temu, stench napisał:

tak nawaliłeś wpisów o kościele w wątku o związkach, że nikt z moderac

wiem ze chetnie byscie to uwalili ale to nie jest watek o kosciele o czym pisze caly czas.To jest watek o gejach i skad  sie bierze do nich taka nienawisc.Wlasnie z kosciola.I nie rozumiem ze ta prosta i oczywista sprawa nie jest tu oczywista.Skad sie bierze ta nienawisc do geja ...jeszcze raz?

12 minut temu, szymon1977 napisał:

z tego wątku jest tam wszystko. Czy warte wniesienia do wątku tamtego? Myślę, że tak. A jednak tu

pozostaje bo tu jego miejsce z definicji.Ksiazka o gejach w instytucji ktora przesladuje geji.Czyz to nie jest czarny humor.A ze wam sie nie podoba?/To nie ja wymyslilem watykan.Wiem ze szymonek  moze wiecznosc pisac o homoseksualistach ale nie jest wstanie wytrzymac prawdy kto ich tak naprawde gnoji.

Edytowane przez muls
3 minuty temu, muls napisał:

Skad sie bierze ta nienawisc go geja ...jeszcze raz?

Z braku znajomości tematu. To Twój ograniczony światopogląd zawęził problem do KK/PiS.

5 minut temu, muls napisał:

chetnie byscie to ukruli

Nikt nie mówi o ukrywaniu, a wszyscy o przeniesieniu postów o działalności instytucju religijnych, do wątku o działalności instytucji religijnych.

naprawde mi was zal ale z pretensjami do watykanu.Bo szymonek o gejach napisales juz wszystko.A wszystko tak ze nalezy ich schowac a najlepiej zakopac.No to szymonku dowiedziales sie ze bedziesz musial zakopac ...biskupa.A moze i papieza?

Edytowane przez muls
9 minut temu, muls napisał:

No to szymonku dowiedziales sie ze bedziesz musial zakopac ...biskupa.A moze i papieza?

Nie będę musiał. Bo młodzsze pokolenia nie bardzo interesuje, co ma ksiądz nt homoseksualistów do powiedzenia.

• Moderatorzy
22 godziny temu, szymon1977 napisał:

Obudź się Muls! Młodzi ludzie już nie są tak bezmyślnie KK oddani, jak Ci się wydaje. Przemine pokolenie podobnych Tobie starych capów, to i problem przeminie. A na razie jak Ty się stawiasz, to KK wojuje. Ty drzesz mordę i to oni drą mordę. A wszyscy Was mają w dupie.

Do mnie do domu ostatnio dobijały sie 2 milfy (serio) jedna mówiła że ma 3 dzieci i gadały, że są od księdza podobno parafialnego ( ja nie znam bo nie chodzę) i mówiły że chcą gadać o tym że mnie jezus kocha i o błogosławieństwie z tytułu posiadania dobrej teściowej.

Nie wpuściłem ich.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

20 minut temu, muls napisał:

mlodsze juz wie szymonku i dlatego przestaje chodzic na te wasze swiencenia.

A ile razy ja Ci już o tym pisałem? Młodsi ludzie wychowują się w świecie, w którym homoseksualizm już jest czymś zwyczajnym. Ty za to, ze zrytym przez KK beretem musisz silić się na tolerancję czyjejś odmienności. Dla młodszych to zwyczajność. Dla mnie też. Przykre, że Ty z tematu robisz cyrk, prowadząc tu wojnę z KK. 

A dlaczego pisząc "swiencenia" kierujesz to do mnie? 

-----

19 minut temu, stench napisał:

Do mnie do domu ostatnio dobijały sie 2 milfy (serio) jedna mówiła że ma 3 dzieci i gadały, że są od księdza podobno parafialnego ( ja nie znam bo nie chodzę) i mówiły że chcą gadać o tym że mnie jezus kocha i o błogosławieństwie z tytułu posiadania dobrej teściowej.

Nie wpuściłem ich.

Jeden z moich sąsiadów miał to w zwyczaju. Miły starszy człowiek, więc zawsze wpuszczałem. Pewnego razu źle trafił z tematem - wywiązała się dyskusja Owsiak vs Caritas. Od tego czasu nie przychodzi. O homoseksualistach nie zdążyliśmy porozmawiać.

Do Boga nic nie mam, ale do instytucji, która od 2000lat jedzie na jego imieniu? Nie napiszę, bo w tym wątku byłoby to OT.

PS. Kiedyś współpracowałem z Caritas... tzn Caritas chciał za mną współpracować... tzn chciał mnie wyj... eee... było, minęło. 

17 minut temu, szymon1977 napisał:

y za to, ze zrytym przez KK beretem musisz silić się na tolerancję czyjejś odmienności. Dla młodszych to zwyczajność. Dla mnie też. Przykre, że Ty z tematu robisz cyrk, prowadząc tu wojnę z KK. 

ty masz rowno pod czerepem czy ci sie ostatnio pofaldowalo?Czy ty generalnie ROZUMIESZ co do ciebie PISZA?czy dyskutujesz z duchem Magellana?

to ci mlodzi polacy?

Ukryta Zawartość

a moze ci mlodzi

obraz.thumb.png.b8e7fa704226bdf2069533330751bd3b.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

27 minut temu, szymon1977 napisał:

homoseksualizm już jest czymś zwyczajnym

A nie jest? 

28 minut temu, szymon1977 napisał:

Dla młodszych to zwyczajność. Dla mnie też.

No, nareszcie. Nie mogłeś tak od razu ?

3 minuty temu, toptwenty napisał:

A nie jest? 

ale juz dwa tygodni przekonuje ze jest .Mnie.

3 minuty temu, toptwenty napisał:

o, nareszcie. Nie mogłeś tak od razu ?

przemogl sie jak zobaczył ze biskup tez fajny gej jest.

Edytowane przez muls
27 minut temu, muls napisał:

to ci mlodzi polacy?

Nie.

27 minut temu, muls napisał:

moze ci mlodzi

Też nie. Jakiś fałszywy obraz rzeczywistości Ci się roi z pierdół w necie znalezionych. Tak samo fałszywy, jak ten z kabaretu linkowanego przez Sławka.

18 minut temu, toptwenty napisał:

A nie jest? 

Dla mnie jest, dla kogoś, kto homoseksualistów musi tolerować najwyraźniej nie.

18 minut temu, toptwenty napisał:

Nie mogłeś tak od razu ?

A czy ja kiedykolwiek pisałem coś przeciwnego?

-----

15 minut temu, muls napisał:

przemogl sie jak zobaczył ze biskup tez fajny gej jest

To, że Twój światopogląd ograniczony jest przez propagandę KK/PiS nie znaczy, że mój też. Nie muszę się na, stare lata do niczego przmagać, bo w przeciwieństwie do Ciebie, myślę logicznie od dawna i na bierząco.

a ten idiotyzm to twoj?

wychowywanie chłopca na osobę transseksualną nie jest normalne. Nikt nie zna przyszłości, ale szanse na negatywny skutek to 99%.

albo

skoro facet sobie kulturalnie i kulturowo wymysli ,że jest niewiastą, to przestaje byc biologicznie facetem?

Edytowane przez muls

To moje. A co w tym "idiotycznego" ? Poza Twoim "idiotycznym" sprzeciwem oczywiście.

Rzecz w tym, że odrzucane są wypracowane przez 2mln lat wartości tylko dlatego, że na przestrzeni ostatnich 2tys lat skojarzyły się komuś z KK. Taka na Forum moda. 

i tak mozna caly rok.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.