Skocz do zawartości
IGNORED

Związki partnerskie

Rekomendowane odpowiedzi

54 minuty temu, muls napisał:

To czysty idiotyzm jest

Dokładnie. A wy ten idiotyzm popieracie.

45 minut temu, Przemysław_51508 napisał:

Jak się wychowuje dziecko 2-3 letnie zgodnie z płcią morfologiczną?

Normalnie.

25 minut temu, jar1 napisał:

A co to jest płeć morfologiczna? 

W skrócie czy ma siurka, czy psitkę.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Teraz, szymon1977 napisał:

Dokładnie. A wy ten idiotyzm popieracie.

a jakze inaczej szymonek a jakze inaczej.Idiotyzm to to co ty piszesz dzieciaczku.Wiem ze chcialbys inaczej ale niestety.

7 minut temu, slawek.xm napisał:

chyba żródło jest takie

Tak. Jak już pisałem, to wystarczy na troli, którzy są za, bo to przeciwko KK i PiS. Wszak oni nie piszą rzeczy mądrzejszych, a tylko głupsze. 

Edytowane przez szymon1977

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, szymon1977 napisał:

W skrócie czy ma siurka, czy psitkę.

mamy wysyp płci , który moze spowodowac zawrót głowy

a tak było dobrze z dwiema :):):)

Płeć możemy różnicować na podstawie odmiennych zachowań kobiety i mężczyzny, oczywistych różnic w budowie, jak też tego, czy dany osobnik czuje się kobietą czy mężczyzną. Z naukowego punktu widzenia, zależnie od tego, co będziemy porównywali, oprócz płci hormonalnej, psychologicznej i społecznej możemy wyróżnić płeć chromosomalną, gonadalną, somatyczną i metaboliczną.

https://www.poradnikzdrowie.pl/psychologia/rozwoj-osobisty/rodzaje-plci-aa-gPCZ-Kaqb-YZoA.html

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

teraz przyjżyjmy się liczbom. Aktualnie 1 dziecko na 100 wychowywane jest niezgodnie z tożsamością płciową. Po zmianach 1 na 100 będzie wychowywane zgodnie z tożsamością. Sukces! 

nie da sie biedaku.Tak czy siak ten idiotyzm przejdzie do historii ..idiotyzmow.

Edytowane przez muls
18 minut temu, muls napisał:

nie da sie

Skoro to idiotyzm, to musi się dać. A skoro twierdzisz, że się nie da, to Cię to przerasta. Idiotyzm Cię przerasta?Właśnie wykazałeś, że nawet idiotą nie jesteś. Brawo! 

25 minut temu, slawek.xm napisał:

mamy wysyp płci , który moze spowodowac zawrót głowy

Bez obaw, bo u 99% wszystko się zgadza.

44 minuty temu, szymon1977 napisał:

koro to idiotyzm, to musi się dać. A skoro twierdzisz, że się nie da, to Cię to przerasta. Idiotyzm Cię przerasta?Właśnie wykazałeś, że nawet idiotą nie jesteś. Brawo! 

brawo szymonku bedziemy cie obserwowac.

30 minut temu, muls napisał:

brawo

Dziękuję. Jak widać nie tylko w temacie nic nie potrafisz piwiedzieć, ale nawet na tyle mądrze odszczekać, aby nie strzelić sobie w kolano.

-----

4 godziny temu, slawek.xm napisał:

Zmienił płeć, został uznany za mężczyznę, ale teraz stwierdził, że w ogóle nie należy do gatunku ludzkiego.

Polacy też mają swojego pioniera:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No i jak antykatoliccy turbotoleranci? Czyżby kolejne dziecię Waszych poglądów odebrało Wam mowę? 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

Płeć: kosmita. Trzeba teraz słać oszczędności na leczenie Michała, bo inaczej sprawa w sądzie za dyskryminację gwarantowana. 

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

uję. Jak widać nie tylko w temacie nic nie potrafisz piwiedzieć, ale nawet na tyle mądrze odszczekać, aby nie strzelić sobie w kolano.

w temacie juz jest wszystko powiedziane tylko tobie sie wydaje ze jeszcze cos mowisz.Mnie to nie przeszkadza.Interesuje mnie tylko czy dociagniesz z tym gledzeniem do emerytury.No i czy w miedzyczasie ...dorosniesz.

Edytowane przez muls
4 minuty temu, muls napisał:

temacie juz jest wszystko powiedziane

Nie bądź bezczelny i nie kłam! O dzieciach Waszej turbotolerancji z linków moich i Sławka nie powiedzieliście ani słowa.

Zamierzasz do końca świata pokazywać, że nie masz nic w temacie do powiedzenia? Już to pokazałeś. Nie masz nic na poparcie swoich poglądów, i nic na zaprzeczenie moim.

ty nie

8 minut temu, szymon1977 napisał:

oparcie swoich poglądów, i nic na zaprzeczen

nie mam szymus i szlag mnie trafia.ty nie  miales dzisiaj egzaminow gimnazjalnych?

24 minuty temu, muls napisał:

nie mam szymus i szlag mnie trafia

I słusznie. Widać zdajesz sobie sprawę, że wszystkie epitety, którymi innych obrzucasz, doskonakle Ciebie opisują.

24 minuty temu, muls napisał:

ty nie  miales dzisiaj egzaminow gimnazjalnych?

Nie zamierzam zniżać się na Twój poziom.

szymonek mam i wypisac wszytkie twoje czy sam znajdziesz.A tak apropos zdales ten gimnazjalny?

7 minut temu, szymon1977 napisał:

zamierzam zniżać się na Twój poziom.

aa slusznie bo nizej juz nic nie ma szymonek.Nigdy nie wpadaj..... pod dno?

10 minut temu, muls napisał:

szymonek mam i wypisac wszytkie twoje czy sam znajdziesz.

A po co? Ja udowodniłem, że Ci się należą, Ty nimi zastępujesz dowody. I  dlatego z Twojej strony to obrzucanie epitetami, a z mojej nazwanie rzeczy po imieniu. Czyżby kolejna rzecz, której nie pojmujesz? A może spróbujesz wykazać, że się mylę? 

18 minut temu, toptwenty napisał:

?

Cytując pominąłeś pytajnik: zgłosić Cię za manipulację, konfabulację czy prowokację? Wiem, za dyskryminację! ?

• Moderatorzy
6 godzin temu, Przemysław_51508 napisał:

Jak się wychowuje dziecko 2-3 letnie zgodnie z płcią morfologiczną?

Mam córkę w tym przedziale wiekowym, chodzi do żłobka, ma kontakt z rówieśnikami i dorosłymi. Ma do dyspozycji samochody, miśki, lalki . Wymieniamy wspólnie baterie w zabawkach i wszystkich urządzeniach domowych. Zawsze mówi, że jest mamą, zaprasza mnie na posiłki i tuli do snu lalki. W opisach ona i mama to dziewczyny, ja chłopak.

Tożsamość płciowa u takiego dziecka jest mocno określona i wszelkie zewnętrzne spaczenia są odbierane jako nienaturalne.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

15 minut temu, szymon1977 napisał:

Cytując pominąłeś

Sorry

23 minuty temu, toptwenty napisał:

Jak zwykle

!

1 minutę temu, stench napisał:

Tożsamość płciowa u takiego dziecka jest mocno określona i wszelkie zewnętrzne spaczenia są odbierane jako nienaturalne.

Tak bywa w 98% przypadków. My tutaj dyskutujemy o tych brakujących 2%.

"Tożsamość płciowa u takiego dziecka jest mocnookreślona i..." 

Tylko po co to pisać? W tekstach, które P. linkował nam (mi?) do przeczytania o tym było. Czytał to, co linkował?

-----

"My tutaj dyskutujemy o tych brakujących 2%."

Nie tylko:

7 godzin temu, szymon1977 napisał:

Aktualnie 1 dziecko na 100 wychowywane jest niezgodnie z tożsamością płciową. Po zmianach 1 na 100 będzie wychowywane zgodnie z tożsamością. Sukces! 

Ps. A dokładnie to 4,6 na 100000 czyli 1 na 21739,1. No ale kto by się przejmował liczbami... 

22 minuty temu, toptwenty napisał:

Sorry

?

• Moderatorzy
10 minut temu, toptwenty napisał:

Tak bywa w 98% przypadków. My tutaj dyskutujemy o tych brakujących 2%.

Dziecko w wieku 3 lat socjalizujemy rodzinnie, społecznie, pokazujemy świat, dajemy dostęp do wiedzy uniwersalnej ogólnej. Zachowania dziecka hipotetycznie nie zgodne z płcią fizyczną wrodzoną mogą mieć miejsce, są naturalne i nie powinny decydować o przyjętym programie wychowawczym. Tzn normalne są zarówno zainteresowanie techniką u dziewczynek, jak i chęć malowania paznokci przez chłopców(tak jak w wieku dojrzałym zainteresowania techniczne kobiet, jak i dbałość o higienę u mężczyzn). Dziecko w tym wieku jest nastawione na poznawanie WSZYSTKIEGO i chwilowe zainteresowania nie mogą decydować o kierunkowaniu, również w sferze płciowości.

Dzieci w wieku 3 lat są na etapie maksymalnej nauki, w używanym słownictwie jeszcze długo mogą mylić pojęcia wczoraj/jutro , potwierdzenie faktu lub jego negacja, choćby w celu obserwacji naszej reakcji.

Nie możemy w związku z tym oceniać czy dany osobnik ma niewłaściwą ocenę dotyczącą własnej osoby.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

5 minut temu, stench napisał:

Dziecko w wieku 3 lat socjalizujemy rodzinnie, społecznie, pokazujemy świat, dajemy dostęp do wiedzy uniwersalnej ogólnej.

I trochę, na ogół bezwiednie lub w dobrej wierze, manipulujemy nim w stronę, którą sami uznajemy za właściwą. A dziecko się temu poddaje.

A później może się okazać, że bylismy w błędzie. 

Edytowane przez toptwenty
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.